Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τελικά ποιός είναι ο ρατσιστής και από ποιόν κινδυνεύουμε;

"Οι ορδές των μουσουλμάνων έρχονται, κρυφτείτε!..." Αυτό είναι το μήνυμα που με σύστημα διακινείται από το επίσημα μέσα προπαγάνδας στους πληθυσμούς της ΕΕ και των ΗΠΑ. Ιδιαίτερα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες. Ποτέ άλλοτε - τουλάχιστον από την εποχή της ανόδου του ναζισμού στην Ευρώπη - δεν υπήρξε μια τόσο οργανωμένη και πλατειά εκστρατεία μαζικής υστερίας.
Τελικά από ποιούς κινδυνεύουμε; Από τους μουσουλμάνους, ή από τους Ευρωπαίους; Ποιοί είναι εκείνοι που διαλύουν με σύστημα ολόκληρη την Ανατολή κι όχι μόνο; Ποιοί είναι εκείνοι που δημιούργησαν τους τζιχαδιστές και τους επιτρέπουν ακόμη και τώρα να κατέχουν σημαντικό μέρος της Συρίας και του Ιράκ; Ποιοί είναι εκείνοι που στήνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για τα θύματά τους, δηλαδή για τα εκατομμύρια προσφύγων που οι ίδιοι και οι πόλεμοι που διεξάγουν, δημιούργησαν;
Αλήθεια οι μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε κέντρο κράτησης προσφύγων για ολόκληρη την Ευρώπη; Οι μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που αρνούνται στην πατρίδα μας κάθε κυριαρχικό δικαίωμα; Οι μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα να μην αναγνωρίζει την προσφυγική ιδιότητα στους πρόσφυγες, προκειμένου να εγκλωβίζονται εδώ; Οι μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που κρατάνε σκόπιμα τις μάζες των εγκλωβισμένων προσφύγων σε συνθήκες τραγικής εξαθλίωσης, προκειμένου να τους εξωθήσουν σε εξέγερση ώστε να την καταστείλουν με αίμα;
Δείτε τι συμβαίνει στην Ειδομένη. Αν εμείς βρισκόμασταν εγκλωβισμένοι σκόπιμα σε ένα μέρος, χωρίς να ξέρουμε τι θα μας συμβεί αύριο, χωρίς να μας αναγνωρίζουν νομική υπόσταση και δικαιώματα, χωρίς ούτε καν τα απαραίτητα μιας στοιχειώδους διαβίωσης, τι θα κάναμε; Πόσο θα απέχαμε από μια εξέγερση;
Και σκεφτείτε ότι στην Ειδομένη είναι ήδη εγκλωβισμένοι γύρω στις 12.000 πρόσφυγες εκ των οποίων 4.000 είναι ανήλικα παιδιά. Οι συνθήκες διαβίωσης δεν περιγράφονται, ενώ η διατροφή για τη συντριπτική πλειοψηφία είναι ελλειπέστατη.
Αυτά καταγγέλλει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στις 22/3. Η Αρμοστεία καταγγέλλει συγκεκριμένα ότι "...στην Ειδομένη, εκτιμάται ότι περίπου 10.000-12.000 άτομα, μεταξύ των οποίων περίπου 4.000 παιδιά, κατασκηνώνουν σε άθλιες συνθήκες σε μια άτυπη περιοχή κοντά στα σύνορα, κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Η πλειοψηφία είναι οικογένειες, πολλές με μικρά παιδιά. Η υγιεινή είναι μια σημαντική ανησυχία και επηρεάζει αρνητικά την υγεία των ανθρώπων. Οι άνθρωποι καίνε πλαστικά και σκουπίδια για να ζεσταθούν. Το γενικό περιβάλλον είναι πολύ δύσκολο. Η Ύπατη Αρμοστεία και οι εταίροι της έχουν εργαστεί για τη βελτίωση της χωρητικότητας με την παροχή οικογενειακών μεγάλου μεγέθους σκηνών για μέχρι 2.400 άτομα και τη συλλογή σκουπιδιών. Τα κινητά αποχωρητήρια έχουν τεθεί σε εφαρμογή, αλλά δεν είναι αρκετά. Οι σκηνές έχουν παρασχεθεί για ευπαθείς οικογένειες και άτομα, συμπεριλαμβανομένων των 30 ασυνόδευτων ανηλίκων. Η Ύπατη Αρμοστεία επισκέπτεται τα κέντρα κράτησης, όπου τα ασυνόδευτα παιδιά είναι υπό προστατευτική επιτήρηση. Η διανομή τροφίμων έχει διευθετηθεί από διάφορους οργανισμούς (σάντουιτς και νερό), τρεις φορές την ημέρα, καθώς και γάλα, παιδικές τροφές και πάνες."
Δεν έχετε παρά να αναρωτηθείτε, τι θα κάνατε εσείς αν βρισκόσασταν στη θέση των προσφύγων; Το γιατί βέβαια η κυβέρνηση και οι Ευρωπαίοι τους θέλουν εγκλωβισμένους στην Ελλάδα και σε τέτοια εξαθλίωση, μπορεί να το αντιληφθεί εύκολα κανείς. Όχι μόνο γιατί έτσι μπορούν να τους υποβιβάσουν σε αλλοδαπούς χωρίς δικαιώματα, αλλά και για να τους εξωθήσουν σε εξέγερση ώστε να δικαιολογήσουν την ανάπτυξη δυνάμεων - κυρίως νατοϊκών - στην Ελλάδα. Όπως κάνουν και στις χώρες τους με άλλοθι τα τρομοκρατικά χτυπήματα.
Ας μην ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει συμφωνία για επέμβαση του ΝΑΤΟ, την οποία αρνείται να περάσει με νόμο από την Βουλή. Όπως άλλωστε απαιτεί το Σύνταγμα (άρθρο 27, παρ. 2). Γιατί; Τι θέλει να κρύψει από τους έλληνες πολίτες; Τι δεσμεύσεις έχει αναλάβει έναντι του ΝΑΤΟ; Η συμφωνία αφορά μόνο τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου, ή και την εδαφική ακεραιτότητα της Ελλάδας;
Σ' αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η έλευση των τούρκων χωροφυλάκων στα ελληνικά νησιά. Αποτελεί υλοποίηση εντολής από την ΕΕ και δεν συνοδεύεται ούτε καν με αποστολή αντίστοιχων Ελλήνων στην Τουρκία. Αυτό ήταν ένα ακόμη ψέμα της κυβέρνησης.
Τι δουλειά έχουν οι τούρκοι χωροφύλακες στα ελληνικά νησιά; Τι έρχονται να "ελέγξουν"; Καταρχήν είναι παντελώς παράνομοι και οι τοπικές αρχές οφείλουν να μην τους αναγνωρίσουν. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι για την παρουσία τους απαιτείται - κατ' ελάχιστο - διμερής συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας η οποία οφείλει με βάση το Σύνταγμα να περάσει με νόμο από τη Βουλή. Όσο δεν περνά μια τέτοια συμφωνία από τη Βουλή, οι τοπικές αρχές στα ελληνικά νησιά έχουν κάθε δικαίωμα να μην αναγνωρίζουν τους τούρκους χωροφύλακες. Είναι θεμελιώδες πατριωτικό τους καθήκον.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Πώς γίνεται να κλείνονται και να υλοποιούνται συμφωνίες με ξένες δυνάμεις και κέντρα στο παρασκήνιο, χωρίς ούτε καν να περνάνε από τη Βουλή; Η χώρα απλά αλλάζει και επισήμως χέρια. Περνά σιγά, ήσυχα, αλλά σταθερά, υπό την στρατιωτικοπολιτική κατοχή ξένων δυνάμεων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Ενώ η επικράτειά της, όπως τα ιμάτια του νερκού Χριστού πάνω στο σταυρό, είναι ήδη στο παζάρι των εταίρων μας με το καθεστώς Ερντογάν.
Εκεί καταντά μια χώρα όταν ο λαός της είναι τόσο δειλός και άπατρις, που επιτρέπει να τον κυβερνούν δοσίλογοι και πράκτορες ξένων δυνάμεων. Κι αυτό που του έλεγαν πολλοί - μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί - ότι έτσι και διεκδικήσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του από τη λυκοφωλιά της ΕΕ, θα του την πέσουν οι Τούρκοι, το ΝΑΤΟ και δεν ξέρω γω ποιός άλλος, θα το ζήσει πολύ σύντομα. Προκειμένου να διατηρηθεί η "ενότητα της Ευρώπης", όπως έλεγε τις προάλλες ο ζεν πρεμιέ της πολιτικής διαφθοράς, Ιάνης Βαρουφάκης.

43 σχόλια:

  1. Σε ολα αυτά τα συνεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα που αποδίδονται σε ισλαμιστές, δεν αποκλείεται να υπάρχει και ανάμειξη δυτικών μυστικών υπηρεσιών οπως γινόταν κάποτε με το gladio. Τότε έσκαγαν βόμβες (σε πλατείες, σταθμούς κλπ) με δεκάδες θυματα που αποδίδονταν σε "κομμουνιστές" τρομοκράτες. Και ολες οι επίσημες εξηγήσεις για αυτές τις επιθέσεις που έγιναν στο Charlie, Bataclan, 9/11 κλπ έχουν πάρα πολλά κενά και ανακρίβειες.

    Διάλεξη αμερικανών αρχιτεκτονων που αμφισβητουν την επίσημη εκδοχή για τη κατάρρευση των κτιρίων στη Ν.Υόρκη
    https://www.youtube.com/watch?v=nu2QqxpYcvA

    http://www.globalresearch.ca/paris-attacks-another-false-flag-sifting-through-the-evidence/5489695

    http://www.globalresearch.ca/more-fake-video-reports-of-the-brussels-terror-attacks/5516074

    http://journal-neo.org/2015/11/14/attack-in-france-state-sponsored-terror-but-which-state/

    http://www.globalresearch.ca/brussels-attack-the-true-implications-of-isis-links/5515821

    Απο εκει και πέρα, η μετατροπή της Ελλάδος σε επίσημη "χωματερή" της Ε.Ε θα έχει εφιαλτικές συνέπειες.

    Αρκετοί απο όσους έρχονται δεν είναι πρόσφυγες πολέμου ενώ υπάρχουν και εγκληματικά στοιχεία ανάμεσα τους. Πολλοί είναι οικονομικοί λαθρομεταναστές απο χώρες οπως Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Ινδία κλπ, αρκετοί πολυ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου (οι ελίτ και τα μεσαία στρώματα αυτων των χωρών πανε νόμιμα στις ΗΠΑ/Αγγλία να σπουδάσουν και να εργαστούν). Ολοι αυτοί πληρώνουν χιλιάδες ευρώ σε διακινητές και έχουν αυταπάτες οτι στην Ευρώπη θα βγάλουν λεφτά και θα ζήσουν άνετα. Και σοβαρό πρόβλημα λαθρομετανάστευσης απο αυτές τις χώρες υπάρχει εδω και αρκετά χρόνια.

    Ναι μεν ολες αυτες οι χώρες ειναι πολύ φτωχές, αλλα είναι χώρες με τεράστια γεννητικότητα και πληθυσμιακή έκρηξη (Αφγανιστάν 30 εκ, Πακισταν 200 εκ, Μπαγκλαντες 150 εκ, Ινδία 1.3 δις κλπ). Δεκάδες εκατομμύρια θα μετακινηθούν η θα προσπαθήσουν να το κάνουν εαν αυτο γίνει εύκολο.

    Η μετακίνηση εκατομμυρίων αλλοδαπών σε μια μίκρη χώρα οπως η Ελλάδα θα οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό που σε βάθος χρόνου θα αντικατασταθεί και θα εκλείψει. Ηδη με την οικονομική κατοχή που έχει επιβληθεί, υπάρχει ραγδαία αύξηση των θανάτων και σημαντική μείωση των γεννήσεων.

    Ε.Ε και ντόπιοι δωσίλογοι επιχειρούν να εξοντώσουν τον ελληνικό λαό, να λεηλατήσουν το πλούτο της χώρας, και να φέρουν εκατομμύρια σκλάβων που δεν θα έχουν κανένα δεσμό με αυτή τη χώρα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ Καζακη είστε τελείος εκτός τόπο και χρόνο:
    πρώτων: ή Ευρώπη διοικηται απο Σημιτομογγολος σιωνιστες (το γνωστό τραπεζικό καρτέλ που χρηματοδότησε των αγαπημένων σας Εβραίων - Μαρξ Μαρδοχαϊ κι Εγκελς οι γνωστοι αριστεροί φασίστες ). Αυτοί είναι οι ρατσιστές που δημιουργούν τώρα εμφυλίου στην Ευρώπη με τούς ορδές μουσουλμάνων που έχουνε φέρει εδώ για το σκοπό αυτό με άλλοθι δήθεν το πόλεμο το οποίο γίνεται στη Συρία και όχι στο μπαγλαδες !
    Δεύτερων: οι μουσουλμανικές χώρες (αυτές οι υπέροχες δημοκρατίες κατα εσάς σε σχέση βλέπετε με τούς κακούς ευρωπαίους ) όπως Τουρκία, Κατάρ, και Σαουδική Αραβία χώρες άκρος εχθρικές πρός την Ελλάδα δεν έχουν δεχθεί ούτε ένας "πρόσφυγας" αντίθετος δίνουν χρήματα στα κυκλοματα διακινησεις για να προωθούν τίς μουσουλμανικές ορδές πρός την Ευρώπη με πρώτη την Ελλάδα για να αλλοιώσουν το πλυθησμό και κοσσοβοπιοισουν την Ελλάδα, αρα οι μουσουλμανικές "καλές " χώρες κατ'εσας είναι εξίσου ρατσιστές και φασίστες! Οι ίδιες μουσουλμανικές δικτατορίες έχουν χρηματοδότηση την ανέγερση τζαμιών σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα και θα το πράξουν και στην Ελλάδα με σκοπό και πολιτισμική αλλοίωση τίς ευρωπαϊκές χώρες με τίς ευλογίες των αδελφών τούς σιωνιστες σημιτομογγολους τραπεζιτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δ.Κ ίσως να είναι εκτός τόπου και χρόνου, αρκεί να το δούμε με επιχειρήματα, και σε ποιο ακριβώς σημείο εννοείτε, να το συζητήσουμε. Το σίγουρο όμως είναι ότι εσύ βρε καλή μου είσαι πλήρως ανορθόγραφη, κάτι που έχει πολλές προεκτάσεις,... αν με εννοείς.

      Διαγραφή
    2. Προσπαθησε να μην γραφεις οτι σου κατεβει και διχως να μπορεις και να το υποστηριξεις γιατι γινεσε ρομπα - αν και αυτο ομολογουμενως ειναι ισως δυσκολο για ατομα με αναλογες ιδεοληψιες:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Refugees_of_the_Syrian_Civil_War

      Και για να σε προλαβω σχετικα με την "ορθοτητα" της Wikipedia η οχι ως μεσο ενημερωσης, οι αριθμοι του αρθρου ειναι επικαιρομενοι και κατευθειαν απο την Υπατη Αρμοστεια των Ην.Εθνων , ενω υπαρχουν και ολοι οι σχετικοι συνδεσμοι για τον ελεγχο απο καθε καλοπροαιρετο / ή & μη.
      Επισης να υπογραμιστει, οτι: Σ.Αραβια,καταρ και λοιπα κρατη του κολπου, ΔΕΝ εχουν αναγνωρισει τη σχετικη συνθηκη της Υπ.αρμοστειας του 50 για τους προσφυγες, οποτε τους ονομαζουν "αδερφους αραβες υπο διωγμο" και τους προμηθευουν με βιζα αλλα ΚΑΙ με προσωρινη απασχοληση, ενω δεχονται και ολοκληρη την οικογενεια των αιτουντων κατω απο την ιδια φυσικα ιδιοτητα. Δηλ. ολοι αυτοι ειναι για τα μεσανατολικα κρατη "αδερφοι αραβες υπο διωγμο" οπως αναφερονται στα επισημα κρατικα τους εγγραφα. Οποτε: Συνολο "φιλοξενουμενων" στην Σ.Αραβια 420,000 το γενναρη του 2015, για το Καταρ 40,000 , για την Τουρκια 2,700,000. Οικονομικη συνεισφορα τους στον ΟΗΕ σε $ για τους προσφυγες, ως τον γεναρη του '15 : Καταρ=35,170,000, Ελλας=322,000,Σ.αραβ=92,610,000, και Τουρκια=900,000. Τα ποσα συνολικα απο εισφορες κρατους + ιδιωτων.
      Καλη χωνεψη.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ (Δ. ΚΑΖΑΚΗ) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ (ΜΟΓΓΟΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΖΑΡΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΗΜΙΤΗΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙΚΑ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΙΟΥΓΟΥΡ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Κ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΟΡΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΝΑ ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ( ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΔΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΔΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΥΠΙΚΟΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ)! ΓΙΑ ΤΟΝ Κ ΚΑΖΑΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΟΥΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΥΣΙΚΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ!

      Διαγραφή
    4. Πρωτον και κυριοτερο , θα ηταν καλυτερο να ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Γιατι αυτο σημαινει η συνεχης χρηση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ σε μια συζητηση. Δευτερον, βρες κανα καλο ορθογραφο. Μοιαζεις με αλβανο που μαθαινει τωρα την ελληνικη: ΕΛΕΟΣ δηλαδη! Τριτον, ο Καζακης ειναι ο Καζακης. Και εχει κανει τις επιλογες του. Το θεμα ειναι στη συνεχεια, τι ειναι ο καθενας απο μας τελικα. Ειδικα οταν στεκεται κατω απο μια πυλη που διαφημιζει οτι "η εργασια απελευθερωνει", και πιο μεσα οι φουρνοι ΚΑΙΝΕ οτι βρουν στο περασμα τους. Οσο με αφορα , με πιανει εμετος και μονο στη σκεψη να καθομαι απο κατω. Ολα τα αλλα που αραδιαζεις, οχι μοναχα τα ακουω βερεσε, αλλα αμα μπεις στον κοπο και το ψαξεις λιγο αποτελουν και μερος της ιδεολογιας που γεννησε την παραπανω πυλη στην τελικη. Με αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν παρομοιες ιδεολογιες που γεννησαν παρεμφερεις πυλες, για να μην γελιομαστε. Ιδεολογιες και πυλες ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν, οσο υπαρχουν καθηκια του κερατα που αναπαραγουν ολα τα παραπανω.

      Διαγραφή
    5. ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΒΛ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΒΛ. ΚΚΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΑΖΑΚΗΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΗΔΗ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΑ ΟΤΑΝ Ο Κ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΔΕΣ ΣΦΑΓΕΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ..........ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΤΟΣ ΦΥΛΕ!

      Διαγραφή
    6. εσυ θα μας κανεις να ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Πρωτα απολα, υπευθυνοι για τους 2 ΠΠ ηταν οι γερμανοαυστριακοι και κυριοτερα η αρχουσα ταξη τους, μια φαρα αψβουργοι δηλαδη. Δευτερον , οι μογγολοι εμφανιστηκαν κοντα μια χιλιετια μετα τον αλεξανδρο οποτε που τους βρηκε για να λευτερωσει τους γενοκτονουμενους ελληνες στη Μ.ανατολη απο δαυτους και τριτον ο καζακης ποτε δεν αποκαλεσε φασιστα τον στρατηλατη και σε προκαλω να μου στειλεις εναν (1) σχετικο συνδεσμο που να το αναφερει. Οχι να ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Και να μη βριζεις σε παρακαλω. Εγω δε σε αποκαλεσα τιποτε , εξυπακουετε μητε φυλο / ειτε ξερο ειτε χλωρο.

      Διαγραφή
    7. Ποιός σε έβρισε ρε φυλε εσένα; "Πρωτα απ'ολα, υπευθυνοι για τους 2 ΠΠ ηταν οι γερμανοαυστριακοι και κυριοτερα η αρχουσα ταξη τους, μια φαρα αψβουργοι δηλαδη" - αυτά ταιριάζουν να τα σερβίρεις σε ανιστορητους οπαδούς του ΚΚΕ όχι σε μένα παρακαλώ , δεύτερων για τον Μεγ. Αλεξάνδρου: ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα ότι ο κ Καζακης δεν τον αναφέρει ή αποφεύγει πάσι θυσία να τον αναφέρει ως θετικό παράδειγμα πουθενά στις ομιλίες του! Γιατί άραγε; δεν είναι αρκετά "αριστερός" μήπως για τον κ. Καζακη; βλέπετε τότε ακόμα ο σημιτομογγολος Μαρξ δεν είχε γράψει τα βιβλία του για τις εργατικες ταξεις που να τα βρεί να τα διαβάσει ο Μέγας Αλέξανδρος;;; Ελεως.........

      Διαγραφή
    8. Αμαν ρε συ η ανορθογραφια σου! 1:ΔΕΝ!ειμαστε "ΦΥΛΟΙ" μητε καν η λεξη δεν ξερεις πως γραφεται! Οσοι γραφουν εδω,δεν ειναι παρα "συνομιλητες" .Αγνωστοι μεταξυ ΑΓΝΩΣΤΩΝ.Ενας λογος παραπανω να μην με ξαναπεις ετσι,καθως προσβαλλεις&μενα & την εννοια "ΦΙΛΟΣ" 2:Λες & ξελες για τον καζακη.Αν σενοχλει τοσο,απλα γυρνα σελιδα,δημοκρατια εχουμε ακομα-ή τουλαχιστον ετσι λενε!Γραφεις οτι αποκαλει τον Αλεξανδρο ΦΑΣΙΣΤΑ& μετα οτι δεν τον αναφερει ΚΑΝ! Αποφασισε ποτε αντιφασκεις& μην τον κατηγορεις αδικα.3:ο ιδιος εχει καταγγειλει το ΚΚΕ για προδοσια& μαλιστα με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ-που ποτε δεν κανεις εσυ γιαυτον,λιγο θες να μας τον παρουσιασεις& σαν κανα ..μογγολο στο τελος!Ο ανθρωπος ειναι οικονομολογος & οταν αναλυει δινει στοιχεια. Αν σε καλυπτουν οσα γραφει,εχει καλως.Δεν σε καλυπτουν? Α)Αλλαζεις καναλι.Η,Β)τον ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙΣ με επιχειρηματα. Αν εχεις. Διχως να τρολλαρεις,&οχι παντως με κουφιες κατηγοριες,ή,οτι δεν αναφερεται σε..πραγματα πουναι μεν σημαντικα ΓΙΑ ΣΕΝΑ-αλλα με συχωρεις,δεν ειμαστε διολου υποχρεωμενοι να τα συμμεριζομαστε οι υπολοιποι,μητε κι ο καζακης εννοειται. Το θεμα ειναι οτι δεν γραφεις τιποτα ως τωρα παρα ασυναρτησιες.και βεβαια, ουτε& περιμενω διαφορετικα. 4:Τον Α'ΠΠ τον κηρυξε τον ιουλη του 14 η αυστρια στη σερβια αφου οι Αψβουργοι διασφαλισαν την κηρυξη πολεμου απτον καιζερ στη ρωσια,αλλιως η δολοφονια του ΑΡΧΙΔΟΥΚΑ απτον σερβοβοσνιο εθνικιστη θαχε περασει αναιμακτα όπως κ'της προγονου του ελισαβετ, διχως να πεθανουν εκατομμυρια.Και φυσικα δεν υπηρχε ο παραμικρος κομμουνιστικος η μη δακτυλος στην ολη υποθεση,αφου α)δεν υπηρχε ΚΑΝ τοτε η Σοβ.ενωση&β)τα περισσοτερα κομ.κομματα, ηταν ημιπαρανομα ακομη, δεκαετιες μετα τα γεγονοτα της παρισινης κομμουνας,ενώ στο προσκηνιο δρουσαν οι γνωστοι& μη εξαιρετεοι σοσιαλδημοκρατες επιλυδες,που οδηγουσαν τα εργατικα σωματεια σ'ενα αγωνα χαμενο απτην 1η κιολας στιγμη &παντως,πληρως υποταγμενοι στο κεφαλαιο. Επιπλεον,ολη σχεδον η γερμανικη ελιτ, εντασσεται σταδιακα ωςτο'30 στους ναζι:Ηδη,και κυρια μεσω διαφορων μυστικιστικων & ακραια ρατσιστικων ταγματων που δρουσαν σε γερμανια & Ην.Β. αρκετοι μεγαλοαστοι εντασσονται σαυτα, απτις απαρχες του 20ου αι.(οργανωσεις που σημερα θα θεωρουντο καθαρα ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ σε ιδεολογια & δομη) δημιουργωντας για προκαλυμμα κινηματα ψευτοοικολογιας, δηθεν"επιστροφης στη φυση", "ευ ζειν" & τελικα, ευγονικης,πουχε εξαπλωθει κι απτις 2 μεριες του Ατλαντικου.Κουλτουρα ολακερη!Ως το '30 βρισκουμε το μεγαλυτερο μερος της γερμανικης ελιτ πληρως ενταγμενο & ιδεολογικα διαποτισμενο απτο "μεγαλειο"της"Αρειας" δηθεν φυλης& της..σωτήριας αποστολης πουμελλε ναναλαβουν -τρομαρα τους- την κυριαρχια του γερμανικου εθνους μεσω ενος νεου Ραιχ, που θα κραταγε 1000χρονια& λοιπες μπουρδες της απολυτου πλακας& του “αιματος”.Η μαλλον των ποταμων αιματος, οπως τελικα αποδειχτηκε(I teach U the Superman.Man is something2be surpassed-Νιτσε)Να σου υπενθυμισω οτι A)το Reichstag το καψαν ΝΑΖΙ & βαλαν μετα τους κομμουνιστες(Ετσι εγινε η δικτατορια το'33) B)Το '39 στα πολωνικα συνορα,την καταστροφη των γερμανικων κεραιων την εκανε ταγμα ΝΑΖΙ με οδηγιες του χιμλερ,που υλοποιησε ο σφαγεας χεινριχτ,μελος της"τεως"βασιλικης αυλης,Γ)Η προσαρτηση της αυστριας & ολης της ηπειρ.ευρωπης στην συνεχεια, εγινε απο ΝΑΖΙ &οχι φυσικα,απτους"κακους" κομμουνες. Ολα οσα αναφερω αποδεικνυονται ανετα& απο χιλιαδες δημοσια εγγραφα του ιδιου του ραιχ μα& του foreign office:Οι Ιστορικοι αποδιδουν στην τοτε σταση των Σοβ.ηγετων τα μεγιστα για την αποφασιστικοτητα που επεδειξαν απεναντι στη ναζιστικη κιμαδομηχανη. Κι αν οι παππουδες μας γλυτωσαν τοτε απτους φουρνους,τ'ωφειλουμε σαυτους τους "αθλιους" κομμουνιστες με την αυτοθυσια τους.Που σημερα επαισχυντα διαβαλλουν οι οπου γης ακροδεξιοι. Οπως φυσικα στη θυσια & αυταπαρνηση &των δικων μας φανταρων που καθυστερησαν κατα 2μηνες την εκτελεση του σχεδιου μπαρμπαροσα:ΕΛΕΟΣ δηλαδη πια μαυτη την ακροδεξια μπαρουφολογια!

      Διαγραφή
  3. Η τελικη καταληξη ολων αυτων θα ειναι προφανως η παροχη ακομη μεγαλυτερων εξουσιων στην κυβερνηση της ΕΕ η οποια θα μετατραπει και επισημα σε μια πολυφυλετικη αυτοκρατορια η οποια ειναι αδυνατον να διοικηθει εστω και κατ ελαχιστον δημοκρατικα.
    Σε λιγο οι ευρωπαικοι λαοι θα παρακαλανε για μια απολυταρχικη εξουσια που θα τους προσφερει ηρεμια και ασφαλεια.
    Νομιζω οτι εχει ενδιαφερον ο λογος του Ούγγρου πρωθυπουργού Ορμπάν, που έγινε με την ευκαιρία της 168ης επετείου της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Ουγγαρίας.
    Παραθετω τρια αποσπασματα, που θεωρω σχετικα με το θεμα γιατι δειχνουν οτι ολο και περισσοτεροι αντιλαμβανονται ξεκαθαρα ποιο ειναι το προβλημα της Ευρωπης.

    Σήμερα, 168 χρόνια μετά τους μεγάλους πολέμους της Ανεξαρτησίας των ευρωπαϊκών λαών, η Ευρώπη, το κοινό μας σπίτι δεν είναι ελεύθερη! Κυρίες και κύριοι, η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Επειδή η ελευθερία αρχίζει με το να λες την αλήθεια. Σήμερα στην Ευρώπη, είναι απαγορευμένο να πεις την αλήθεια

    Απαγορεύεται να πεις ότι οι Βρυξέλλες ύπουλα πλέον καταβροχθίζουν όλο και περισσότερες φέτες της εθνικής μας κυριαρχίας, και στις Βρυξέλλες πολλοί κάνουν τώρα σχέδια για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης – κάτι για το οποίο κανείς δεν τους έδωσε ποτέ άδεια. Κυρίες και κύριοι, οι σημερινοί εχθροί της ελευθερίας είναι διαφορετικής πάστας από τους βασιλικούς και τους αυτοκρατορικούς κυβερνήτες των παλαιών εποχών, ή εκείνους που κυβερνούσαν στο σοβιετικό σύστημα. Χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό σύνολο εργαλείων για να μας αναγκάσουν να υποταχθούμε. Σήμερα δεν μας φυλακίζουν, δεν μας μεταφέρουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, και δεν στέλνουν τανκς για να καταλάβουν χώρες που είναι πιστές στην ελευθερία. Σήμερα οι βομβαρδισμοί των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι καταγγελίες, οι απειλές και οι εκβιασμοί είναι αρκετοί

    Ο κύριος κίνδυνος για το μέλλον της Ευρώπης δεν προέρχεται από εκείνους που θέλουν να έρθουν εδώ, αλλά από τον φανατικό διεθνισμό των Βρυξελλών. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στις Βρυξέλλες να θέσουν τον εαυτό τους υπεράνω του νόμου. Δεν θα επιτρέψουμε να μας επιβάλλουν το πικρό καρπό της κοσμοπολίτικης μεταναστευτικής πολιτικής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τροφή για σκέψη από όλους, και από τον συγγραφέα. http://blogvirona.blogspot.gr/2016/03/blog-post_377.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, αυτοί ειναι ισλαμοπιθηκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με το Κοράνιο, ο άπιστος μόνο υπό έναν όρο μπορεί να ζήσει μαζί με τον πιστό. Να του πληρώνει φόρο ο άπιστος. Αν δεν πληρώνει φόρο ο άπιστος τότε ο πιστός έχει υποχρέωση προς τον Θεό να τον σφάξει.

    Υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο σταδιακής γενοκτονίας του Ελλαδικού πληθυσμού, και αντικατάστασής του με Μουσουλμάνους που δεν είναι καθόλου ρατσιστές. Είναι απλά ερωτιάρηδες που αγαπάνε τόσο πολύ την Ελλάδα ώστε σε ορισμένα χρόνια θα την κάνουν δική τους.

    Τα σχέδια για την καταστροφή του Χριστιανικού στοιχείου στα Βαλκάνια είναι Μεττερνεχιακά, παλιά και κραταιά, και τα έχουν υιοθετήσει οι ισχυροί παιδεραστές που κυβερνούν στη Δύση μας.

    Τώρα που ανοίγει ο καιρός, θα δούμε και άλλα να έρχονται από την Τουρκία. Μέχρι στιγμής ούτε η εισαγωγή δεν έκλεισε. Το κύριο μέρος του έργου έχει εκπλήξεις. Η Ελλάδα είναι απλά μια ζωντανή νεκρή που δεν έχει καμία απολύτως σωτηρία δίχως κλείσιμο συνόρων και μεγάλη πολεμική σύρραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνησω απολυτα με ολα οσα περιγραφεις για το ισλαμ ως συστημα σκεψης. Αυτο ειναι ταυτοσημο με οτι εχουμε ηδη σε περασμενες εποχες αντιπαλεψει και λεγεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Και βεβαια, τον φασισμο τον αντιμετωπιζεις οπως του αξιζει διχως πολλα πολλα και , προπαντως, δεν συνδιαλεγεσε μαζι του. Απλα τον τσακιζεις. Θα ηταν λοιπον πολυ πιο τιμιο να βγει ενα κρατος ανοιχτα και να καταγγειλει στην Υπατη Αρμοστεια του ΟΗΕ, οτι θεωρει καθε ΠΙΣΤΟ της συγκεκριμενης θρησκειας ως εν δυναμει ΑΠΕΙΛΗ για την κρατικη του υποσταση, ως ΦΟΡΕΑ της ιδεοληψιας που περιγραφεις, και ως εκ τουτου μπορει να δεχτει στο εδαφος του περιορισμενο - ΚΑΙ ΜΟΝΟ για ορισμενο διαστημα - αριθμο προσφυγων που ΔΕΝ θα επιφερει αριθμητικη αλλοιωση και που θα θεωρουνται ατομα υπο προστασια ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, που θα επωμιζεται η ιδια η Αρμοστεια, και πως, κατω απο αυτο το πρισμα δεν θα εχουν το παραμικρο δικαιωμα κυκλοφοριας και ενσωματωσης στην χωρα οπως οριζει η διεθνης συνθηκη για τους προσφυγες, καθοτι ΘΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ αυτοι οι μεταναστευτικοι πληθυσμοι, παρα να παριστανει στα διεθνη φορα οτι ειναι θεματοφυλακας οποιασδηποτε "ανθρωπιστικης" δηθεν μου αξιας , ή οτιδηποτε αλλο - που δεν ειναι κιολας κανενα μα κανενα κρατος παγκοσμια με εξαιρεση ισως την Σουηδια που ηδη καταρρεει, αλλα αρεσκονται ολοι να κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους. Ανεξαιρετως.

      Διαγραφή
    2. Μολις εγινες φασιστας, αλλα δεν το καταλαβες.
      Βεβαια αν καταλαβαινες δεν θα ελεγες ανοησιες για το τσακισμα του φασισμου.
      Ριξε μια ματια στο τι εγινε στους παλίους κουμουνιστικους παραδεισους και τι γινεται στην "φιλελευθερη" σημερινη Ευρωπη και πες μου, τι ειναι αυτο που σε πειθει οτι ολα αυτα ηταν και ειναι ανεκτα, αλλα μονο τον φασισμο πρεπει να τσακισεις.
      Μηπως γιατι σε αντιθεση με τον διεθνιστικο κουμουνισμο και τον κοσμοπολιτικο φιλελευθερισμο, ο φασισμος πιστευει οτι οι λαοι εχουν πατριδες;
      Καθε εθνικιστης, ειτε ειναι οπαδος του ολοκληρωτισμου, ειτε ειναι δημοκρατης, χαρακτηριζεται φασιστας.
      Δεν σου κανει εντυπωση;
      Θα σου κανει σιγουρα εντυπωση, την πρωτη φορα, που λεγωντας αυτα που λες παρα πανω θα σε αποκαλεσουν φασιστα.

      Διαγραφή
    3. Όλες οι ιδεολογίες-θρησκείες που πιστεύουν στη βία ως μέσο αλλαγής της κοινωνίας είναι από τη φύση τους αγριογουρουνίσιες, μη ανθρώπινες, και πάντα τις χρησιμοποιούν ανώμαλα κέντρα.
      Στην Ελλάδα όπως και αλλού πρέπει να είναι παράνομες όλες αυτές οι ιδεολογίες και θρησκείες. Έχουμε το διάλογο, την ενημέρωση, τον ιδεολογικό πόλεμο που όλοι μπορούμε να κάνουμε. Φτάνει πιά με όλα τα αγριουγουρινιστικά συστήματα σκέψης (φασισμός, κομμουνισμός, ναζισμός, ισλαμισμός κτλ). Θα γίνουμε άνθρωποι ή θα παραμείνουμε αγέλες σαρκοφάγων θυλαστικών;

      Διαγραφή
    4. Αν και φυσικα οπως καταλαβαινεις αποκηρυττω το οικοδομημα της σκεψης σου ως σαθρο οσο με αφορα, ωστοσο εχεις εννοειται το δικαιωμα Γεωργιε Δρακε να αποκαλεις τον καθενα με οτι πραγματικα χαρακτηρισμο γουσταρεις, αφου στο κατω κατω αυτο σημαινει και ελευθερια σκεψης. Και οχι, δεν με πειραζει διολου το να με αποκαλεσει φασιστα η οτιδηποτε αλλο, ενας που ειναι ηδη και απλα κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του εθνικισμου και της οποιας του ακροδεξιας ιδεοληψιας.

      Απλα εχε υποψι σου οτι τετοιου ειδους διαλογος & αντιπαραθεση αποψεων δεν θα γινοτανε ποτε μεσα σε ενα φορουμ και σε μια κοινωνια υπο τον ελεγχο ειτε της ισλαμικης "Σαριας" , ή και οποιουδηποτε αλλου - "ισμου". Του "κομμουνισμου" συμπεριλαμβανομενου, για να μη σε αφησω και ανικανοποιητο που σου ...προσβαλλαμε το φασισμο κι αφησαμε .."αλωβιτο" τον κομμουνισμο - ή τουλαχιστον την εκδοση που εσυ καταλαβαινεις ως τετοιονε.

      Στο δια ταυτα τωρα: Αν απλα καποιος αντικαταστησει την λεξη "ισλαμ" με τη λεξη "ΝΑΖΙ" ή "ΦΑΣΙΣΜΟΣ", τοτε θα καταλαβει πολλα για την γελοιοτητα των επιχειρηματων, οσων εμφορουνται απο ..."ανθρωπιστικα αισθηματα" και τασσονται ΥΠΕΡ της αθροας εισοδου μεταναστευτικων πληθυσμων, σε χωρες που δεν εχουν καμια σχεση με το ισλαμ και τις "προοδευτικες" ιδεες που αυτο μεταφερει μεσω αυτων ακριβως των πληθυσμων, που , στην χειροτερη περιπτωση, παιζουν αθελα τους -ή μη- τον ΦΟΡΕΑ της συγκεκριμενης "ιδεοληψιας" , για να μην την χαρακτηρισω χειροτερα / αν και θαπρεπε, αφου αργα η γρηγορα καποιες ομαδες πληθυσμου απο τις νεοτερες γενιες μεταναστων θα στραφουν θελουν δεν θελουν σε αυτην, ως στοιχειο αυτοπροσδιορισμου. Ακριβως οπως συμβαινει με τους 3ης και 4ης γενεας μεταναστευτικους πληθυσμους σε Η.Β. , Βελγιο , Γαλλια , Ολλανδια κλπ, και σε βαθμου που πλεον δεν μπορει κανεις να κυκλοφορησει ελευθερα σε περιοχες που οι πληθυσμοι εκεινοι ελεγχουν, εν ειδει γκετο και κρατους εν κρατει - ή μηπως τα στοιχεια που δινει η ιδια η Υπατη Αρμοστεια και οργανωσεις οπως η ιδια η Human rights Watch , σου δημιουργουν την παραμικρη αμφιβολια για το τι πραγματικα παιζεται εδω .

      Εμενα λοιπον η δουλεια μου εδω δεν ειναι να χαρακτηρισω τον ενα η τον αλλο ως οτιδηποτε, πραγμα που φυσικα δεν ενστερνιζεσε εννοειται. Εμενα η δουλεια μου ειναι να αναδειξω την γελοιοτητα του πραγματος. Κατι που φυσικα προφανως φαινεται να σε αφηνει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ - οπως και διαφαινεται απο το απαντητικο σου, αφου κουβεντα δεν κανεις για την ταμπακιερα ,αλλα τουμπεκα ψιλοκομμενη και αλλα λογια ν'αγαπιομαστε, παρα μοναχα σε μαρανε ποιος ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο κατ'εσε παντοτε ...ΦΑΣΙΣΤΑΣ! Και που ειναι αυταποδεικτο στο κατω κατω κι απο μονο του, οσον αφορα στο τι πραγματικα παιζεται αν βεβαια εχει κανεις την παραμικρη σχεση με την Ιστορια των λαων με Ι κεφαλαιο , και οχι με αφηγησεις "feel good history" τυπου πλευρη & γεωργιαδη. Αξιος ο μισθος σου λοιπον, και συνεχισε, μια χαρα τα πας.

      Διαγραφή
    5. Προς Γιωργο Σιδηρουντιο.
      Συμφωνω απολυτως οτι πρεπει να εχουμε διαλογο και ανταλλαγη αποψεων, αλλα νομιζεις οτι αυτο ισχυει σημερα;
      Οταν κατηγορεις για αγριογουρουνισια συμπεριφορα αυτους που τους αφαιρειται το δικαιωμα να πουν και να συζητησουν τις αποψεις τους, εισαι τουλαχιστον ασυνεπης.
      Δεν διευκρινιζεις αν θεωρεις οτι το υπαρχον συστημα εξασφαλιζει τον διαλογο και την ισηγορια. Οταν τα λογια ακομη και κατεχωντας ολα τα μεσα προπαγανδας δεν φτανουν αναλαμβανουν τα ΜΑΤ. Αυτο το θεωρεις βια, η μονο η μη κρατικη βια σε χαλαει; Γινε πιο συγκεκριμενος.

      Προς gtox1
      Εγω πουθενα δεν σε χαρακτηρισα τιποτα. Ειπα οτι αυτα που λες τα οποια ειναι πολυ λογικα, οταν τα λεω εγω με λενε (κι εσυ μαζι νομιζω) φασιστα και το ιδιο θα πουνε κι εσενα καποτε.
      Το οτι δηλωνεις αριστερος, μπορει να σου προσφερει καποια προστασια, αλλα δεν θα κρατησει για παντα.
      Με αλλα λογια οταν δηλωνεις οτι το Ισλαμ ειναι φασισμος, πρεπει να προσδιορισεις τι ειναι ο φασισμος, γιατι στην επικρατουσα αποψη φασιστας ειναι οποιος λεει αυτα που λες.
      Απο τα υπολοιπα, τα μισα δεν τα καταλαβα και στα αλλα μισα απαντας σε καποιον αλλο.
      Επειδη ομως συμφωνα με την παροιμια "θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει" δεν παρελειψες να με κατηγορησεις για φασιστα με ακροδεξιες ιδεοληψιες, που κρυβομαι πισω απο τον εθνικισμο δικαιωνοντας με πληρως που αναμεσα στις γραμμες διαβασα τι ακριβως ηθελες να πεις.
      Τους ακροδεξιους δεν τους χωνευω και πολυ, οπως δεν τους χωνευουν και ολοι οι πραγματικοι εθνικοσοσιαλιστες και φασιστες.
      Ουτε και ο ολοκληρωτισμος μ αρεσει.
      Τον τιτλο του φασιστα τον πηρα λεγωντας οτι θελω η χωρα μου να ανηκει στον λαο της.
      Απο την μια οι διεθνιστες αριστεροι κι απο την αλλη οι κοσμοπολιτες φιλελευθεροι προωθουν την παγκοσμια διακυβερνηση και την διαλυση των εθνικων κρατων και οποιος αντιστεκεται ειναι φασιστας.
      Αν ειναι "δεξιος" αυτοδικαιως. Αν ειναι "αριστερος" του δινεται μια περιοδος χαριτος, ειδικα αν ειναι ακινδυνος για το συστημα.

      Διαγραφή
    6. Φαινεται εξακολουθεις το ιδιο τροπαρι που τελικα δεθα μας βγαλει πουθενα, ακριβως οπως ο σκυλος κυνηγα την ουρα του.& φυσικα, οπως συνηθως κανεις, & παλι για την ταμπακιερα λεξη. Μοκο."Δεν καταλαβα τι εννοεις" δηθεν μου & αλλα τινά.Μα ας ειναι.Ειπαμε, δημοκρατια εχουμε, & καθεις εφ'ω εταχθη στην τελικη. Οσον με αφορα τωρα: Δεν θα παραστησω ειτε την "πουτανα που θελει να κρυφτει",ή τον αριστερο / διεθνιστη ή οτιδηποτε αλλο,μητε & θα διεκδικησω δαφνες στο ιδεολογικο χωρο των ακροδεξιων, οπως καταφανως παραδεχεσε οτι κανεις ο ιδιος .Διοτι πολυ απλα δηλωνω & υποστηριζω μετα καθε παρρησιας, ΚΑΘΕ ειδους "εθνικιστης", όπως & οποιος θεωρει εαυτον ανηκοντα σε ΟΛΟ το φασμα που αποκαλουμε "ακροδεξια", κρυβει μεσα του & εναν εν δυναμει φασιστα & σε καμια περιπτωση τον "πατριωτη" που υποστηριζεις οτι εισαι, & που ειναι ακριβως το αναποδο οπως τον καταλαβαινω τουλαχιστον εγω, ενας...διεθνιστης, & μια "πουτανα που θελει να κρυφτει". Προσωπικα δεν θεωρω ΚΑΝ πατριωτη, εναν εθνικιστη. & δεν το κανω για τον απλουστατο λογο, οτι ο εθνικιστης ειναι απλα αυτο που ειναι: Ενας ρατσιστης δηλαδη του κερατα & αυτο μοναχα. Για τον "εθνικιστη", εννοιες "λαος" & "Εθνος",υπαρχουνε στο βαθμο & μονο που τον καθε ορο υποστηριζει μια "καθαρη" κατ'αυτον & αναγκαια για το κοσμοειδωλο του "φυλη" ή ΓΕΝΟΣ,& μαλιστα,"καθαρη" γενετικα, αφου η ολη του ιδεοληψια στηριζεται στο λεγομενο "δικαιο του αιματος". Δηλαδη ΑΝ απο αιμα καθαρος, τοτε μπαινεις μια χαρα στο κλαμπ. Αν οχι, τοτε εισαι για τα μπαζα (και τους φουρνους στη συνεχεια για τους περισσοτερους.. "εθνικιστες"). Ειδαλλως, ολοι αυτοι θα μιλουσαν καθαρα για "εθνισμο" & επομενως για τον Πατριωτισμο οπως ακριβως αυτος καθοριζεται,οχι μοναχα φυσικα στο ΕΠΑΜ, αλλα ακριβως οπως τον οριζει η κοσμοθεωρηση της ιδιας της Γαλλικης επαναστασης & τον ορισμο του "Πολιτη" με Π κεφαλαιο, ως τον ακρογωνιαιο δηλαδη λιθο υπερασπισης της εννοιας & του Εθνους αλλα κατα συνεπεια & της όποιας,"Πατριδας". Ακριβως οπως αυτος περιγραφεται απ'τον ιδρυτικο χαρτη του συνταγματος των Ην. Πολιτειων, οπου πλεον κατω απο την εννοια αυτη υπαρχει χωρος για συνεισφορα & ενταξη στον ορο "Εθνος" & "ΛΑΟΣ", για ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ οποιασδηποτε εθνοτικης & θρησκευτικης διαφοροποιησης(!ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ-ΛΥΠΟΘΥΜΑ ΝΤΕ!)& οχι για οσους θεωρουνται "καθαροι" απο αποψη αιματος & μονο!! & γιατι να το περιορισουμε μοναχα εκει τοτε, αν εμμεινουμε στην θεση ενος"εθνικιστη";; & γιατι να να μην εξαιρεσουμε ολους λοιπον πλεον, εκτος των "ξανθομαλλογαλανοματηδων",αν αυτο σου λεει κατι, αποκηρυσσοντας ολους οσους βυζαντινους προσφυγικους πληθυσμους καταγονται απ'τα μερη της Ανατολιας, ή τους ρομα ή τους εβραιους ...ή ακομα ακομα τους ...καθολικους απογονους λατινων της φραγκοκρατιας,των νησιων μας; Ειτε ετσι λοιπον ειτε αλλιως,το κουβαρι μπερδευεται. Γιαυτο σου λεω: Αστα βραστα με τους λογης λογης "εθνικιστες" & "ακροδεξιους". Το σημαντικοτερο οσο με αφορα, ειναι καποιος ν'αγαπα οτι ο ιδιος νιωθει για ΠΑΤΡΙΔΑ του ειλικρινα, διχως να μπορει το καθε καθηκι του κερατα να του στερει την δυνατοτητα να ζηει ελευθερα μεσα σ'αυτην& διχως να ενοχλει ή να περιοριζει κατα οποιοδηποτε τροπο τη ζωη του διπλανου του.Ακομα & ενας "Αντετοκουμπο" απο αυτη την αποψη, ειν'ετη φωτος μεγαλυτερος & καλυτερος Ελληνας απο μενανε,απο σενανε & απ'τον καθε ΝΑΖΙ μιχαλολιακο στην τελικη. Απλα πραματα. & ολα αυτα τωρα, σε μια συζητηση για εντελως αλλο πραγμα,για το οποιο δεν εγραψες μητε 1 επιχειρημα.Για το κατα ποσο εχει δικαιωμα δηλαδη ενας προσφυγομεταναστευτικος αλλοθρησκος & εν δυναμει ακρως φασσιστικα διακειμενα προς εμας πληθυσμος, οπως Ιστορικα τουλαχιστον εχει πολλακοις αποδειχτει, να μεταναστευει ελευθερα στα χωματα μας, με προσχημα ή αφορμη την προσφυγια του!Μωρε μπραβο;

      Διαγραφή
    7. Υποθετω οτι μιλαω με τον ιδιο παρολο που αλλαξες ονομα.
      Προσπαθησα να μην πλατιασω, αλλα να σου επισημανω το γεγονος οτι οποιος σημερα στην Ελλαδα λεει κατι κατα του εποικισμου της χωρας χαρακτηριζεται φασιστας.
      Αφου ομως επιμενεις να το πλατιασουμε θα βαρεθεις να διαβαζεις γιατι εγω δεν εχω κανενα προβλημα να υποστηριξω τις θεσεις μου οσο πλατια γουσταρεις.
      Καλο θα ηταν να λες τις αποψεις σου και ν αφηνεις τις δικες μου να τις λεω εγω.
      Δεν καταλαβα ποια ειναι η ταμπακερα για την οποια δεν μιλαω. Σου ειπα και σου ξαναπα οτι συμφωνω απολυτως με οσα λες. Θελεις οπωσδηποτε να διαφωνησω για να αισθανθεις οτι κατι ειπα;
      Το θεμα μου ομως δεν ειναι αυτο, αλλα η παραλληλη πιστη σου, οτι οι "φασιστες" που πρεπει να τσακιστουν, λενε κατι πολυ διαφορετικο απο αυτα που λες εσυ.
      Τα ιδια περιπου λενε και μαλιστα δεν ξυπνησαν τωρα, αλλα τα λενε απο το 1990 τουλαχιστον, οπου εντελως απερισκεπτα ανοιξαν τα συνορα μας σε εκατονταδες χιλιαδες μεταναστες απο ομορους πλυθησμους, που προφανως καποτε θα εγειρουν θεμα μειονοτητων.
      Τα υπολοιπα τα λες εσυ και οχι εγω. Δεν ειμαι τοσο βλακας να μην ξερω οτι ακομη κι αν εμεις δεν εχουμε αξιολογες επιμιξιες, οι αρχαιοι επισης δεν αποτελουνταν απο μια φυλη. Ολοι οι λαοι απο τα αρχαια χρονια καπως ετσι φτιαχνονται.
      Αν καποιος πιστευει οτι οι Ελληνες αποτελουν εξαιρεση, θα επρεπε να θεωρει οτι ο εθνικισμος μονο στην Ελλαδα μπορει να εφαρμοστει. Εχεις ακουσει εσυ κατι τετοιο απο τους εθνικιστες;
      Ο καθε ανθρωπος πρεπει να ειναι περηφανος για την φυλη του και να προσπαθει να κανει περηφανους και τους απογονους του.
      Ακου το κι απο τον ιδιο τον Χιτλερ που ειναι το "απολυτο κακο"

      "Διακηρύσσω ταύτα, όντας απελευθερωμένος από κάθε φυλετικό μίσος. Ασφαλώς και είναι ασυμβίβαστη η ανάμειξη οιασδήποτε φυλής με άλλες φυλές. Πλην ελαχίστων, ανούσιων επιτυχιών, η συστηματική φυλετική επιμειξία ουδέποτε έφερε θετικά αποτελέσματα. Η βούληση της να παραμείνει φυλετικά καθαρή και αγνή, αποτελεί μία απτή απόδειξη της ζωτικότητας και της καλής υγείας μιας φυλής. Η υπερηφάνεια για τη δική μας τη φυλή, χωρίς να υποτιμούμε ή να περιφρονούμε οιαδήποτε άλλη φυλή, αποτελεί ένα ορθό και υγιές από κάθε άποψη συναίσθημα. Ουδέποτε θεώρησα τους Ιάπωνες ή τους Κινέζους ως κατώτερους έναντι ημών. Είναι γεγονός ότι αμφότεροι οι λαοί ανήκουν σε αρχαίους πολιτισμούς μεγάλης ποιοτικής στάθμης. Δικαιούνται να νιώθουν υπερήφανοι για το παρελθόν τους και ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας αναφέρεται στο παρελθόν αυτό, όπως ακριβώς εμείς διαθέτουμε το δικαίωμα να υπερηφανευόμαστε για τον πολιτισμό στον οποίο τώρα ανήκουμε."

      Διαγραφή
    8. Πολυ σωστα λες οτι εκεινο που μετραει ειναι η αγαπη για την πατριδα. Δεν ειναι ομως δυνατον να θεωρηθει οτι αγαπαει την πατριδα του αυτος που δεν αγαπαει τον λαο της. Οι Τουρκοι της Θρακης ας πουμε, σιγουρα αγαπανε την πατριδα τους, αλλα αυτη δεν ειναι η Ελλαδα. Γι αυτο ο λαος μιας χωρας πρεπει να ειναι ομοιογενης κατα το δυνατον και να αποτελει ενα ομαιμον λογω συγγενειας, ομοτροπον και ομογλωσσον εθνος.
      Προσπαθησε να φανταστεις μια δημοκρατια με λαο απο μαζεματα Τουρκων, Γυφτων, Εβραιων, Αλβανων, Μουσουλμανων με συγκρισιμο πληθυσμο.
      Προσπαθησε να ρωτησεις την γνωμη αυτου του λαου και να δουμε τι θα κανεις οταν δεις οτι οι περισσοτεροι δεν θελουν καν να υπαρχει η Ελλαδα σαν κρατος και αδιαφορουν για τους Ελληνες σαν εθνος.
      Τοτε ισως καταλαβεις οτι ο εθνικισμος ειναι η απαραιτητη συνθηκη της δημοκρατιας.
      Νομιζω οτι και το ΕΠΑΜ οπως και καποιες αλλες ομαδες στην αριστερα το εχουν επιτελους καταλαβει, αλλα ακομη δεν μπορουν να αποτιναξουν τα ταμπου του διεθνισμου και αισθανονται υποχρεωμενες να υποστηριζουν οτι ειναι ευκολο να βαζεις ξενους πληθυσμους στην χωρα σου και να τους εντασεις αρμονικα σε ενα συνολο με τους ντοπιους.
      Δεν ειναι απλως δυσκολο. Ειναι σχεδον ακατορθωτο, ακομη κι αν δεν προκειται για μουσουλμανους φανατικους. Ενας Γιαννης μαυρος στην Ελλαδα θ αφησει παιδια κι εγγονια που θα συγγενεψουν με τους Ελληνες.
      Ενα εκατομμυριο μαυροι στην Ελλαδα δεν προκειται καν να ονομαζονται Γιαννης και Γιωργος, ουτε μπορουν να ενταχθουν ποτε. Αυτη ειναι η αληθεια και δεν χρησιμευει σε τιποτε να την φτιασιδωνουμε για να φανουμε ανθρωπιστες. Οι πραγματικοι ανθρωπιστες ξερουν τι σημαινει ανθρωπος και δεν ονειροβατουν.
      Οι ανθρωποι μπορει να ειναι η κορωνιδα της δημιουργιας αλλα και τα χειροτερα τερατα της φυσης.
      Οι ανθρωποι ζουν σε εθνη οπως οι λυκοι σε αγελες. Ετσι αποφασισε η φυση οτι ειναι πιο καλα και ετσι εχουν εξελιχθει οι ιδιοι. Οι λυκοι συμπεριφερονται σαν ζωα αγελης οπως και οι ανθρωποι.

      Διαγραφή
    9. Τελος, εγω σου ειπα οτι δεν αισθανομαι καθολου "ακροδεξιος", αλλα εσυ επιμενεις. Επειδη εχεις μαυρα μεσανυχτα για το τι λενε αυτοι που κατηγορεις, ακου την γνωμη του Χιτλερ γι αυτους.
      Πρωτα για τον Φραγκο

      Ο κίνδυνος ήταν ορατός να βρεθούμε δέσμιοι ενός καθεστώτος καπιταλιστών κερδοσκόπων, ανδρεικέλων της συμμορίας των κληρικοφρόνων, ένα καθεστώς που απεχθάνομαι σήμερα εντονότερα από ποτέ άλλοτε. Δεν μπορώ να συγχωρήσω στον Φράνκο το γεγονός ότι δεν προχώρησε στην ομόνοια των Ισπανών, αφ' ότου τελείωσε ο εμφύλιος πόλεμος, καθώς και ότι εκτόπισε τους φαλαγγίτες, προς χάριν των οποίων είχαμε τη βοήθεια μας στην Ισπανία, αντιμετωπίζοντας τους ως ληστές και πρώην εχθρούς. Δεν αποτελεί λύση για μία χώρα το να τεθεί ο μισός πληθυσμός της υπό την σπάθη της δικαιοσύνης, ενώ την ίδια στιγμή μία μειοψηφία πλιατσικολόγων πλουτίζουν με τις ευχές του διεφθαρμένου κλήρου. Υ-πέστημεν εξαπάτηση διότι εάν γνώριζα την αληθινή κατάσταση, ουδέποτε θα επέτρεπα στην αεροπορία μας να βομβαρδίσει έναν πεινασμένο και εξουθενωμένο πληθυσμό, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα τον κλήρο σε όλα τα προκλητικά προνόμια του.

      Και για την κυβερνηση Βισι με την οποια συνεργαστηκε

      Η δική μας επέμβαση θα έπρεπε να βασίζεται στην απελευθέρωση των εργαζομένων τάξεων όσο και στην παροχή αρωγής προς τους Γάλλους εργάτες ούτως ώστε να πραγματώσουν τη δική τους επανάσταση. Οφείλαμε να είχαμε θέσει στο περιθώριο αμείλικτα την απολιθωμένη αστική τάξη, την τόσο άψυχη και απογυμνωμένη από πατριωτισμό. Κοιτάξτε το ποιόν των φίλων που μας έφεραν οι ιδιοφυίες της Βιλχμεστράσσε στη Γαλλία, έναν συρφετό από μικροπρεπείς, κερδοσκόπους ωφελιμιστές οι οποίοι έσπευσαν να μας εκδηλώσουν τη συμπάθεια τους πιστεύοντας ότι καταλάβαμε τη Γαλλία προκειμένου να διασφαλίσουμε τα τραπεζικά τους ισοζύγια, αποφασισμένοι ωστόσο να μας προδώσουν με την πρώτη ευκαιρία, αρκεί βεβαίως να μην υπήρχε κίνδυνος γι αυτούς!

      Τελος για την εννοια του πολιτιη καλυτερα να μην ψαχνεις στην μασωνοκινουμενη Γαλλικη επανασταση, αλλα στην χωρα και την εποχη οπου υπηρξαν για πρωτη φορα πολιτες.

      ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΜΕΤΕΧΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ (ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ).ΩΣΠΕΡ ΜΕΤΟΙΚΟΣ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ) ΕΣΤΙΝ Ο ΜΗ ΜΕΤΕΧΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ.ΑΛΛ ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΕΠΙΚΕΚΡΥΜΜΕΝΟΝ ΕΣΤΙΝ, ΑΠΑΤΗΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΣΤΙΝ.
      διότι λέγεται πολίτης περισσότερο αυτός που μετέχει στα αξιώματα. Σαν μεταναστης είναι αυτός που δεν μετέχει σε αξιώματα, άλλα όπου αυτό το κρατανε κρυφο, το κάνουν για να εξαπατουν τους κάτοικους.
      Αριστοτελης "Πολιτικα"

      Κανενας Γαλλος δεν εγινε ποτε πολιτης, ουτε και κανενας αλλος στην κοινοβουλευτικη "δημοκρατια".
      Ακομη περισσοτερο οχι μονο δεν κατεχουν κανενα αξιωμα αλλα ουτε καν επιλεγουν τους αρχοντες τους πλην ελαχιστων (στην Ελλαδα μονο βουλευτων) και δεν εχουν δικαιωμα να τους ελεγχουν.
      Τοτε ομως οχι μονο δεν ειναι πολιτες αλλα ουτε καν ελευθεροι.

      ΣΟΛΩΝ ΓΕ ΕΟΙΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΑΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΑΙ ΤΩ ΔΗΜΩ ΔΥΝΑΜΙΝ, ΤΟ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΑΙΡΕΙΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΙΝ (ΜΗΔΕ ΓΑΡ ΤΟΥΤΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΑΝ ΕΙΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ).
      Ο Σολων φαινεται ότι εδωσε την απολυτως αναγκαια δυναμη στον λαο, το να εκλεγει και να ζηταει ευθυνες  (να δικαζει) τους αρχοντες. Διοτι αν ουτε αυτό δεν κανει ο λαος θα είναι δουλος και εχθρος (της πολιτειας)

      Διαγραφή
    10. Πολυ σωστα υποθετεις αφου αποφασισα να χρησιμοποιησω το ιδιο ID που βαζω σ'ολα τ'αλλα φορουμ.
      Μ'αρεσει που προσπαθεις ωστοσο να μην...πλατιαζεις απο τη μια & να ΜΗΝ(!)τοποθετεισαι ιδεολογικα στην ...ακροδεξια απ'την αλλη, τη στιγμη που & τρια(3) κατεβατα μου γραφεις,& τρεις(3) φορες αναφερεσε σε λογους του(μπρρρ) ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ-ειλικρινα,τα σχολια περιττευουν: Τοσο πολυ μεσα στους στοχους του, δεν εχω ματαδει κανενανε να ...πεφτει μεχρι τωρα σε κειμενο του!Οσο δε αφορα τη δηλωση οτι ..συμφωνεις με τα γραφομενα μου..σιγουρα ειναι κατι που θαμε προβληματιζε αν ακολουθουσα τη λογικη του λενιν καθως με οσα ανεφερες & παλι, οχι μονο επιβεβαιωνεται αλλα & διατρανωνεις απο μονος σου πλεον, πως οι θεσεις σου εντασσονται σε καθαρα ακροδεξιες λογικες. Λογικες, που αργα η γρηγορα οδηγουν στην υιοθετηση ρατσιστικων πρακτικων περι "καθαροτητας του αιματος", οποτε ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε στην τελική. Μιλωντας για λειτουργικα μοντελα σημερινων κοιωνιων, που δεν ακολουθουν με τιποτα αυτη την λογικη αλλα βασιζονται στο τριπτυχο "ελευθερια ισοτητα αδελφοτητα" καθαρο παραγωγο της Γαλλικης Επαναστσης(που απορριπτεις συλληβδην) εχουμε σημερα ν'αντιπαραβαλουμε ενα σωρο περιπτωσεις κρατων σ'αντιθεση με το καθαρα εθνορατσιστικο μοντελο που υποστηριζεις εσυ & τα ιδεολογικα φυραματα που οδηγησανε την ανθρωποτητα ωστα σημερα σε 2 παγκοσμιους πολεμους & ανελεητη σφαγη ατελιωτων εκατομμυριων αθωων ψυχων. Το γεγονος & μονο για την θεση σου απεναντι στην Γαλικη Επανασταση & τα προταγματα της, ως προιοντα "μυστικιστικων αδελφοτητων", μια θεση που αποτελει ακρογωνιαιο λιθο καθε αροδεξιας ιδεοληψιας, λεει πολλα για το ιδεολογικο υποβαθρο σου τελικα. Και, φυσικα, κερασακι στην τουρτα η αντιπαραβολη κειμενων απο - τι αλλο;"δικους μας"φιλοσοφους περι της εννοιας του "ΠΟΛΙΤΗ" οπως αποδιδονταν εκεινη την περιοδο των πρωιμων, αθηναικης προελευσης & εμπνευσης δημοκρατιων, σ'αντιδιαστολη των σημερινων κοινοβουλευτικων"δημοκρατιων"οπως τις χαρακτηριζεις- ο νοων νοειτω για τις προθεσεις σου απεναντι τους.Κειμενα, τα οποια προερχονται απο εποχες που ηταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ η εννοια της δουλειας, της "αυτονοητης" ανισοτητας των 2 φυλλων & της δεσποτικης υποταγης του καθε θυτη/ζευγιτη/δουλου & μετοικου, ολων δλδ των "κατωτερων" ταξεων, εναντι μιας δρακας αριστοκρατολιγαρχων, καταστασεις δηλαδη για τις οποιες δεν κανεις την παραμικρη αναφορα! Ειναι κατι που με ξεπερνα ολοκληρωτικα, αφου γνωριζεις πολυ καλα υποθετω τις οικονομικοκοινωνικες συνθηκες αποπου προερχονται, εποχες που αν μη τι αλλο προκαλουν το λιγοτερο αποστροφη, αν καποιος εντρυφησει σε βαθος την ερευνα του & δεν παραμεινει σε επιφανειακες διηγησεις τυπου Λιακοπλευρογεωργιαδη & ...feel good history, οπως αναφερω αλλου. Μου αρεσει μαλιστα που, ενω δηθεν,αρχικα υποστηριζεις το ..ανεφικτο της "καθαροτητας" του αιματος, στο τελος καταληγεις στο συμπερασμα οτι μοναχα "καθαρα" εθνοτικα εθνη δυνανται ναναι βιωσιμα! "ο λαος μιας χωρας πρεπει να ειναι ομοιογενης κατα το δυνατον & να αποτελει ενα ομαιμον λογω συγγενειας, ομοτροπον & ομογλωσσον εθνος"!Ωραιο συμπερασμα μα το δια!! Αντε λοιπον ν'ανακοινωσουμε σε κρατη οπως ο καναδας η ΗΠΑ το ΗΒ η Γαλλια, η κινα η Ρωσια(και δεκαααδες αλλα) που το καθενα εχει ζωη αιωνων, αν οχι χιλιετιων ...οτι εχουν στην ουσια ΑΠΟΤΥΧΕΙ κατα τη γνωμη σου! Μητε ο Γκαιμπελς τετοια επιτυχια, ειλικρινα: "Τοτε ισως καταλαβεις οτι ο εθνικισμος ειναι η απαραιτητη συνθηκη της δημοκρατιας". Νομιζω τα σχολια περιττευουν & παλι. Τουτεστιν; "..τον αραπη κι αν τον πλυνεις.." Ξεχνα τη λοιπον & την ταμπακιερα / αφου ως τωρα δεν την εχεις ΚΑΝ διακρινει, ξεχνα κι ολα τα υπολοιπα, καθως εδω βλεπουμε ν'αμφισβητεις ακομα & τα ...αυτονοητα! τελικα δε βγαζει πουθενα αυτη η αμφισημειολογια θεσεων, προθεσεων & διαθεσεων αμφοτερων.Μοναχα τσαμπα χασιμο χρονου & φαιας ουσια που μας απομεινε!

      Διαγραφή
    11. Σε παρακαλεσα να λες τις αποψεις σου και να αφηνεις εμενα να λεω τις δικες μου, αλλα ουτε καν αυτο το δικαιωμα "δημοκρατικοτατα" δεν μου αναγνωριζεις.
      Πολυ περισσοτερο βεβαια δεν αναγνωριζεις αυτο το δικαιωμα στον "ακατανομαστο", αλλα προτιμας να κρινεις απο οσα σου λενε οι εχθροι του γι αυτον.
      Απο τα αποσπασματα που παρεθεσα σου φανηκε εσενα ο Χιτλερ να συμπαθει τους ακροδεξιους; Σου φανηκε αντιλαικος; Η μονο στο ονομα σταματησες;
      Αυτος ομως εχει πεθανει προ πολλου και δεν προκειται ουτε να ωφεληθει ουτε να χασει απο την καλη η κακη σου κριση.
      Οταν σου λεω για τον μαυρο Γιαννη που τα παιδια του θα συγγενεψουν με τους Ελληνες αποτελωντας ενα εθνος, τι δεν καταλαβαινεις;
      Οταν ομως φερνεις εκατομμυρια, τοτε δεν θαχεις ποτε ενα εθνος αλλα δυο ξεχωριστα που θα θελουν διαφορετικα πραγματα και δεν θα συμφωνουν ουτε στα βασικα, οπως η ενοτητα και η υπαρξη του κρατους. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η την διαλυση του κρατους, η την επιβολη "ανωθεν" της ενοτητας. Δημοκρατικα παντως δεν μπορει να διοικηθει τετοιος λαος.
      Για τις ΗΠΑ να κοιτας τους Ινδιανους ποσο τους ωφελησε ο εποικισμος της χωρας τους και ποσο χαρηκαν την "δημοκρατια" των "χλωμων προσωπων".
      Ειναι μεν πολυφυλετικη κοινωνια, αλλα μεχρι στιγμης οχι πολυπολιτισμικη, αφου μονο οι λευκοι Ευρωπαιοι εκαναν και κανουν ακομη κουμαντο. Σ αυτα τα πλαισια ειχαμε κι εμεις Γυφτους, Σλαυομακεδονες, Τουρκους, Αρμενηδες και Εβραιους. Το κρατος ομως ηταν και ειναι (ακομη) Ελληνικο.
      Φυσικα η "δημοκρατια" των ΗΠΑ ειναι του τυπου που οι προεδροι στηριζονται απο τραπεζες και πολυεθνικες, εταιρειες οπλων και ναρκωδολλαρια, παρολο που ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο κοινοβουλευτισμος.
      Πραγματικα το συνταγμα των ΗΠΑ ειναι απο τα καλυτερα του κοσμου, αλλα δεν το επεβαλλαν οι Αφρικανοι δουλοι, ουτε οι Κινεζοι εργατες/σκλαβοι ουτε το εμπνευστηκαν απο τους Αβοριγινες. Ειναι καθαρα ευρωπαικο κατασκευασμα.
      Οσο λεηλατουσαν την παρθενα αλλα κλεμμενη απο τους γηγενεις χωρα τους και οσο εχουν την δυναμη να λεηλατουν ολον τον πλανητη, το συστημα θα δουλευει.
      Μολις πεσει φτωχεια να δουμε ποσο θα κρατησει.
      Τους παγκοσμιους πολεμους τους δημιουργησε ακριβως αυτο το συστημα λεηλασιας των λαων που κατηγορει μεν κουμουνιστες και ναζιστες, αλλα δεν κοιταει ποσα εγκληματα εχουν διαπραχθει και διαπραττονται καθημερινα για να κονομησουν οι πολυεθνικες των "δημοκρατικων" κρατων.
      Αν ψαχνεις για ακροδεξιους λοιπον να κοιτας εκει που λατρευουν την "επανασταση" των αστων. Με αλλα λογια κοιτα κανενα καθρεφτη. Ειναι νομιζω απο παντου παραδεκτο οτι η Γαλλικη επανασταση ηταν η αντιδραση των πλουσιων αστων εναντιον των αριστοκρατων και επεβαλε τον καπιταλισμο και την εξουσια του χρηματος στην θεση των γαιοκτημονων αριστοκρατων. Ειναι αληθεια οτι παντα με εντυπωσιαζει, οταν οι αριστεροι, θεωρουν συνομωσιολογια, το οτι οι πλουσιοι εκμεταλλευονται τους φτωχους για να πλουτισουν ακομη περισσοτερο.

      Διαγραφή
    12. Παμε και στους προγονους μας, να δουμε αν εσυ εχεις περισσοτερο μυαλο και ξερεις καλυτερα την δημοκρατια απο αυτους που την ειχαν ζησει.
      Το συνταραχτικο λοιπον του Ελληνικου πολιτισμου δεν ειναι οτι ειχε δουλους και κατοικους χωρις πολιτικα δικαιωματα, αλλα το οτι ειχε για πρωτη και τελευταια φορα στην παγκοσμια ιστορια, πολιτες.
      Πριν και μετα υπηρχαν και υπηρξαν ειτε ελευθεροι αγριοι ειτε δουλοι πολιτισμενοι.
      Οπως σου ειπε ο Αριστοτελης, πολιτης ειναι αυτος που μετεχει στα αξιωματα της πολιτειας. Εσυ εκστασιαζεσαι με το οτι σ αφησαν να ψηφιζεις. Ακου μπας και καταλαβεις τι λεει ο σοφος προγονος μας.

      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΗΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ, ΤΟ Δ ΑΙΡΕΤΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΝ
      δημοκρατικό είναι το να κληρωνεις τους άρχοντες, και το να τους εκλεγεις, ολιγαρχικό.

      Αυτο γιατι στις εκλογες επιλεγονται μονο επωνυμοι που εχουν τα μεσα να προβαλλονται. Το συστημα των εκλογων ειναι αντιδημοκρατικο γιατι προσπαθει να βρει τους "αριστους" να κυβερνησουν επειδη δεν μπορει ο λαος να το κανει μονος του.
      Η διαφορα του να βγαλεις μονος σου την χολη σου, απο το να διαλεξεις τον κατα την γνωμη σου καλυτερο γιατρο που θα στην βγαλει ειναι νομιζω φανερη. Εκεινο που ολοι ξεχνουν ειναι οτι στον Δημο υπαρχουν χιλιαδες γιατροι οπως και ανθρωποι ολων των ειδικοτητων. Ο λαος ειναι ειδικος περι παντος επιστητου, αρκει να ερωτηθει με τον σωστο τροπο.
      Ασχετα εξαλλου απο το πολιτευμα, πολιτης ειναι αυτος που δεν αρχεται μονο αλλα και αρχει οταν ερθει η σειρα του.

      ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕ ΚΟΙΝΗ ΜΕΝ Ο ΜΕΤΕΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΕΣΤΙ, ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΗΝ ΔΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΕΤΕΡΟΣ, ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΝ Ο ΔΥΝΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤ ΑΡΕΤΗΝ.
      Πολίτης λέγεται παντου αυτός που μετέχει στο να άρχει και να άρχεται. Σε κάθε πολίτευμα είναι διαφορετικος, στο δε αριστο αυτός που μπορεί και θέλει να άρχει και να αρχεται με σκοπό τον εναρετο βιο. (ΑΡΕΤΗ=ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ+ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ+ΑΝΔΡΕΙΑ).

      Ο Πλατωνας που απο πολλους κατηγορειται μεχρι και για "φασιστας", στο πολιτευμα που προτεινει στους "Νομους" κανει εκλογες αφου ειναι ολιγαρχικο/αριστοκρατικο, αλλα εκλεγονται μεχρι και οι ιερεις, ενω και ολος ο λαος μετεχει στην εκκλησια του δημου.
      Για να δωσει μαλιστα και μια νοτα δημοκρατιας μεταχειριζεται και την κληρωση που ειναι δημοκρατικη γιατι θεωρει ολους τους πολιτες εξ ισου ικανους και τους επιτρεπει να αναλαβουν αξιωματα που ποτε δεν θα επαιρναν με εκλογες.

      ΤΟΥΤΩΝ ΔΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΜΕΝ ΑΙΡΕΤΑ ΧΡΗ, ΤΑ ΔΕ ΚΛΗΡΩΤΑ ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΣΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΜΕΙΓΝΥΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΑΝ ΑΛΛΗΛΟΙΣ ΔΗΜΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΝ ΕΝ ΕΚΑΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙ.
      Σ όλες αυτές τις περιπτώσεις η εγκατάσταση των αρχών θα γίνεται άλλοτε με κλήρωση και άλλοτε με εκλογές, ώστε να ανακατεύονται οι φτωχοί (κληρωτοι) με τους πλούσιους (εκλεγμενους) με σκοπό την ανάπτυξη της φιλίας μεταξύ τους σε κάθε χώρα και πόλη.

      Οσο για την δικαστικη εξουσια ειδικα στον ελεγχο των δημοσιων εγκληματων

      ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΝ ΤΩ ΠΛΗΘΕΙ ΜΕΤΕΔΙΔΟΝΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ - ΟΙ ΓΑΡ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΣΙΝ, ΟΠΟΤΑΝ ΤΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΑΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΧΑΛΕΠΩΣ ΑΝ ΕΝ ΔΙΚΗ ΦΕΡΟΙΕΝ ΑΜΟΙΡΟΙ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ.
      Όσο για τα δημόσια εγκλήματα, είναι ανάγκη να αναθέσουμε στο λαό την κρίση διότι οι αδικούμενοι είναι όλοι, όταν κάποιος αδικεί την πόλη και δικαίως θα αγανακτήσουν μένοντας αμέτοχοι σε τέτοιες δίκες.

      Οσο πιο συνοπτικα μπορεσα σου εδειξα την διαφορα της δημοκρατιας απο τον κοινοβουλευτισμο και μαλιστα μεσα απο τα γραπτα γνωστων "αντιδημοκρατων", οι οποιοι ομως δεν ειχαν ποτε φανταστει οτι οι απογονοι τους θα ονομαζαν δημοκρατια ενα πολιτευμα στο οποιο ειναι στην ουσια δουλοι.

      Διαγραφή
    13. Αλλη φορα θα σου πω και την διαφορα που εχουν οι ελευθεροι που διοικουνται απο νομους, με τους δουλους που διοικουνται απο ανθρωπους και για την κοροιδια την σημερινη οπου μας κυβερνουν μεν οι νομοι, αλλα τους νομους τους αλλαζει οποτε θελει η βουλη.
      Ενα τελευταιο λοιπον απο τον Αισχινη

      ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΣΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ Δ ΑΙ ΜΕΝ ΤΥΡΑΝΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΙ ΤΟΙΣ ΤΡΟΠΟΙΣ ΤΩΝ ΕΦΕΣΤΗΚΟΤΩΝ, ΑΙ ΔΕ ΠΟΛΕΙΣ ΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑΙ ΤΟΙΣ ΝΟΜΟΙΣ ΤΟΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟΙΣ.
      Τρια πολιτευματα υπάρχουν σε όλους τους ανθρωπους, τυραννιδα και ολιγαρχία και δημοκρατια. Διοικουνται οι μεν τυραννιδες και ολιγαρχιες όπως θέλουν οι αρχοντες, οι δε δημοκρατουμενες πολεις με τους κειμενους νομους.

      Διαγραφή
    14. "Σε παρακαλεσα να λες τις αποψεις σου και να αφηνεις εμενα να λεω τις δικες μου, αλλα ουτε καν αυτο το δικαιωμα "δημοκρατικοτατα" δεν μου αναγνωριζεις"
      Φαινεται πως το γαιτανακι της παρανοιας συνεχιζεται μεσα στο τρικιμιασμενο σου μυαλο. Επιμενεις να επικαλεισαι ..στερηση λογου, τη στιγμη που γεμιζεις ανετα σελιδες επι σελιδων με τα αποκυηματα της ιδεοληψιας σου, οπου κυριολεκτικα κανεις το ασπρο μαυρο. Εξακολουθεις δε να παραθετεις τα ιδια ξεπλυμενα τσιτατα σα να μην διαβασες απολυτως τιποτε. Εχει καλως. Το ονομα του "ακατανομαστου" δεν το ανεφερα και μητε θα το αναπαραγω ποτε, μητε αυτο μητε τις "σκεψεις" του, οχι επειδη φυσικα οπως αυθαιρετα θεωρεις "προτιμω νακουω οσα λεν οι εχθροι του γιαυτον" αλλα παρα πολυ απλα για οτι ακριβως εχει ο καλος αυτος κυριος κατορθωσει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Γιατι ολα εκει μετρανε στην τελικη. Και μην ανησυχεις, εχω εντρυφησει με μεγαλη δυσκολια ομολογουμενως μεσα σαυτην την καταβοθρα των σκεψεων του προκειμενου να "συνειδητοποιησω" το "μεγαλειο" του ανδρος. Με φτανει πουχει εξανδραποδησει εκατομμυρια ανυποψιαστων απλων ανθρωπων και φυσικα, με περισσευει πουχεις το θρασσος ακομα και ναναφερεσε στο ατομο χρησιμοποιωντας μαλιστα και λογριδια του ...και μαλιστα διχως ΚΑΝ να αισχυνεσε. Παρεκτος κι εχεις παψει επισης να χρησιμοποιεις καθρεπτες μεστο σπιτι καταπως υποθετεις για μενανε - μια κλασσικη περιπτωση μυγιασμενου που μυγιαζεται οσο με αφορα - ποιος πραγματι μπορει να ξερει! Πολλα απ'τα γραπτα σου ξεπερναν καθε οριο οπως εχω ξαναγραψει. Επιβεβαιωνεις με αυτα, τον αιωνιως "θελκτικο" και ακρως υπνωτικο λογο της ακροδεξιας , στην αεναη προσπαθεια της για ιδεολογικη επιβολη, οπως ακριβως συνεβη και την εποχη του "ακατανομαστου", οταν κατορθωσε να προσετερισει εκτος των "χρησιμων ηλιθιων" που τον ακολουθησαν στο χαμο , δυστυχεστατα μεχρις και δεκαδες χιλιαδες γερμανων κομμουνιστων, που ενταχτηκαν σε ξεχωρα "κοκκινα ταγματα", ενισχυοντας μαυτον το ειδεχθη τροπο τις ταξεις του ναζιστικου μορφωματος.Ολοι αυτοι καλοθελητες το διχως αλλο σαν και του λογου σου, μα ομοιος ομοιο αει πελαζει στην τελικη.Η αλιως οπως θαλεγε ο λαος, ειναι να τοχει η κουτρα σου να κατεβανει ψειρες. Οποτε, μπροστα στις καλοδουλεμενες σου σοφιστειες τι να πω - υποκλινομαι στην προσπαθεια σου να φανεις "ανωτερος". Ιδιαιτερως δε, μπρος στα συμπερασματα σου σχετικα με τις "αστικες" δημοκρατιες. Ισως δε να χανεσε, που δεν τα εκδιδεις και σε κανα βιβλιο, αποτελει μεγαλη απωλεια του οικου λιακοπουλου ή γεωργιαδη το λιγοτερο, και πας χαμενος. Και ειναι φυσικα αποριας αξιον, γιατι με "θεωρητικους" σαν και του λογου σου η ακροδεξια ακομα δεν εχει αγκαλιασει - για ακομα μια φορα - πλατυτερες μαζες.Που ξερεις, μπορει ναμαστε μπροστα σε μια ακομα εκφανση ενος ακομα "ακατανομαστου". Ολα παιζονται. Ισως βεβαια παλι, επειδη, απο "επιχειρηματα" και σοφιστειες σαν και οσα αραδιαζεις και ειδικα με τα τσιτατα των αρχαιων φιλοσοφων, δωξα τω θεο ειναι γεματη η ψαχνομηχανη του γκουγκλ οποτε και παραμενουν υποψιασμενοι παρα τις φιλοτιμες κατα τα αλλα προσπαθειες σου - τι να υποθεσω. Το μονο που μπορω να προσθεσσω , ειναι οτι σοφιστειες και προσεγγισεις του συρμου σαν κι αυτες που ξερασες αποτελουν ακρογωνιαιους λιοθυς, και δοξης πεδιο λαμπρο στο ιδεολογικο οπλοστασιο των καθε λογης ακροδεξιων προκειμενου να...υπερνικησουν των αντιπαλων / και οσων αλλων επονται, φυσικα. Βεβαια, στην τελικη, οπως διδασκει και η ιδια η Ιστορια, ολα ξεκαθαριζουνε απλα και ομορφα για ολους αυτους: Και μαλιστα στα 6 μετρα για τους περισσοτερους.

      Διαγραφή
    15. Προφανως εισαι ασχετος περι των θεματων που προσπαθεις να συζητησεις, αλλα αυτο δεν ειναι κακο. Το κακο ειναι αντι να προσπαθεις να μαθεις για να συμφωνησεις η να αντικρουσεις, επιμενεις να εισαι ασχετος.
      Θα "γκουγκλαρω" και παλι τον Σωκρατη ο οποιος συμφωνα με τον Ξενοφωντα ελεγε

      ΜΑΝΙΑΝ ΓΕ ΜΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΝ ΕΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΑΝ, ΟΥ ΜΕΝΤΟΙ ΓΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗΝ ΜΑΝΙΑΝ ΕΝΟΜΙΖΕ. ΤΟ ΔΕ ΑΓΝΟΕΙΝ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ, Α ΜΗ ΟΙΔΕ, ΔΟΞΑΖΕΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΟΙΕΣΘΑΙ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙΝ ΕΓΓΥΤΑΤΩ ΜΑΝΙΑΣ ΕΛΟΓΙΖΕΤΟ ΕΙΝΑΙ.214
      την τρελλα την νομιζε αντίθετο της σοφιας, δεν νομιζε όμως τρελλα το να μην γνωριζεις, άλλα το να μην ξερει κανεις τον εαυτο του και να έχει την γνώμη και να νομίζει ότι ξερει πράγματα που αγνοει, θεωρούσε ότι ήταν πολύ κοντα στην τρελλα.

      Η συμφωνα με τον Πλατωνα

      ΚΑΙΤΟΙ ΠΩΣ ΟΥΚ ΑΜΑΘΙΑ ΕΣΤΙΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΣ, Η ΤΟΥ ΟΙΕΣΘΑΙ ΕΙΔΕΝΑΙ Α ΟΥΚ ΟΙΔΕΝ;
      Αν και πως δεν είναι αυτή η χειροτερη αμαθεια, το να νομιζεις ότι ξερεις αυτά που δεν γνωριζεις;

      Και θα σε προτρεψω να μην θεωρεις οτι ξερεις πραγματα που αγνοεις αφου ποτε δεν τα εμαθες.
      Αν θελεις να κανεις τον γνωστη περι της δημοκρατιας και του ναζισμου, θα πρεπει να μαθεις καποτε και τι ειναι αυτα γιατι (παλι γκουγκλαρωντας) βρηκα και παλι τον Σωκρατη να σε προτρεπει

      ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΩΤΑΤΗ ΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΗ ΟΔΟΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΒΟΥΛΗ ΔΟΚΕΙΝ ΑΓΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΑΓΑΘΟΝ ΠΕΙΡΑΣΘΑΙ.
      Αλλα η συτομοτερη και ασφαλεστερη και καλύτερη οδος, είναι σ ότι θελεις να φαινεσαι καλος, σ αυτό να προσπαθησεις και να γινεις καλος.

      Διαγραφή
    16. Τελικα θα πρεπει να αποφασισεις αν θα ειμαι εθνικο-σοσιαλιστης, η δεξιος καπιταλιστης.
      Αν ειμαι φασιστας κρατιστης η το μακρυ χερι της τραπεζοκρατιας.
      Αν ειμαι οπαδος της μοναρχιας του ντουτσε και του φυρερ, η της δημοκρατιας που θελει τους πολιτες στα αξιωματα της πολιτειας.
      Αποφασισε εσυ, γιατι φαινεται οτι εγω οτι και να πω το ιδιο σου κανει.
      Παρε και λιγο γκουγκλαρισμα απο Αισχινη

      Η ΓΑΡ ΕΥΝΟΙΑ (ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΕΙΤΑΙ ΜΕΝ ΕΝ ΜΕΣΩ, ΦΘΑΝΟΥΣΙ Δ ΕΠ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΤΩ ΛΟΓΩ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΙΣ ΕΡΓΟΙΣ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ.
      Διότι η αγαπη προς τον δημο και το όνομα της δημοκρατίας, βρίσκονται μεν ανάμεσα μας, καταφευγουν δε σ αυτά με τα λόγια συνήθως αυτοί που με τα έργα τους περισσότερο απεχουν

      Οταν εχεις φτασει στο σημειο να θεωρεις σοφιστειες τις διαπιστωσεις του Πλατωνα και του Αριστοτελη, δεν μπορω καν να υποστηριξω οτι εχεις τρικυμια στο κρανιο, γιατι τα κυματα δεν δημιουργουνται στο κενο.

      Διαγραφή
    17. "Προφανως εισαι ασχετος περι των θεματων που προσπαθεις να συζητησεις, αλλα αυτο δεν ειναι κακο."

      Προφανως λοιπον εχω μπλεξει εκτος απο ακρραιφνη ακροδεξιο και με κομπλεξαρα του κερατα που δεν εχει αλλο σκοπο σ'αυτη τη ζωη παρα να τρολαρει ασυστολα, αλλα αυτο παλι για μενα παραειναι κακο, και μαλιστα πλεον εχει παραγινει η κατασταση. Βλεπεις, ασχετος / αγραμματος / φασιστας , ή οποιονε αλλονε χαρακτηρισμο γουσταρεις να μου προσαψεις , ετσι κι αλιως το κανεις ελευθερα απο το πρωτο
      απαντητικο σου , και χωρις την παραμικρη φειδω , και οπως ξαναγραψα δεν μ'αγγιζει στο παραμικρο αφου εχω απο την αρχη ξεκαθαρισει, που ακριβως την εχω γραμμενη και την δηθεν αβροτητα σου , και τις
      λογης λογης σοφιστειες σου, μαζι και τις εθνοφασιστικες σου αντιληψεις.
      Μην αναρωτιεσε λοιπον τι σε θεωρω και τι απ'εξαρχης σε θεωρουσα, αφου παραειμαι καθαρος σε τοσα απαντητικα μου, πως δεν εισαι οσο με αφορα παρα ενα φασιστικο φυραμα που κρυβεται πισω απ'το δαχτυλο του και την δηθεν αβροφροσυνη του, χρησιμοποιωντας την στερεοτυπη και παντοτε σαγηνευτικη φρασεολογια που χρησιμοποιει καθε καλα δηθεν μου διαβασμενο ακροδεξιο καθηκι& τιποτε περισσοτερο / και φυσικα αυτο αποτελει αποψη μου, που μητε μενδιαφερει,μητε και μ'αφορα κιολας αν αποδεχεσε, και μητε καν μπαινω σε οποιαδηποτε συζητηση μαζι σου περι αυτης, αφου με φτανουν και με περισσευουνε ολα οσα ξεδιαντροπα ξερασες εδω μεσα τοσες μερες. Τωρα που αποδεικνυεσε μαλιστα και ...διαπρησσιος αγκιτατορας της παραταξης, το πραγμα μεγενθυνεται στη νιοστη.
      "Το κακο ειναι αντι να προσπαθεις να μαθεις για να συμφωνησεις η να αντικρουσεις, επιμενεις να εισαι ασχετος"
      Και ποιος σου ειπε οτι γουσταρω την συζητηση με ακροδεξια καθηκια!!θου κυριε.
      "Οταν εχεις φτασει στο σημειο να θεωρεις σοφιστειες τις διαπιστωσεις του Πλατωνα και του Αριστοτελη, δεν μπορω καν να υποστηριξω οτι εχεις τρικυμια στο κρανιο, γιατι τα κυματα δεν δημιουργουνται στο κενο"
      Μητε καν στο αδειο σου κρανιο θα προσθετα, αλλα τι να κανουμε τωρα : Χρειαζεται βλεπεις& καποια μαλλον στοιχειωδη νοημοσυνη προκειμενου να καταλαβει κανεις οτι αναφερομαι καθαρα στις δικες σου σοφιστειες κι οχι στα ατυχη γραπτα της αρχαιας γραμματειας, πουχουνε πεσει στα χερια σου και καταριουνται την ωρα& τη στιγμη που τα "διαβασες", τρομαρα σου. Παρεκτος λοιπον του μπαμπου πουχεις καβαλησει για καλαμι - ω μεγιστε γνωστη της αρχαιας ελληνικης γραμματειας, και στον βαθμο που με δεκα τσιτατα θεωρεις εαυτον ...κολοφωνα της σχετικοτητας, ωφειλω να προειδοποιησω
      για την κατασταση σου : Απλα προσοχη στο καβαλημα , καθως γλυστραει και δεν ξερει κανεις πώς και κυριως, ΠΟΥ, θα πεσεις.
      Εισαι ελευθερος το λοιπον να περασεις Οοοοοοοοσες ωρες θες μπροστα στην οθοναρα σου, γκουγκλαροντας τον οποιοδηποτε αρχαιο φιλοσοφο και διαστρεφοντας κατα το δοκουν τα κειμενα τους μεσα απτις... απιστευτες σοφιστειες σου, συνεχιζοντας να στελνεις τις παπαρολογιες σου οπως σε φωτισει ο πλατωνας και ο σωκρατης μαζι,
      μα στην τελικη, η ουσια ειναι μια : Ο'τι και να ξερασεις , και οσες σοφιστειες και να κατεβασει ο κενος απο ανθρωπισμο
      , ισοτητα και αδερφοτητα κουραδοσακος πουχεις για κρανιο, δεν παυεις παρα να'σε ενας φασιστας και ενας ρατσιστης του κερατα , βαμενος μαλιστα μεσ το κατραμι απ'την κορφη ως και τα νυχια. Κι αυτο μου ειναι αρκετο ωστε να κλεισω οριστικα την συζητηση εδω περα αν και ωφειλα να τοχα κανει απ΄την αρχη μιας και με τον φασισμο οπως εχω ξαναγραψει, δεν συνδιαλεγεσε. Απλα τον τσακιζεις οταν ερθει εκεινη η ωρα. Αλλα δασκαλε που διδασκες θα μου πεις. τι να κανω, φταιω γω που σ'αφησα να ξερνας.
      Κανε λοιπον απο δω και περα οτι θες, ξερασε απο μεσα σου οσα θες, θριαμβολογησε, ω μεγιστε αγκιτατορα και κανε και παρτυ ακομα, με ή διχως ουζα, αφου τι να λεμε τωρα θριαμβευσες τα μαλλα οποτε και θα κοιμασαι πλεον τα βραδια *γκαγκαν-γκαγκανν* νικητης και τροπαιοφορος!!
      "Συζητηση" παντως τετοιας ...πχιοτητας περαιτερω απο μενανε με φυραματα σαν και του λογου σου, ΤΕΡΜΑ.

      Διαγραφή
    18. Ετσι μπραβο.
      Σ αυτο το επιπεδο ανηκεις κι εκει να μεινεις. Μην προσπαθεις να κανεις τον γνωστη και τον επαιοντα.
      Φασιστας εγω, κι ας μην ξερεις τι σημαινει, δημοκρατης εσυ κι ας αγνοεις την σημασια της λεξης.
      Παντως ετσι κι αλλιως θα με τσακισεις γιατι ειμαι κατι που δεν ξερεις και επιβουλευομαι κατι που δεν υπαρχει.
      Επειδη ασχετως τι νομιζεις εσυ, εγω εχω διαβασει και την αρχαια γραμματεια και πολλα αλλα μεταξυ των οποιων και την αγια Γραφη που λεει κι αυτη μερικα σωστα πραγματα, ξερω οτι κακως κουβεντιαζω με κατι σαν κι εσενα και προσπαθω να τους μιλησω για τον Πλατωνα και τον Αριστοτελη.

      Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶ μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ρήξωσιν ὑμᾶς.
      Μη δώσετε το άγιο στα σκυλιά, μήτε να ρίξετε τα μαργαριτάρια σας μπροστά στους χοίρους, μην τυχόν τα καταπατήσουν με τα πόδια τους και μετά στραφούν και σας ξεσκίσουν».

      Παρολ αυτα εκανα μια προσπαθεια χωρις πολλες ελπιδες και χωρις να ενδιδω στον πειρασμο να σε κατηγορησω, αφου οπως ελεγε ο Σιμωνιδης συμφωνα με τον "Πρωταγορα" του Πλατωνα
      ΤΩΝ ΓΑΡ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΓΕΝΕΘΛΑ, ΩΣΤ ΕΙ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΙ ΨΕΓΩΝ, ΕΜΠΛΗΣΘΕΙΗ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕΜΦΟΜΕΝΟΣ
      Διότι οι γεννήσεις των ηλιθιων είναι απειρες, κι αν κάποιος ευχαριστιεται να ψεγει, θα χορτασει κατηγορωντας τους.

      Διαγραφή
    19. Καλωσ τον φασιστα. Οτι και να εγραψες μητε και το διαβασα μητε και ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να διαβασω οτιδηποτε αλλο αποσα γραφεις για τον απλο λογο οτι σε μπλοκαρω απο καθε σχολιασμο μου γκαιμπελισκο. Αιντε γιατι πολυ μας ταπρηξες. Και μην ανησυχεις οταν θαρθει η ωρα εκεινη ο καθεις θαναλαβει τις ευθυνες του. οπως στρωνει κανεις ετσι και κοιμαται.Μεχρι τοτε μπορεις να παρενοχλεις κοσμο με το αλαθητο του παππα και που ξερεις/ λεγε λεγε ολο και κατι ισως να μενει καταπως θελετε να πιστευετε εσυ και οι ομοιοι σου.

      Διαγραφή
    20. Νομιζεις οτι με ενδιαφερει αν διαβαζεις τι σου γραφω;
      Γιατι; Μηπως κι οταν τα διαβαζες καταλαβαινες τιποτα;
      Τσαμπα κουραζες τα ματια σου.
      Τσακωσε και λιγο Ηρακλειτο

      αξύνετοι ακούσαντες κωφοῖσιν ἐοίκασι· φάτις αὐτοῖσιν
      μαρτυρεῖ παρεόντας απεῖναι.
      Όσοι δεν έχουν συνεση, οταν ακούν μοιαζουν με κουφούς. Σ' αυτούς ταιριάζει η παροιμία: Παρόντες απουσιάζουν.

      Οσο για τις δημοκρατικοτατες απειλες σου, αν τις επαιρνα προσωπικα θα σου ελεγα ναρθεις οποτε θελεις και δεν χρειαζεται να περιμενεις τον οχλο να καθαρισει για σενα. Επειδη ομως θελω να κρατησω ενα επιπεδο θα καταφυγω και παλι στην αρχαια σοφια. Ισως καποτε καταλαβεις οτι το προβλημα σου το ειχαν ολοι οι ανοητοι εδω και δυομισυ χιλιαδες χρονια τουλαχιστον.
      Αυτοι που κατα τον Ισοκρατη

      ΒΟΥΛΟΙΝΤΟ Δ ΑΝ ΤΩ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΚΟΠΑΘΗΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΗ ΨΥΧΗ ΠΟΝΗΣΑΙ
      θα προτιμουσαν να κακοποιηθουν στο σώμα παρά να ταλαιπωρησουν το μυαλό τους

      Οι απαντησεις σ αυτο το προβλημα εχουν δοθει επισης απο τοτε.
      Θα σου δωσω λοιπον την απαντηση που εδωσε ο Σωκρατης σε αυτους που τον καταδικασαν για να σταματησει να τους κατηγορει

      ΕΙ ΓΑΡ ΟΙΕΣΘΕ ΑΠΟΚΤΕΙΝΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΣΧΗΣΕΙΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΔΙΖΕΙΝ ΤΙΝΑ ΟΤΙ ΟΥΚ ΟΡΘΩΣ ΖΗΤΕ, ΟΥ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΝΟΕΙΣΘΕ. ΟΥ ΓΑΡ ΕΣΘ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΥΤΕ ΠΑΝΥ ΔΥΝΑΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ, ΑΛΛ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΛΟΥΕΙΝ, ΑΛΛ ΕΑΥΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙΝ ΟΠΩΣ ΕΣΤΑΙ ΩΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ.
      Διότι αν νομιζετε ότι σκοτωνοντας ανθρώπους θα σταματησετε από το να σας κατηγορει κάποιος ότι δεν ζητε σωστά, δεν σκεφτεστε καλά. Διότι δεν είναι αυτή η απαλλαγη ούτε δυνατη ούτε καλή. Άλλα εκεινη είναι και η καλυτερη και η ευκολοτερη, να μην εμποδιζετε τους άλλους να σας κατηγορουν, άλλα να κανετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν καλύτερο.
      Πλατων (Απολογια)

      Η την απαντηση που εδωσε σε καποιον που του ελεγε οτι οποιος κατεχει την εξουσια μπορει να τον μεταχειριστει οπως θελει, οπως με απειλεις κι εσυ οτι θα κανεις "οταν ερθει η ωρα".

      ΜΗ ΕΙΠΗΣ Ο ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΙΡΗΚΑΣ, ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΕΝΕΙ ΜΕ Ο ΒΟΥΛΟΜΕΝΟΣ, ΙΝΑ ΜΗ ΑΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΩ, ΟΤΙ «ΠΟΝΗΡΟΣ ΓΕ ΩΣ ΑΓΑΘΟΝ ΟΝΤΑ». ΜΗΔ ΟΤΙ ΑΦΑΙΡΗΣΕΤΑΙ ΕΑΝ ΤΙ ΕΧΩ, ΙΝΑ ΜΗ ΑΥ ΕΓΩ ΕΙΠΩ ΟΤΙ «ΑΛΛ ΑΦΕΛΟΜΕΝΟΣ ΟΥΧ ΕΞΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΗΤΑΙ ΑΥΤΟΙΣ, ΑΛΛ ΩΣΠΕΡ ΜΕ ΑΔΙΚΩΣ ΑΦΕΙΛΕΤΟ, ΟΥΤΩΣ ΚΑΙ ΛΑΒΩΝ ΑΔΙΚΩΣ ΧΡΗΣΕΤΑΙ, ΕΙ ΔΕ ΑΔΙΚΩΣ, ΑΙΣΧΡΩΣ, ΕΙ ΔΕ ΑΙΣΧΡΩΣ, ΚΑΚΩΣ.
      Και μη πεις αυτό που πολλές φόρες ειπες, ότι μπορεί να με σκοτωσει οποίος θέλει, για να μην ξαναπω κι εγώ ότι, “σαν κακός ενώ ειμαι καλος”. Ούτε ότι μπορεί να μου πάρει ότι εχω, για να μην ξαναπω ότι “αλλα αφαιρωντας τα από εμενα δεν θα έχει τι να τα κάνει, άλλα όπως αδικως μου τα αφαιρεσε, αδικως και θα τα χρησιμοποιησει. Αν όμως αδικως, τότε αισχρα και αν αισχρα τότε κακα.
      Πλατων "Γοργιας"

      Φροντισε λοιπον να μην προσθετεις την κακοηθεια στην ασχετοσυνη σου, γιατι τιποτε δεν θα κερδισεις με το να "τσακιζεις" τους φασιστες οταν δεν ξερεις τι σου γινεται.
      Ακομη κι αν κατα τυχη κερδισεις κατι, δεν θα ξερεις να το χρησιμοποιησεις.


      Διαγραφή
    21. Καλως τον φασιστα / καιλεγα που ξαφανιστηκες και με τρωγανε. Εξυπακούεται πως, ΟΤΙ και να εγραψες μητε το διαβασα μητε και ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να διαβασω οτιδηποτε αποσα καθεσε και αραδιαζεις γκαιμπελισκο. Μην ανησυχεις οταν θαρθει η ωρα εκεινη καθενας θαναλαβει τις ευθυνες του. οπως στρωνει κανεις ετσι και κοιμαται: Μεχρι τοτε κατσε παρενοχλαγε κοσμο αβερτα με το αλαθητο του παππα βλημα , και, που ξερεις/ λεγε λεγε ολο και κατι ισως να μενει καταπως πιστευετε συ και οι ομοιοι σου.

      Παρε και κατι ναχεις για εκτονωση ετσι για να μην ξεχνιεσε πουχασες τετοιονε βαρβατο ηγετη / που τοσο τη βρίσκεις ναναφερεις διχως την παραμικρη τσιπα:

      https://www.youtube.com/watch?v=LZDJUTYDiq8

      και εις αλλα με ΥΓΕΙΑ φασιστομουτρο του κερατα.

      Διαγραφή
    22. Καταπληκτικη επιχειρηματολογια. Αποστομωθηκα.
      Ωραιο και το βιντεακι, αλλα καλα θα κανεις να το προσεξεις κι εσυ καλυτερα. Τεσσερα χρονια πριν γυριστουν αυτες οι σκηνες, οι Γερμανοι ηταν κατεστραμενοι οικονομικα και υπακουαν πειθηνια στους νικητες του ΑΠΠ οι οποιοι τους ειχαν επιβαλλει ορους και κυρωσεις.
      Σε τεσσερα χρονια οι κακοι ναζιστες εφτιαξαν την κατεστραμενη τους χωρα, υπερδυναμη.
      Εμεις εξη χρονια μετα το πρωτο μνημονιο γινομαστε ολο και χειροτεροι οικονομικα και ολο και πιο δουλοι πολιτικα.
      Να σου δωσω λοιπον κι εγω ενα βιντακι και προσεξε το.
      Την απαντηση σ αυτο που ηθελες να μου πεις με το δικο σου, θα την βρεις εκει που λεει: "με ρωτανε γιατι εξοπλιζομαι αφου θελω την ειρηνη". "Γιατι υπαρχουν αυτοι που δεν την θελουν".
      Να θυμασαι οτι ο ΒΠΠ ξεκινησε με την κηρυξη πολεμου εναντιον της Γερμανιας απο Αγγλια και Γαλλια και οχι το αντιθετο.
      https://www.youtube.com/watch?v=H0C9fmNSo9o&index=13&list=LLediC7T8BV92yBh0NQdJ4KA

      Διαγραφή
    23. Καλως τον φασιστα / καιλεγα που ξαφανιστηκες και με τρωγανε.
      Εξυπακούεται πως ΟΤΙ και να εγραψες μητε το διαβασα μητε και ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να διαβασω οτιδηποτε αποσα καθεσε και αραδιαζεις γκαιμπελισκο. Μην ανησυχεις οταν θαρθει η ωρα εκεινη καθενας θαναλαβει τις ευθυνες του. οπως στρωνει κανεις ετσι και κοιμαται: Μεχρι τοτε κατσε παρενοχλαγε κοσμο αβερτα με το αλαθητο του παππα βλημα , και, που ξερεις/ λεγε λεγε ολο και κατι ισως να μενει καταπως πιστευετε συ και οι ομοιοι σου.

      Παρε και κατι ναχεις για εκτονωση ετσι για να μην ξεχνιεσε πουχασες τετοιονε βαρβατο ηγετη / που τοσο τη βρίσκεις ναναφερεις διχως την παραμικρη τσιπα:

      https://www.youtube.com/watch?v=LZDJUTYDiq8

      και εις αλλα με ΥΓΕΙΑ φασιστομουτρο του κερατα.

      Διαγραφή
  7. Όποιος έχει κότσια ας προσέξει εδώ πολύ καλά. Δεν παρουσιάζω υπερβολές, παρακάτω δίνω και παραπομπές.

    Στη δύση υπάρχει τεράστιο κύκλωμα παιδεραστών σε κυβερνητικές, πολιτικές και επιχειρηματικές θέσεις, ειδικά μέσα σε Γερμανία, Αγγλία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, το οποίο έχει πολύ στενές σχέσεις με Άραβες και Τούρκους, από τους οποίους παίρνουν παιδάκια με το τσουβάλι. Μην ξεχνάμε ότι ανοιχτά ο Μπετίτ άνοιξε μέχρι και παιδικό σταθμό για να κακοποιούν παιδάκια.
    Το Κοράνι ξεκάθαρα όχι απλά επιτρέπει, αλλά επιβάλει την παιδεραστία. Αυτός είναι σημαντικός λόγος για τον οποίο το κατεστημένο των διεθνώς οργανωμένων παιδεραστών ζητάει την επέκταση του Ισλάμ μέσα στην Ευρώπη. Η ανωμαλία τους ελπίζουν να γίνει αποδεκτή και ελεύθερη. Υπόψην, έχουμε καταγγελίες του ΕφΜπιΑι για πρόεδρο των ΗΠΑ (γέρο Μπους) ως μέλος του κυκλώματος, κάτι που πέρασε στα ψιλά παρότι δημοσιεύθηκαν οι κατταγγελίες από αξιωματικούς του ΕφΜπιΑι. Τις κατέβασαν, αλλά υπάρχουν ακόμα σε διάφορα σημεία, και είναι αυθεντικές και επίσημες. Στις υπηρεσίες ασφάλειας και πληροφοριών πολλών δυτικών χωρών κυριαρχούν παιδεραστές αξιωματικοί και προϊστάμενοι. Στην Καθολική και Ορθόδοξη εκκλησία επίσης τεράστιο ποσοστό επισκόπων είναι παιδεραστές, τους οποίους ελέγχουν οι υπηρεσίες πλήρως.
    Εδώ τα περι παιδεραστίας μέσα στο Κοράνι, και την υποχρεωτική επιβολή της μέσα στο Ισλάμ:
    https://ohifront.wordpress.com/2016/03/27/why-paedophiles-in-germany-and-england-want-islam-to-grow/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι μεσα. Και αυτα φυσικα δεν ειναι παρα η κορυφη στο παγοβουνο.

      Διαγραφή
  8. Μίλησα πρόσφατα με διακεκριμένο βρετανό πρωην χριστιανό, σήμερα άθεο ακαδημαϊκό περι Ισλάμ. Μου δήλωσε ότι είναι ανεκτικότερη και ωραότερη θρησκεία από το Χριστιανισμό, και εμείς οι Έλληνες είμασταν τυχεροί που είχαμε τους Τούρκους αφεντικά να μας αγαπάνε.

    Αυτή είναι η κυρίαρχη τάση ανάμεσα στους κύκλους που φτιάχνουν την εξωτερική πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Η ενημέρωσή τους για το Ισλάμ γίνετε μέσα από επιλεγμένη δευτερογενή βιβλιογραφία την οποία παραλαμβάνουν από κύκλους που έχουν χρηματιστεί από ισλαμικά κράτη. Οι άνθρωποι αυτοί που φτιάχνουν την εξωτερική πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ είναι αποκομένοι από την κοινή γνώμη των χωρών τους η οποία είναι αντι-ισλαμική.

    Έστειλα το παραπάνω βίντεο στο σύνδεσμο σε φίλη μου βρετανή και θυμωμένη μου απάντησε πως είναι αδύνατο η ψυχίατρος να είναι με τα καλά της και να λέει αλήθεια. Επίσης μου είπε ότι υπάρχουν σωστοί μουσουλμάνοι. Την παρακάλεσα να διαβάσει το Κοράνι που είναι ένα μικρό βιβλίο, και να μου πει πόσους μουσυολμάνους γνωρίζει που καταδικάζουν την παιδεραστία του Μωάμεθ και τις οδηγίες για τον τρόπο σφαγής του απίστου (πρώτα στα χέρια, τα πόδια και μετά το κεφάλι). Δεν υπάρχει κανένας πιστός μουσυολμάνος που να κάνει κριτική στο Κοράνι και τον Μωάμεθ. αν το κάνει, δεν το αναγνωρίζουν ως μουσουλμάνο αλλά ως διάβολο.

    Οι μεταφράσεις είναι παραποιημένες και με στοιχάκια, και ναρκώνουν τον αναγνώστη να μην καταλαβαίνει ακριβώς τι εντολές δίνει το Κοράνι. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλά σημεία στην Παλαιά Διαθήκη όπου ανοιχτά ο Θεός ζητάει από τον πιστό να σφάξει και να καταστρέψει τον άπιστο.
    Στην Καινή Διαθήκη υπάρχουν επίσης τέτοια σημεία, αλλά πάρα πολύ λιγότερα.

    Η ανθρωπότητα γυρίζει στον Μεσαίωνα μέρα με τη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαιοτατα. Προσφατως, παρακολουθησα εκπομπη στην Αιγυπτιακη τηλεοραση οπου ενας "αναθεωρητης" μελετητης του ισλαμ που υποστηριζει οτι ο "προφητης" τους παντρευτηκε το κοριτσακι σε ηλικια οχι 9 , αλλα 19 ετων και με πολυ ισχυρα μαλιστα επιχειρηματα , ηρθε σε αντιπαραθεση με εναν ταλιμπαν της αντιθετης αποψης. Το λιγοτερο που βγηκε απο τη συζητηση ειναι οτι αν ηταν του χεριου του, ο ταλιμπαν θα τον ειχε τουλαχιστον λιθοβολισει στην ψυχρα τον αλλονε αν επεμεινε στην ερμηνεια του, παρα το γεγονος οτι ο αθρωπας ητανε διαβασμενος μιας και πανεπιστημιακος καθηγητης και τουφερνε βροχη τις αναφορες μεσα απο τις σουρες του κορανιου (τη στιγμη που ο αλλος δεν γνωριζε στην πραγματικοτητα τιποτε μητε καν αριθμηση ), αντιπαραθετοντας τες με τις "αυθαιρετες" κατ'αυτον ερμηνειες των μετεπειτα "σοφων σχολιαστων" που ουτε λιγο ουτε πολυ τους εβγαζε τον ενανε μετα τον αλλο παιδερες του κερατα και ανωμαλους μεχρι τα μπουνια που απλα εκδηλωσαν την ανωμαλια τους εντεχνως και χρησιμοποιωντας προς ιδιον οφελος εκεινες τις εποχες, τις ιδιες τις γραφες του κορανιου εκδιδοντας ερμηνειες "χαντιθ" κατα το δοκουν και προς εξυπηρετιση ιδιου οφελους. Δηλαδη εφτιαξαν απο το απολυτως τιποτα, μια κατασταση "γιαννης κερνα και γιαννης πινει" που εχει μολυνει και διχασει σε απιστευτο βαθμο τον ισλαμικο κοσμο μεχρι σημερα. Αυτο ειναι λοιπον ολο το θεμα: Το πως θα ξεφορτωθουμε σιγα σιγα ολα αυτα τα καθηκια του κερατα που εγω τα χαρακτηριζω με μια μοναχα λεξη: ΦΑΣΙΣΤΕΣ . Κι ας διαμαρτυρονται μερικοι μερικοι.

      Διαγραφή
  9. Χριστιανισμός και Ιουδαϊσμός σήμερα ασκούν τεράστια κριτική στα ίδια τα ιερά τους βιβλία, και καταδικάζουν τις μαύρες σελίδες της ιστορίας τους και των όποιων μαύρων διδασκλαλιών τους που έγιναν στο παρελθόν. Το Κοράνι απαγορεύει στους πιστούς να κάνουν την οποιαδήποτε κριτική σε αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όποιος πάει να εξανθρωπίσει ορισμένα κυρήγματά του, να τα κάνει δηλαδή από μαύρα άσπρα μέσα από δικές του ερμηνείες, βρίσκει τον μπελά του.
    Το τραγικό πρόβλημα στην Ευρώπη είναι ότι ένα πολύ σημαντικό ποσοστό του ανδρικού της πληθυσμού έχει παιδεραστικές τάσεις και δραστηριότητες. Ευρωπαίοι παιδεραστές λαμβάνουν πολλά παιδάκια από μουσουλμάνους δουλέμπορους σε μια κλίμακα που ξεπερνάει κάθε φαντασία. Παιδεραστές κυριαρχούν σε πολλούς τομείς εξουσίας, και δεν έχει αρχίσει ο πόλεμος εναντίον τους. Σήμερα άκουσα ότι στην Αγγλία ένα 5% των ανδρών έχει επίσημα δηλώσει παιδεραστικές τάσεις. Το ποσοστό μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο.
    Χωρίς έναν αποτελεσματικό πόλεμο ενάντια στην παιδεραστία η Ευρώπη θα γίνει Ισλαμική.
    Παραδοσιακά, στην Αγγλία και τη Γερμανία, η αριστοκρατική τάξη και η τάξη του κλήρου βίαζε παιδάκια για αιώνες. Η αριστοκρατική τάξη σε Γαλλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία και άλλες χώρες, γονάτισε ή περιορίστηκε ή καταστράφηκε μέσα από επαναστάσεις. Αυτό δεν έγινε σε βάθος στην Αγλλία, τη Γερμανία, την Ολλαδία, το Βέλγιο κτλ. Κάποιες χώρες διατηρούν μεσαιωνικούς τρόπους διατήρησης της εξουσίας, και αποτελούν το κέντρο πολλών ακραίων συμπεριφορών και προβλημάτων, μεταξύ των οποίων η παιδεραστία η οποία σπρώχνει την Ευρώπη προς το Ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδω εχουν αρισει και ιδρυουν κομματα σε ολλανδιες δανιες και βελγια που προωθουν το ολο θεμα, στο θρησκευμα θα κολλησουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή