Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Υποβολή Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία

Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του 6ου συνεδρίου του, υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).
Οι μηνυτές, Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως Πρόεδρος του ΕΠΑΜ και ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως, προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενοι από στελέχη του Μετώπου, τους δικηγόρους Γιάννη Γκινοσάτη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ, Ευαγγελία Χαραλάμπους, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, Παναγιώτη Ζησιμάτο, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Αντώνη Παπαντωνίου, Χριστίνα Πολυχρονοπούλου, Γιώργο Γεωργή και την Ελπίδα Λέκκα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά: Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων, την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.
Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2018

3 σχόλια:

 1. Ο λαός ευτυχώς εχθές βγήκε ( χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικό βέβαια,θέλει και ΑΥΤΟ ανάλυση ) , για το γεγονός ότι η χώρα του από το 2010 δεν είναι χώρα ούτε δημοκρατία μιλιά,τίποτα ! Μάλιστα εχθές βγήκαν μαζί του και όσοι παρέδωσαν τη χώρα του από το 2010 και κάποιοι ελάχιστοι ευτυχώς τους επεφήμησαν.Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα σε όλα τα θέματα(εργασιακά,πλεθστηριασμοί,εθνικά,πόλεμοι που θα εμπλέξουν ΝΑΤΟ και ΓΕρμανία).Ακόμα και σε αυτό στο οποίο βγήκε ο προδωμένος λαός εχθές.
  ΥΓ : Απουσιάσε εχθές η αγάπη φιλίας προς τον φίλο Σκοπιανό λαό ο οποίος και αυτός έχει πέσει θύμα του ιμπεριαλισμού και έχει υιοθετήσει μία ταυτότητα που δεν του ανήκει ούτε γεωγραφικά !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπραβο για την Αξιεπαινη πραξη αυτη. Ειναι κυριαρχο και αμεσο το ζητημα της αποκαταστασης της νομιμοτητας στην Ελλαδα και κυριως, οτι εχει προηγηθει απο το 2010 μεχρι σημερα.Το ΕΠΑΜ με συνεπεια, σταθεροτητα και σοβαροτητα ολα αυτα τα χρονια ειναι ο βραχος που φερει πανω του Φαρο και Φως. Ολοι μια Γροθεια τωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπογράφω την συλλογική μήνυση για εσχάτη προδοσία με πρωτοβουλία του πολιτικού κόμματος Ε.ΠΑ.Μ.
  Γιαννης Ιατριδης Ν.Ιωνια Βολος

  ΑπάντησηΔιαγραφή