Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9 ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Ανοιχτή εκδήλωση - ομιλία διοργανώνει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ώρα 7:00 μ.μ.. στο Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιτέας Φωκίδας.
Κεντρικός ομιλητής, ο οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος θα αναφερθεί στις θέσεις του κόμματος για την τρέχουσα πολιτική και κονωνική συγκυρία. Αφετέρου θα σκιαγραφήσει τη συνολική πρόταση του κόμματος, την μόνη ρεαλιστική πολιτική πρόταση για έξοδο από την κρίση και το τούνελ όπου βρίσκεται η ελληνική κοινωνία τα τελευταία έξι χρόνια, λόγω της σκληρής και απάνθρωπης μνημονιακής πολιτικής, που ασκείται από τις κυβερνήσεις.
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση κατά την οποία ο Δ. Καζάκης θα απαντήσει σε ερωτήσεις.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

4 σχόλια:

 1. Ο Εθνικιστής και Λαϊκιστής Καζάκης καλεί σε τσάκισμα των Μεταναστών!

  από ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 20/09/2016 2:28 μμ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πας καλά άνθρωπέ μου; Γνωρίζει γραφή κι ανάγνωση;
   Κάνε μας τη χάρη...

   Διαγραφή
 2. Δημήτρη ο JoDi ( με τα ευστοχα γραφικά ) ξεκιναει ενα διαδυκτιακό σταθμό και τον ρώτησα αν θα καλέσει το ΕΠΑΜ και μου απάντησε οτι οποιος θέλει μπορεί να υποβάλει αίτημα στο foniwebtv@gmail.com για εχε το υπόψη σου , οχι τιποτα άλλο επειδή ειδα οτι θα χει τη Κωνσταντοπουλου και συφυλιάστικα και του γραψα για μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν χρειάζεται να "συφιλιαζόμαστε". Κάθε άλλο. Έχουμε ανάγκη από ανεξάρτητες φωνές κι από ανθρώπους που αγωνίζονται να στήσουν ένα "μεγάφωνο" για αυτούς που δεν αναπαύονται με το SKAI και το MEGA. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλοι ΕΠΑΜίτες, ανάγκη του κόσμου είναι να ακούσει, να σκεφτεί, να δράσει, να επεξεργαστεί τις απόψεις, να χαλυβδώσει την πίστη του στο ότι υπάρχουν λύσεις και να μιλήσει με θάρρος και στον διπλανό του. Ο JoDi μόνο θετικά στοιχεία έχει δώσει μέχρι τώρα. Δημήτρη να ζητήσεις να πας, είναι (ελπίζω) ένα ακόμα μικρόφωνο που έχουμε ανάγκη να προβάλλει και τις δικές μας θέσεις. Δηλ. τι θα πρέπει, να αποκλείουμε τραπέζια αν σε αυτά εμφανίζονται εκπρόσωποι άλλων χώρων; Και πού θα αντιπαλέψουμε τις ιδέες μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή