Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Επενδύοντας στον απόλυτο τρόμο με τις ευλογίες των ηγετών της χριστιανοσύνης.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και το Ισραήλ επιλέγει να πλήξει εκ νέου την περιοχή της Δαμασκού. Ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της χριστιανοσύνης, ο ουρανός της Δαμασκού γεμίζει καπνούς εκρήξεων και θραύσματα. Το Ισραήλ επέλεξε να ποδοπατήσει με τον πιο επιδεικτικό τρόπο τα ιερά και όσια όχι μόνο των μουσουλμάνων, αλλά και των χριστιανών.
Κι όπως ο Χίτλερ, έτσι και το Ισραήλ με τη σειρά του καταπάτησε την συμφωνία με την Ρωσία ότι δεν πρόκειται να ξαναεπιτεθεί τυφλά σε περιοχές της Συρίας άμεσου ενδιαφέροντος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Έξαλλη για μια ακόμη φορά η ηγεσία της Ρωσίας, που φάνηκε ξανά να πιάνεται στον ύπνο από το Ισραήλ.
Όμως το πιο σημαντικό δεν είναι αυτό. Το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην αιματοβαμμένη ιστορία του σιωνιστικού κράτους, η ηγεσία του Ισραήλ επέλεξε να βεβηλώσει όχι τον ισλαμισμό, αλλά τη χριστιανοσύνη. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο για τον νέο κύκλο αίματος που σχεδιάζει η ηγεσία του στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.
Μήπως είδατε κανέναν από τους περιώνυμους θρησκευτικούς ηγέτες της χριστιανοσύνης να κόπτονται για το γεγονός ότι το Ισραήλ βεβήλωσε την μεγαλύτερη γιορτή πού από κοινού γιορτάζουν ανά τον κόσμο όλοι οι χριστιανοί; Θίχτηκε κανένας Πάπας, ή Πατριάρχης για το γεγονός ότι η μόνη γιορτή που μονιάζει όλα τα μεγάλα θεολογικά δόγματα του χριστιανισμού βεβηλώθηκε με τόσο αναίσχυντο τρόπο; Και μάλιστα εναντίον μιας χώρας, της Συρίας, η οποία γιόρταζε επίσημα τα Χριστούγεννα μαζί μ’ ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της που είναι χριστιανοί.

Το χτύπημα αυτό του Ισραήλ συνιστά κλασική περίπτωση κρατικής τρομοκρατίας και είχε σαν στόχο όχι τόσο στρατιωτικούς στόχους, όσο πολιτικούς. Κυρίως την επιβολή καθεστώτος απόλυτου τρόμου στον βασανισμένο λαό της Συρίας, ο οποίος δεν πρέπει επ' ουδενί να ησυχάσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή του μέσα από τα χαλάσματα του 6ετούς ανελέητου πολέμου, που επέβαλαν στη χώρα οι ΗΠΑ και η ΕΕ. Η Συρία μπορεί να κέρδισε τον πόλεμο στο έδαφός της, αλλά δεν πρέπει να κερδίσει τη μάχη της ειρήνευσης στο εσωτερικό της.
Και μαζί με τους σιωνιστές διαδόχους του Χίτλερ, τους Νετανιάχου και Σία, πέφτουν οι μάσκες και από τους ευσεβέστατους ηγέτες της χριστιανοσύνης. Κανένας τους δεν φαίνεται να πρόσεξε το ημερολόγιο. Κανένας τους δεν φαίνεται να νοιάστηκε για το γεγονός ότι στη γη της πάλαι ποτέ βιβλικής επαγγελίας, στη γη που γεννήθηκε και δίδαξε ο Χριστός κατά τις ευαγγελικές γραφές, βρίσκεται σήμερα μια εγκληματική συμμορία οργανωμένη σε κράτος, το οποίο δεν σέβεται ούτε καν την μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης.
Για φανταστείτε την πυραυλική επίθεση να την είχε διαπράξει η ίδια η Συρία, ή η Ρωσία, ή το Ιράν, τι θα είχε συμβεί; Δεν θα υπήρχε χριστιανός επί της γης που δεν θα είχε ξεσηκωθεί από τα πύρινα αναθέματα της δεσποτοκρατίας του παπισμού και της ορθοδοξίας.
Τώρα με το Ισραήλ, τσιμουδιά. Μόνο σιωπή - κοινώς ομερτά - και προσευχή.
Για να δούμε πότε επιτέλους το χριστεπώνυμο πλήθος, όσοι αισθάνονται αληθινοί πιστοί του μόνου θεανθρώπου, ο οποίος δεν μεγάλωσε στα πριγκιπικά πλούτη για να ηγηθεί της Θείας Αλήθειας – όπως όλοι οι άλλοι προφήτες και θεάνθρωποι – αλλά από τους πιο ταπεινούς και καταφρονεμένους αυτής της γης για να εξυψώσει όχι τον άνθρωπο γενικά, αλλά τον υπόδουλο λαό, που τα ευαγγέλια φέρνουν για πρώτη φορά μετά την αρχαία ελληνική γραμματεία στο ιστορικό προσκήνιο. Έως πότε θα ανέχεται να βρομίζει και να διαστρέφει την πίστη του ο δεσποτισμός του ιερατείου; Έως πότε θα δέχεται να μετατρέπουν το δικό του αγνό θρησκευτικό συναίσθημα σε παζάρι για δούναι-λαβείν με τον πλούτο και την εξουσία;
Μήπως ήρθε η ώρα για τους πιστούς της εκκλησίας του Χριστού να επαναλάβουν αυτό που ο ίδιος ο θεάνθρωπος έπραξε όταν διαπίστωσε πώς οι δεσποτάδες είχαν καταντήσει τον οίκο του Θεού; «Καὶ ποιήσας φραγέλλιον ἐκ σχοινίων πάντας ἐξέβαλεν ἐκ τοῦ ἱεροῦ, τά τε πρόβατα καὶ τοὺς βόας, καὶ τῶν κολλυβιστῶν ἐξέχεε τὸ κέρμα καὶ τὰς τραπέζας ἀνέστρεψε, καὶ τοῖς τὰς περιστερὰς πωλοῦσιν εἶπεν· ἄρατε ταῦτα ἐντεῦθεν· μὴ ποιεῖτε τὸν οἶκον τοῦ πατρός μου οἶκον ἐμπορίου.»

4 σχόλια:

 1. Η Ε.Ε. δεν προκαλεί και δεν συντηρεί πολέμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μα έχει ηγέτες άραγε η Χριστιανοσύνη; Ποιοι είναι αυτοί, ο Πάπας Φραγκίσκος η ο Πατριάρχης Βαθρολομαίος ;
  Μήπως είναι και οι δύο ψευδεπίγραφες ταμπέλες; Μήπως και οι δύο, δεν είναι ΥΠΟ την επιρροή μιας κοινής γεωπολιτικής γραμμής; Σ' αυτήν την γεωπολιτική γραμμή τα Σιωνιστικά στοιχεία είναι αμέτοχα, η έχουμε τρελαθεί και βλέπουμε...φαντάσματα και οπτασίες; Αυτή η γεωπολιτική γραμμή δεν εκφράζει ως επί το πλείστον τα συμφέροντα μιας μεγάλης "αυτοκρατορικής" χώρας; Μάλλον -ίσως έχουν άλλοι οπτασίες νομίζοντας....ότι έχουμε εμείς. Αλλά ας αφήσουμε αυτούς για λίγο....Ας πάμε στο άλλο το παλικάρι από τα βόρεια, επάνω. Τον Πατριάρχη Κύριλλο. Αυτόν της Μόσχας και πασών των Ρωσιών. Ακούσαμε τίποτα οργισμένες καταδίκες απ' το τρισάγιο στοματάκι του, όταν Χριστουγεννιάτικα οι Ισραηλινοί αμολάνε 16 πυραύλους εναντίον της Συρίας όπου το Χριστιανικό στοιχείο είναι σεβαστό και προστατεύεται από τον Ασαντ; Δεν έπρεπε , εφ' όσον υποτίθεται ότι δεν είναι ακόλουθος της ίδιας γραμμής όπως οι άλλοι δύο, να σηκώσει τον κόσμο απ' τις φωνές ;; Μπορεί να κάνω λάθος ίσως, αλλά δεν άκουσα τίποτα απ' αυτόν, το μόνο που άκουσα ήταν η διαμαρτυρία από το Ρωσικό ΥΠΕΞ ότι :...."Δεν σεβάστηκαν οι Ισραηλινοί την εορτή της Χριστιανοσύνης κλπ..." Δηλαδή μέχρι ποιο σημείο άραγε η Ισραηλινή επιρροή έχει διεισδύσει στην ίδια τη Ρωσία; Έχουν διατυπωθεί κάποιες γκρίνιες γι' αυτό, ειδικά απ' το "Russia Insider". Ας πούμε πως το "Russia Insider" είναι υπερβολικά αντισημιτικό, σε κάποια σημεία ίσως είναι. Αλλά όταν χάνονται 15 Ρώσοι σ' ένα αεροπλάνο, που βασικά το έριξε το Ισραήλ χρησιμοποιώντας ένα είδος τεχνάσματος για να παραπλανηθεί η Συριακή αεράμυνα, και βγαίνει μετά ο ίδιος ο Πούτιν λέγοντας ότι: "ήταν....ατύχημα" τι να πει κανείς ;;; Μετά όμως τσακίστηκε και τα μάζεψε άρον-άρον (τον πίεσαν οι στρατιωτικοί κατά πάσα πιθανότητα) έριξε την ενοχή (τόλμαγε να μην το κάνει όταν ο στρατός έδωσε ακράδαντα στοιχεία;;) στο Ισραήλ, έστειλε τους S300 στη Συρία, κλπ. Παρ' όλα αυτά όμως, οι Ισραηλινοί τον γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων και....κτυπάνε Χριστουγεννιάτικα κοντά στη Δαμασκό! Και την ίδια στιγμή οι S300 που είχε στείλει ο Πούτιν δεν είχαν ενεργοποιηθεί ! Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Χριστιανισμός υποστηρίζεται με "θαυμάσιο" τρόπο απ' αυτούς που είναι εντεταλμένοι (η φαίνεται έτσι) να το κάνουν. Με άλλα λόγια χαιρέτα μας τον πλάτανο.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι ναζί του Ισραήλ γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι. Για να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις τους προχθές, χρησιμοποίησαν ως ασπίδα δύο επιβατηγά αεροπλάνα της πολιτικής αεροπορίας που πήγαιναν προς την Βυρητό και την Δαμασκό. Γι' αυτό και η Συριακή αεράμυνα δεν έστειλε πυραύλους προς τα Ισραηλινά μαχητικά, γιατί θα είχαμε εκατόμβη νεκρών. Είναι το ίδιο κολπάκι που κάνανε οι Ισραηλινοί και την προηγούμενη φορά που επιτεθήκαν στην Συρία. Μόνο που εκείνη τη φορά είχανε κρυφτεί πίσω από το Ρωσικό Il-20 το οποίο κατέρριψε η Συριακή αεράμυνα. https://southfront.org/russian-mod-israeli-air-force-used-landing-of-two-civilian-planes-as-cover-for-airstrikes/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι πνευματικοί ταγοί της Ορθοδοξίας αλλά ο καθολικός Πάπας θα πρέπει να ντρέπονται...καθώς και ο Πούτιν που ενώ έφερε υποτίθεται επιπρόσθετους πυραύλους υπό τον έλεγχο του Άσαντ για να μην επιτεθεί ξανά το Ισραήλ και δημιουργήσει ξανά ρωσικές απώλειες αποδεικνύεται είτε οτι οι ρωσικοί πύραυλοι είναι άχρηστοι είτε ότι όλο αυτό ήταν ένα πυροτέχνημα και στην πραγματικότητα δεν τέθηκε ποτέ η λειτουργία των ρωσικών πυραύλων υπό Συριακό έλεγχο...στην ουσία και η Ρωσία είναι μια δύναμη κατοχής που κρατά ισορροπίες....η Συρία αναγκαστικά δέχεται τη ρωσική βοήθεια γιατί δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς...πάντως η αποχώρηση ή δήλωση αποχώρησης των Αμερικανών από τη Συρία δημιουργεί νέα δεδομένα ...οι Κούρδοι αμέσως έσπευσαν να καλέσουν τον Άσαντ για να καλύψει το κενό όταν θα αποχωρήσουν οι Αμερικάνοι...από την άλλη δεν ξέρουμε ακόμα με ποιον συνεννοήθηκε πραγματικά ο πρόεδρος Τράμπ για την κίνηση αυτή,με τον Ερντογάν ή με τον Πούτιν βάζοντας απλώς τον Ερντογάν στο κάδρο για να μη φανεί ότι τα βρήκε με τον Πούτιν λόγω και των εσωτερικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σε σχέση με τις έρευνες για τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικάνικες εκλογές??...ο χρόνος θα δείξει..η Τουρκία πάντως μοιάζει αμήχανη με αυτές τις εξελίξεις επειδή μπορεί να βρεθεί απέναντι στον Συριακό στρατό.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή