Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μεγάλη μας τιμή!

Ένα από τα γνωστά τρωκτικά του διαδικτύου μας, το Strategy Report, το οποίο είναι γνωστό για τις διασυνδέσεις του με το "βαθύ κράτος" μας έκανε την ιδιαίτερη τιμή να ασχοληθεί μαζί μας:

"Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν στηρίζονται …στην ΕΡΤ για συλλογή πληροφοριών από ανοικτές πηγές ή έγκαιρη προειδοποίηση. Απάντηση στα ευφάνταστα σενάρια που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο έδωσε επιτέλους το ΓΕΕΘΑ, το οποίο σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής: «Σε συνέχεια δημοσιευμάτων περί δήθεν επηρεασμού των Ενόπλων Δυνάμεων από την προσωρινή παύση εκπομπής της Κρατικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, το ΓΕΕΘΑ διευκρινίζει ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στην λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων». Το τελευταίο ανεύθυνο δημοσίευμα υπογράφεται από γνωστό αυτόκλητο και ανεπάγγελτο γκουρού επί των οικονομικών, πρώην θαμώνα των Εξαρχείων, που χτίζει πολιτική καριέρα με συνωμοσιολογίες. Πρόκειται για τον ίδιο που σε ραδιοφωνική εκπομπή είχε ισχυρισθεί ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της αποβίβασης …τεθωρακισμένων και κοντοκουρεμένων ανδρών της Ευρωπαϊκής Χωροφυλακής στην Ηγουμενίτσα για την επιβολή των Μνημονίων! Παρόμοιες ανεύθυνες απόψεις διατύπωσαν διάφοροι απόστρατοι, υποστηρίζοντας ότι η ΕΡΤ παρέχει στρατηγικού επιπέδου πληροφορίες από ανοικτές πηγές (ΟSINT) σε πραγματικό χρόνο. Προφανώς οι συγκεκριμένοι απόστρατοι αγνοούν ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ δεν χρειάζονται την ΕΡΤ για τη συλλογή πληροφοριών από ανοικτές πηγές στην εποχή των δορυφόρων και του ιντέρνετ…"

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια και μεγάλη τιμή που ασχολήθηκαν με εμάς τους ασήμαντους συνωμοσιολόγους, αυτοί που νέμονται το υπουργείο άμυνας και τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας επί δεκαετίες. Αυτοί που επάγγελμά τους είναι να εκπροσωπούν ξένα συμφέροντα και να υπηρετούν τις πιο διεφθαρμένες πολιτικές αυλές. Αυτοί που ξέρουν μόνο να ατιμάζουν το εθνόσημο και την στολή του Έλληνα αξιωματικού. Αυτοί που ξέρουν μόνο να είναι "γέσμεν" και να ξεπουλάνε την πατρίδα σε κάθε περίσταση. Αυτοί λοιπόν ασχολήθηκαν μαζί μας. Ω, τι μέγιστη τιμή!

Στα σοβαρά τώρα: Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ δεν αναφέρεται σε τίποτε συγκεκριμένο, απ' όσα είπαμε. Δηλώνει απλά ότι δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στις ένοπλες δυνάμεις από την προσωρινή παύση εκπομπής της Κρατικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Να μας επιτρέψετε να μην τους πιστέψουμε. Όταν ένας Α/ΓΕΕΘΑ κατεβαίνει και ατιμάζει την στολή του για να αντιμετωπίσει απεργούς την ώρα που οι πολιτικοί του προϊστάμενοι κρύβονται, συγνώμη αλλά για εμάς ο κύριος αυτός δεν έχει κανένα, μα κανένα εκτόπισμα ούτε καν ανδρισμού. Όταν κανένας από τους "αξιότιμους" αρχηγούς δεν έχει αρθρώσει λέξη για την άνευ όρων και αμετάκλητη παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, που υποτίθεται ότι έχουν ορκιστεί να διαφυλάττουν, τότε να με συγχωρείται αλλά δεν θα πάρουμε καμιά τους ανακοίνωση στα σοβαρά. Όταν οι επικεφαλής του ΓΕΕΘΑ παρακολουθούν ανέμελα την τρομακτική υποβάθμιση των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, που γίνεται σκόπιμα για να επικρατήσει η αναξιοπρέπεια της εξαθλίωσης και όσοι υπηρετούν τον κατακτητή να στρατολογούν ελεύθερα μισθοφόρους από τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων ώστε να τους χρησιμοποιήσουν ως δυνάμεις κατοχής της Ελλάδας, τότε να μας επιτρέψετε να τους θεωρούμε απλά επίορκους και υπόλογους στον ελληνικό λαό.

Και είναι σίγουρο ότι θα έρθει ο καιρός να λογοδοτήσουν. Όποιος πιστεύει ότι θα την σκαπουλάρει όντας συνεργός στα μεγαλύτερα εγκλήματα δοσιλογισμού και προδοσίας που έχουν συντελεστεί στην πατρίδα μας από την εποχή της πρώτης ναζιστικής κατοχής, τότε απλά είναι αφελής. Οι χιλιάδες νεκροί, εξαθλιωμένοι, άνεργοι και νέοι μετανάστες που στοιχίζει το νέο καθεστώς κατοχής θα πρέπει να δικαιωθούν έναντι όλων όσοι συνέπραξαν στην εγκαθίδρυσή του. Η μεγαλύτερη γενοκτονία που έχει αντιμετωπίσει ο ελληνισμός, ο ελληνικός λαός στη νεότερη ιστορία του θα πρέπει να βρει την δικαίωσή της στην τιμωρία όλων των ενόχων και συνενόχων, συνεργών και συνεργατών του καθεστώτος νέας κατοχής και συστηματικής διάλυσης της χώρας. Κι όποιος νομίζει ότι τα πολιτικά του βύσματα, ή οι σχέσεις του με το ντόπιο "βαθύ κράτος", ή της Γερμανίας, ή των ΗΠΑ, θα τον βοηθήσουν να την σκαπουλάρει, τότε βρίσκεται σε πλάνη οικτρά.

Τέλος, αυτά που είπαμε εν συντομία είναι τα εξής απλά:

Πρώτο: με τον ΟΤΕ στα χέρια της Deutsche Telecom οι επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων, όπως και την χώρας εν γένει, βρίσκονται στα χέρια του Βερολίνου και όχι σε ελληνικά κρατικά χέρια. Όποιος θεωρεί ότι είναι το ίδιο, τότε είναι σίγουρο ότι οι Τσαλάκογλου, Λογοθετόπουλοι και Ράλληδες ήταν πατριώτες.

Δεύτερο: ο ΟΤΕ της Deutsche Telecom έπαιξε βρώμικο ρόλο στο κλείσιμο του σήματος εκπομπής της ΕΡΤ κατά παραγγελία της κυβέρνησης. Αυτό αποτελεί και καταγγελία των εργαζομένων του ΟΤΕ.

Τρίτο: η ΕΡΤ αποτελεί τον βασικό πάροχο δορυφορικών και μη συχνοτήτων εικόνας προς τις ένοπλες δυνάμεις. Το κλείσιμο της ΕΡΤ και η πτώση σήματος υπονομεύει τις δυνατότητες επικοινωνιών και εικόνας των ενόπλων δυνάμεων σε πραγματικό χρόνο. Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για την διαχείριση κρίσεων.

Μιλάμε για διαχείριση κρίσης. Crisis management, ή Krisenmanagement στις γλώσσες των αφεντικών του ΓΕΕΘΑ και των πρακτόρων του στο διαδίκτυο. Τι σημαίνει διαχείριση κρίσης; Η συστηματική παρακολούθηση της εξέλιξης μιας πιθανής εμπλοκής από το κεντρικό στρατηγείο με σκοπό την ορθότερη και πιο αποτελεσματική διάταξη των δυνάμεων στο πεδίο. Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν να γίνει η διαχείριση κρίσης απλά και μόνο με ανοιχτές πηγές; Η διαχείριση γίνεται με κλειστά ελεγχόμενα κυκλώματα επικοινωνιών και εικόνας σε πραγματικό χρόνο. Ποιος είναι ο πάροχος αυτών των κυκλωμάτων; Ο αιθέρας; Ο Θεός, ή μήπως ο Αλλάχ; Ή μήπως οι ένοπλες δυνάμεις έχουν δικά τους αποκλειστικά κυκλώματα; Οποιοσδήποτε έχει υπηρετήσει απλά στις διαβιβάσεις γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πάροχος είναι ο ΟΤΕ - δηλαδή η Deutsche Telecom, δηλαδή το Βερολίνο - και η ΕΡΤ μέσω ειδικών συχνοτήτων. Ε, πόσο ιδιώτης - με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου - πρέπει να είσαι για να μην το καταλαβαίνεις;

Διαψεύδει τίποτε απ' όλα αυτά το ΓΕΕΘΑ; Όχι. Διαψεύδει για την υποστήριξη που παρέχει η ΕΡΤ στις επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων; Όχι. Απλά λέει ότι η διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ δεν δημιούργησε πρόβλημα στις ένοπλες δυνάμεις. Ναι, δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, όπως ακριβώς δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και με την εφαρμογή των μνημονίων. Έστω κι αν η υποβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, τόσο του έμψυχου δυναμικού, όσο και της υλικοτεχνικής υποδομής, όπως και των μέσων, έχει φτάσει σε αισχρό επίπεδο και συνεχίζεται ακάθεκτα χωρίς οι επικεφαλής του ΓΕΕΘΑ να θέτουν το παραμικρό πρόβλημα. Είμαστε απολύτως σίγουροι, ότι ακόμη κι όταν ολόκληρες οι ένοπλες δυνάμεις και η ίδια η χώρα θα έχουν παραδοθεί στους δανειστές και θα έχουν καταλυθεί προκειμένου να περάσει η αφομοίωση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, το ΓΕΕΘΑ θα συνεχίζει να βγάζει ανακοινώσεις σαν κι αυτήν.

Όσο για το αφοπλιστικό σχόλιο του εν λόγω τρωκτικού ότι "οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ δεν χρειάζονται την ΕΡΤ για τη συλλογή πληροφοριών από ανοικτές πηγές στην εποχή των δορυφόρων και του ιντέρνετ…", πιθανών να υπονοούν δυο πράγματα: Είτε οι δορυφόροι και το ιντέρνετ είναι ελεύθερα προσβάσιμα δίκτυα που δεν χρειάζονται πάροχο, δηλαδή κάποιον να τα παρέχει στις ένοπλες δυνάμεις, πράγμα που δεν ισχύει μιας και είναι γνωστό ότι αυτά τα παρείχε - ιδίως τους δορυφόρους - η ΕΡΤ. Είτε ο τύπος εκπροσωπεί ιδιώτες πάροχους που αγωνιούν να πάρουν στα χέρια τους ότι παρείχε η ΕΡΤ και για τις ένοπλες δυνάμεις - που όλοι γνωρίζουμε τι αλισβερίσι δις ευρώ γίνεται με προμήθειες και διασυνδέσεις με ιδιωτικά συμφέροντα - και θίχτηκαν τα μάλα όταν φέραμε στην επιφάνεια το όλο θέμα. Αν ισχύει το δεύτερο και δεν πρόκειται απλά για καθ' έξη ιδιώτη - με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου - τότε άξιος ο μισθός του!

ΥΓ: Αν και προσωπικά ποτέ δεν αναφέρθηκα στην Ευρωπαϊκή Στρατοχωροφυλακή, θεωρώ μεγάλο έπαινο τους χαρακτηρισμούς ενός τέτοιου κατ' επάγγελμα τρωκτικού προς το πρόσωπό μου.

15 σχόλια:

  1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΟΙΟ- ΒΛΕΠΕ ΔΡΑΧΜΗ - ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΒΛΕΠΕ ΟΤΕ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013- VASCO-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε Δημήτρη. Είσαι παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη, επειδή κάπου διαδικτυακά είχαμε μια κουβέντα με αφορμή το παρόν άρθρο σου, και ειδικώς σχετικά με το υστερόγραφό του, δώσε μια εξήγηση αν θες, γιατί έγραψες ότι "ουδέποτε αναφέρθηκες στην Ευρωπαϊκή Στρατοχωροφυλακή", τη στιγμή που υπάρχει ονλάιν ντοκουμέντο (από εκπομπή μαζί με Κακλαμάνο) όπου λες ότι ο ίδιος με τα μάτια σου είδες "τους κοντοκουρεμένους" της, χαρακτηριστικά, σε ταξίδι που είχε τύχει να κάνεις (ήταν μάλιστα ως σχόλιο στο ότι ο Μάνος σε ρώτησε "αν ήταν πληροφορία των κατοίκων της περιοχής που σου είχε μεταφερθεί" κτλ).

    Συγκεκριμένα, εδώ...: www.youtube.com/watch?v=BiKFaf1R7n4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μίλησα για την Ευρωπαϊκή Στρατοχωροφυλακή, αλλά για την Eurofor, δηλαδή για το στρατιωτικό σώμα της ΕΕ με έδρα την Βερόνα. Η ιστορία είχε πάρει διαστάσεις και η προισταμένη της εισαγγελίας Ράικου είχε διατάξει προανάκριση για διασπορά ψευδών ειδήσεων όταν η ΕΛΑΣ διέψευσε ότι υπήρχε - τότε - Euro GenFor στην Ελλάδα. Ως συνέπεια αυτής της κίνησης, τόσο εγώ, όσο κι ο Μάνος Κακλαμάνος, κληθήκαμε για εξηγήσεις στην ΓΑΔΑ. Ήθελαν να μάθουν αν μιλήσαμε για την EuroGenFor. Όταν ξεκαθαρίστηκε ότι εμείς μιλήσαμε για την Euro For, δηλαδή το στρατιωτικό σώμα της ΕΕ, το όλο θέμα δεν είχε συνέχεια...

      Διαγραφή
    2. Κερβερος η Λεναρα.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή κε Καζάκη, τη στιγμή που πανελλαδικά γινόταν λόγος για την EUROGENDFOR εσείς κληθήκατε να δώσετε τη γνώμη σας και αναφερθήκατε σε ταξιαρχία της "EUROFORCE" (έτσι την είχατε πει στη ραδιοφωνική εκπομπή), όχι EUROFOR όπως λέγεται κανονικά (σημειώνω πως υπάρχει και "EUFOR", ανάμεσα στις άλλες) και δεν την διακρίνατε από άλλες σχετικές ομάδες, αλλά ταυτόχρονα περιγράφετε τα καθήκοντά της ως αστυνομικο-στρατιωτικά, αρμοδιότητα της EUROGENDFOR κι όχι της EUROFOR.
      Ακόμη μέλος του ΕΠΑΜ έχει αναφερθεί σε άρθρο του στην EUROGENDFOR αλλά όχι στη EUROFOR, ως δύναμη που θα μπορούσε να κληθεί να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα.
      http://dimtris-kypriotis.blogspot.gr/2012/06/eurogendfor.html
      Μήπως μπλέξατε λίγο τα ποδάρια σας, μήπως το παίζετε λίγο πανογνώστες και χάνουμε όλοι στο τέλος τον μπούσουλα;

      Διαγραφή
    4. Θενκς για την απάντηση/διασαφήνιση. Βασικά σε κάτι τέτοιο "έλπιζα" και εγώ, καθώς μου φαινόταν πολύ χοντρό αφ' ενός να έχεις ξεχάσει το περιστατικό (που θα μπορούσε να ήταν η μία εκ των 3ων πιθανότερων υποθέσεων σχετικά με το ζήτημα), κι αφ' ετέρου όντως είχα προσέξει να λες περί "EUROFOR(CE)" και όχι περί "EUROGENFOR", και δεν σ' έχω να μην γνωρίζεις όρους/ονομασίες/κλπ στους/στις οποίες αναφέρεσαι γενικώς (οπότε, είχα υποθέσει ότι μια άλλη πιθανότητα θα ήταν να μιλάς για κάποια άλλη υπηρεσία, και όχι γι' αυτήν για την οποία το περί ου ο λόγος άρθρο σε "κατηγόρησε", αλλά φυσικά ήσουν ο μόνος που θα μπορούσε να το ξεκαθαρίσει άπαξ δια παντός το ζήτημα, δίνοντας μια σχετική απάντηση).

      Θα την μεταφέρω εκεί που έγινε η κουβέντα, για να ξεκαθαριστεί και να μη δοθούν άλλες λαβές για συμπερασματολογίες (θα μου πεις ότι εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς....ιντερνετιζόμαστε, αλλά καλώς ή κακώς, είναι και το διαδίκτυο ένα πεδίο μάχης. Και καλό είναι όπου δει, να "κερδίζονται" αυτές, τουλάχιστον για να μην χάνονται. Έστω κι ένας να σηκώσει το φρύδι και να πει "βρε για δες το λαμόγιο τον Καζάκη", έχοντας βγάλει σκάρτα συμπεράσματα, και να αναπαράγει μετά στον κύκλο του το όποιο σκάρτο συμπέρασμα, ε δεν το λες και καλό. Ακριβώς επειδή όπως είπαμε ο κόσμος καίγεται...).

      Διαγραφή
    5. Ο,τι νά' ναι. H ΕUROFOR είναι το Battlegroup της ΕΕ στο οποίο συμμετέχουν Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία (ούτε Γερμανοί ούτε Ολλανδοί δηλαδή) με έδρα τη Φλωρεντία και όχι τη Βερόνα ενώ EUFOR είναι η ευρύτερη ονομασία της δύναμης ταχείας αντίδρασης της ΕΕ που συμμετέχει σε πλήθος ειρηνευτικών αποστολών. Επίσης, η ΕΡΤ δεν έχει καμμία σχέση με το τακτικό σύστημα επικοινωνιών των ενόπλων δυνάμεων. Καλύτερα να γνωρίζουμε πριν μιλήσουμε.

      Διαγραφή
  4. Οι Ένοπλες Δυνάμεις στηρίζονται παντού για πληροφορίες και αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.
    Παρόλα αυτά οι Ένοπλες Δυνάμεις οποιαδήποτε χώρας εξασκούν την προέκταση των πολιτικών αποφάσεων. Αν δεν υπάρχει πολιτική κίνηση, η στρατιωτική απλά είναι στείρα.
    Σήμερα η πολιτική μας σκηνή χαρακτηρίζεται από εξάρτηση. Όταν άλλοι ελέγχουν την οικονομική μας δύναμη, προφανώς ελέγχουν και τις κινήσεις μας. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Πως π.χ. θα αγοράζουμε τις σφαίρες μας χωρίς χρήματα και πως θα τις φτιάχνουμε όταν δεν έχουμε πολεμική βιομηχανία;

    Πράγματα που δεν λαμβάνει υπόψιν του το Strategy Report μιας και ακόμα και τα μικρόβια στο πληκτρολόγιο τους δεν ξέρουν τι στρατηγικό λόγο μπορεί να παίξουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι που ειναι ειδικοι, μηπως μπορουν να ψαξουν και να βρουν ποιος η ποιοι ειναι πισω απο το Strategy Report??????? μια μικρη ερευνα δειχνει....... υπερατλαντικη κατευθυνση!

    Δημητρη μην ασχολεισε με παπαρολογους.... εχεις σπουδαιωτερο σκοπο και βλεπω οτι το Κοντρα Καναλι στην Θεση το Τρανγκα και αρχιζει καθημερινο προγραμμα..... ''Κοντρα στο Μνημονιο''. Ας ελπιζουμε οτι θα σε καλεσουν .......... να φωτισεις τον λαο!

    Εγω και οι φιλοι μου, παντως, θα τους τα σκοτισω...... να σε καλεσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα μην περιμενεις και πολλα για τα καναλια,και τον Τραγκα.Ο Τραγκας δουλευει για τη χρυση αυγη κανοντας μια εξυπνη προπαγανδα.Ποιο ειναι το κολπο του;Λεει κατι που αποδοκιμαει τη χρυση αυγη[οχι πολυ σκληρο]και μετα παρουσιαζει ενα ρεπορταζ που 'δικαιωνει' αυτα που εχει πει η χρυση αυγη.πχ μια ληστεια με σπειρα αλβανων,η μια συνομωσια τραβηγμενη απ τα μαλλια με εβραιους κ λοιπες σκοτεινες δυναμεις.Παλια πουτανα ο Τραγκας σ αυτα.Αν ηταν οντως τιμιος θα ειχε κανει μια αναφορα στον Καζακη η θα τον ειχε καλεσει μια φορα.Εδω εχει καλεσει και τον τελευταιο καραγκιοζη οικονομολογο η πολιτικο,καθηγητη κλπ

      Διαγραφή
    2. Το τυχοδιωκτικο παιγνιδι του Τρανγκα ειναι φανερο, αν λαβεις υπόψιν ποσες φορες καλεσε την ΧΑ (Σκαι) και στο Κοντρα και Εχτρα το Αρχηγο Μιχ....δυο φορες, οταν δεν καλεσε ουτε μια φορα τον Καζακη. Μια και εχω χρονο .... σχεδον καθε μερα.... του σερνω μπινελικια με.... ομορφο τροπο....
      ο τσαγκανογλυφτης των εβραιων. Τωρα εξαφανιστηκε.....πριν βγουν στο αερα αυτα που ειπε και εκανε στο Σκαι, ηχογραφημενα, για τον Μητσοτακη!

      Το νεο προγραμμα ''Κοντρα στο Μνημονιο'' αρχιζει την Πεμπτη με τον Γιωργο Κουρη πρωτον καλεσμενο. Να εισαι σιγουρος οτι το εμαιλ μου θα ειναι σε αυτοματο πιλοτο....ΚΑΖΑΚΗς ΚΑΖΑΚΗς, ΚΑΖΑΚΗς...... μεχρι να με βαρεθουν και να τον καλεσουν.

      Διαγραφή
    3. Εμεις οφειλουμε να συνεχισουμε την προσπαθεια ωστε καταρχας ο κοσμος να μαθει για την αλλη αποψη αλλα με τον Καζακικο τροπο δηλαδη με εντελεχη αναλυση κοστολογημενη ωστε ο λαος να την κανει κτημα του και να προχωρησει στο επομενο σταδιο της δρασης ως συμπαγες μετωπο,αποφασισμενο,και τοτε ισως επιταχυνθει ο χρονος

      Διαγραφή
  6. Ανωνυμε συμφωνω απολυτως.

    Κε Καζακη, οπως εγραψα και παραπανω, το Κοντρα Καναλι καθε μερα στις 21.00 εχει αρχισει ενα νεο προγραμμα ‘’ Κοντρα στο Μνημονιο’’ με τον Κο Μουτσιο παρεα με εναν αλλο ..παπαπαναγιωτου νομιζω…. (δεν δεινω σημαρια στα ονοματα μερικες φορες).

    Προχθες μιλουσανε για τα Ομολογα των “Vulture Funds” που αρνηθηκε το Στουρναρι να απαντησει εαν εχουν πληρωθει και ειχαν καλεσει καποιον μα@ακα ‘’Μπουραντα’’ το ονομα και την Μαρκη απο τους ΑΝΕΛ και αντι να εξηγησουν στον κοσμο τι γινεται αυτος ο μα@ακας Μπουραντας αρχισε να κανει επιθεση στην Μακρη και εχε@ε το θεμα.

    Νομιζω οτι καλο θα ειναι να τους ειδοποιησης οτι εισαι στην διαθεση τους να βγης και να εξυγησης στον κοσμο τα κακως κειμενα και οχι να κανουνε προπαγαντα καποιοι ασχεροι.

    Νομιζω οτι θα καταλαβαινεις, ασχετως με τους ενδιασμους σου και αντιρησεις περι ηθικης, οπως σου εχω ξαναπει..... ‘’Οποια διαφημηση, ακομη και κακη διαφημηση.... ειναι ΚΑΛΗ διαφημηση’’, και εξηπειρετει τους σκοπους το ΕΠΑΜ. Το να εχεις βημα και προσβαση σε ενα τετοιο εργαλειο δεν μπορει παρα να βοηθησει και εσενα και το ΕΠΑΜ.

    Σκεψουτο και παρτους τηλεφωνο......... ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα μπορούσε ο στρατός να πάρει στον έλεγχό του τις συχνότητες που παρέχει για τις ανάγκες του η ερτ; Δηλαδή να τις συντηρεί ο ίδιος;
    Απλά ρωτάω από περιέργεια, με συγχωρείτε αν η απορία είναι χαζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή