Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο υπουργός Άμυνας έσπευσε στην Ουάσινγκτον να δηλώσει υποταγή στους σιωνιστές του Ισραήλ.

Πόσο συχνά βλέπεις εν ενεργεία υπουργό σε εκδήλωση ιδιωτικού λόμπι συμφερόντων; Και μάλιστα ξένης χώρας; Τι συμπέρασμα θα έβγαζες αν τον έβλεπες; Η κοινή λογική λέει ότι κατ' ελάχιστο είναι ταυτισμένος με τα συμφέροντα που εκπροσωπεί αυτό το λόμπι.
Για ποιόν μιλάμε; Μα για ποιόν άλλον; Τον φερόμενο ως υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, κ. Πάνο Καμμένο. Ο εν λόγω κύριος, που το όνομά του σαφώς έχει ξεπεράσει τη φήμη του ομοϊδεάτη του και ομογάλακτού του Νορβηγού Βίντκουν Κουίσλιγκ, έτρεξε να παραβρεθεί στην ετήσια σύνοδο της AIPAC στην Ουάσινγκτον. Για όσους δεν γνωρίζουν, η AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) είναι μια ομάδα πολιτικής πίεσης (lobby) για την προώθηση των συμφερόντων του Ισραήλ.
Αρχικά ονομαζόταν American Zionist Committee for Public Affairs, δηλαδή Αμερικανική Σιωνιστική Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων και ήταν επίσημα παρακλάδι του Αμερικανικού Σιωνιστικού Συμβουλίου. Άλλαξε ονομασία το 1963, αλλά επί της ουσίας παραμένει το πιο ισχυρό lobby των σιωνιστών στις ΗΠΑ και παγκόσμια. Με μοναδικό σκοπό να υποστηρίζει το κράτος του Ισραήλ, η AIPAC θα έπρεπε να καταγράφεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ως εκπρόσωπος ξένης δύναμης. Αντ' αυτού, η κυβέρνηση των ΗΠΑ κωφεύει, ενώ η Επιτροπή αρνείται ότι λαμβάνει χρηματοδότηση από το Ισραήλ, έστω κι αν έχει αποδειχθεί πολλές φορές το αντίθετο.
Η ύπαρξη της AIPAC συνιστά εδώ και δεκαετίες ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαπλοκής και εξαγοράς υπέρ ξένων συμφερόντων στις ΗΠΑ. Το Fortune Magazine συνήθως βαθμολογεί την AIPAC ως το δεύτερο πιο ισχυρό λόμπι στις ΗΠΑ. Έχει ένα κληροδότημα που επίσημα ανέρχεται στα $100 εκατομμύρια και οι ετήσιες χορηγίες της περίπου στα $60 εκατομμύρια. Επίσημα φαίνεται να ξοδεύει περίπου 2 με 3.000.000 $ κάθε χρόνο για lobbying στο Κογκρέσο.
Η διαπλοκή είναι τόσο ισχυρή και ξεδιάντροπη, που λέγεται ότι όποιος δεν παραβρεθεί στην ετήσια συνάντηση της AIPAC δεν έχει μέλλον στην πολιτική. Και φυσικά οι σιωνιστές της AIPAC λατρεύουν κάθε χρόνο να επιδεικνύουν τη δύναμη και την επιρροή που ασκούν στην αμερικανική και κατά προέκταση στην παγκόσμια πολιτική, εμφανίζοντας ως "προσκεκλημένους" όλους εκείνους που έχουν εξαγοράσει.
Φέτος, όπως είναι φυσικό, πρωταγωνιστεί ο Νετανιάχου - ο σχιζοφρενής δολοφόνος που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο του Ισραήλ - η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ. Μαζί με όλη την αφρόκρεμα της πολιτικής και των επενδύσεων, που υποστηρίζει με θέρμη τη νέα πολεμική ανάφλεξη σ' ολόκληρη την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Από την Τουρκία έως την Αραβική Χερσόνησο. Κι από το Ιράν έως την Αίγυπτο και την Λιβύη.
Η AIPAC βρίσκεται πίσω από όλους τους πολέμους της Μέσης Ανατολής. Από την εποχή του πολέμου των 6 ημερών το 1967 έως σήμερα. Ήταν η Επιτροπή που χρόνια τώρα ενίσχυσε με κάθε τρόπο και μέσο τον πόλεμο εναντίον της Συρίας. Είναι επίσης η Επιτροπή που συνεχίζει να υποστηρίζει με κάθε μέσο και τρόπο τον πόλεμο και εναντίον του Ιράν.
Ταυτόχρονα η AIPAC διεξάγει ολόκληρη εκστρατεία στα ΜΜΕ και διαμέσου του Χόλιγουντ ώστε να ταυτιστεί ο εβραϊσμός με το σιωνισμό. Κι έτσι να στιγματιστεί ο αντισιωνισμός και η αντίθεση με το σιωνιστικό Ισραήλ, με τον αντισημιτισμός. Δαπανά δεκάδες εκατομμύρια από ιδιώτες - όπως φαίνονται - χορηγούς για να φιμώσει την πλειοψηφία των εβραϊκών κοινοτήτων στις ΗΠΑ, ώστε να μην ακούγεται η φωνή διαμαρτυρίας τους εναντίον του σιωνισμού και του κράτους του, του Ισραήλ.
Επίσης, είναι φημισμένο για τη διαπλοκή του με τη βιομηχανία όπλων, αλλά και υπηρεσιών ασφαλείας - όπως αποκαλούνται τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες μισθοφόρων - που κάνουν χρυσές δουλειές με τους πολέμους στην περιοχή πρωτογενούς ενδιαφέροντος της AIPAC και του Ισραήλ. Ειδικά φέτος που η συγκεκριμένη Επιτροπή πιέζει για τη γενίκευση του πολέμου στη Βόρεια Αφρική με στόχο τη Λιβύη και την Αίγυπτο. Όπως και στη Μέση Ανατολή.
Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από μια τέτοια ετήσια σύνοδο ένας υπουργός σαν τον Καμμένο. Το υπουργείο Άμυνας έχει παραδοθεί άνευ όρων στους σιωνιστές από την εποχή που ο Σαμαράς ως Πρωθυπουργός βρέθηκε στις 30/9/2013 με τα μέλη της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) στην Ουάσινγκτον σε πρόγευμα εργασίας. Από τότε ο Ντέιβιντ Χάρις, επικεφαλής της εν λόγω οργάνωσης, προσωπικός φίλος του κ. Σαμαρά, γνωστός σιωνιστής, σεσημασμένος ρατσιστής και πολεμοκάπηλος, έκανε συχνές επισκέψεις στο υπουργείο Άμυνας.
Ο κ. Καμμένος τότε το έπαιζε αντιπολίτευση. Εύκολος στις καταγγελίες για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του φιλοθεάμονος εκλογικού κοινού. Όταν ανέλαβε το υπουργείο Άμυνας, μια από τις πρώτες πράξεις του ήταν να κάνει εκχωρήσεις στο ΝΑΤΟ και το Ισραήλ ιδιαίτερα, που ούτε η χούντα δεν είχε τολμήσει να κάνει.
Τον Ιούλιο πέρυσι πέταξε αστραπή στο Τελ Αβίβ όπου υπέγραψε εν κρυπτώ με τον Μοσέ Γιαλόν, υπουργό άμυνας του Ισραήλ, συμφωνία για την εγκατάσταση δυνάμεων του Ισραήλ σε ελληνικό έδαφος. (The Jerusalem Post, 19/7/2015). Συμφωνία σαν κι αυτή, η οποία αποκαλείται SOFA (Status of Forces Accord), η Ελλάδα έχει υπογράψει μόνο με τις ΗΠΑ για να υπάρχουν οι βάσεις της στην εθνική επικράτεια. Με το Ισραήλ δεν έχει δεχθεί καμιά χώρα - πλην των ΗΠΑ - να υπογράψει τέτοια συμφωνία ώστε να δεχθεί δυνάμεις του στην επικράτειά της. Μόνο η Ελλάδα επί Καμμένου.
Το ενδιαφέρον είναι ότι η συγκεκριμένη συμφωνία SOFA με το Ισραήλ, μπορεί να έχει τεθεί εν ισχύ και οι δυνάμεις του Ισραήλ να εγκαθίστανται μόνιμα στην Κρήτη, αλλά δεν έχει περάσει καν από την ελληνική Βουλή. Όπως έχει γίνει με την SOFA των ΗΠΑ. Όπως προβλέπει το Σύνταγμα άρθρο 27 παρ. 2.
Με την επίσκεψή του ο κ. Καμμένος στην ετήσια σύνοδο της AIPAC θέλησε να δηλώσει ότι είναι ο άνθρωπος του Ισραήλ στην Ελλάδα και φυσικά ότι είναι ταυτισμένος με τα συμφέροντα και τις πολεμικές επιδιώξεις των σιωνιστών στην ευρύτερη περιοχή, η οποία ήδη φλέγεται. Η εθνική επικράτεια της Ελλάδας έχει δοθεί ήδη στο Ισραήλ, προκειμένου να αποκτήσει στην επερχόμενη πολεμική ανάφλεξη "βάθος άμυνας" και βάσεις εξόρμησης.
Άλλωστε τι άλλο σημαίνει η δήλωση του εν λόγω κυρίου ότι «οι Ισραηλινές οργανώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής θα βοηθήσουν στη δυναμική προσπάθεια της Ελλάδος, βγαίνοντας από την κρίση, να περάσει στο αύριο, έχοντας τη δυνατότητα νέων επενδύσεων, σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι ασφαλές. Ένα περιβάλλον το οποίο θα μπορέσει να δημιουργήσει τις συνθήκες για τη διαμόρφωση ενός τόξου ασφάλειας που θα αρχίζει από το Ισραήλ, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Ελλάδα και θα επεκτείνεται στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία».
Πότε το Ισραήλ - εξ ιδρύσεως - υπήρξε παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή; Φυσικά ο κ. Καμμένος χρησιμοποιεί την ορολογία των πολεμοκάπηλων και των σιωνιστών. Δεν μιλά για σταθερότητα, αλλά "τόξο ασφαλείας", το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν ταυτίζεται με τη σταθερότητα. Αντίθετα, ο όρος αυτός από την εποχή του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας ταυτίζεται με επιχειρήσεις αποσύνθεσης και διάλυσης κρατών στο όνομα της "ασφάλειας" από "ασύμμετρες απειλές".
Ο κ. Καμμένος πήγε στην Ουάσινγκτον για να διαβεβαιώσει τα πιο γεράκια απ' όλα τα γεράκια που κατοικοεδρεύουν εκεί, ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ορμητήριό τους. Τι χειρότερο έκανε ο Νορβηγός πρόγονός του, Βίντκουν Κουίσλιγκ; Αντί να παρομοιάζουμε τους δοσίλογους με Κουίσλινγκ θα πρέπει να μιλάμε για Καμμένους.
Εξάλλου, ο φερόμενος ως υπουργός 'Αμυνας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι «η συμφωνία του ΝΑΤΟ γίνεται αποδεκτή από την πλευρά της Τουρκίας, παρότι είχε υπογραφεί αλλά δεν είχε εφαρμοστεί και πιστεύω ότι η εκ νέου κύρωση αυτής της συνθήκης στο πλαίσιο πλέον και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα και ουσιαστικά σταματούν να υπάρχουν εκείνες οι φωνές που ακούστηκαν στην αρχή και δημιουργήθηκαν ορισμένοι φόβοι για αυτή τη συμφωνία» όπως σχολίασε.
Προσέξτε αυτό το "συμφωνία του ΝΑΤΟ". Πότε πέρασε από τη Βουλή μια τέτοια συμφωνία; Ποτέ. Με βάση ποιές προβλέψεις των καταστατικών αρχών του ΝΑΤΟ έγινε αυτή η συμφωνία; Καμιά. Τι προβλέπει αυτή η συμφωνία; Κανείς δεν ξέρει, εκτός από αυτούς που την υπέγραψαν ερήμην του ελληνικού λαού με άλλοθι το προσφυγικό. Να γιατί δεν κατατέθηκε στη Βουλή ώστε να τεθει σε ισχύ με νόμο του κράτους, όπως απαιτεί το Σύνταγμα στο άρθρο 27, παρ. 2.
Δεν πρέπει να αντιληφθεί ο Έλληνας πολίτης ότι τη χώρα του την κυβερνάνε όχι απλά προδότες, ή δοσίλογοι, αλλά πράκτορες ξένων δυνάμεων. Με σκοπό τη γενοκτονία του ελληνικού πληθυσμού, την διάλυση και τον διαμελισμό της εθνικής επικράτειας. Αλλά κι ως ορμητήριο για τη διάλυση της ευρύτερης περιοχής της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

10 σχόλια:

 1. Κύριε Καζάκη , όταν αρχίζει το κλωτσομπουνίδι στους Αγίους Τόπους με τους υποτιθέμενους ομόδοξους , κλαψουρίζουμε και παρακαλάμε τους σιωνιστές να σώσουν τα προνόμιά μας , επίσης θα ήθελα να μας πείτε στην περιοχή αν βλέπετε κανένα άλλο σύμμαχο.Υπόψιν οι σιωνιστές όπως θέλετε να τους προσφωνείτε, συμπαθούν τους Έλληνες λόγω του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και της γενναίας στάσης του στους Γερμανούς, αλλά μάλλον οδεύουμε να τους χάσουμε και αυτούς απο συμμάχους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανώς δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν εκκλησιαστικά προνόμια στους Αγίους Τόπους που στηρίζονται σε αίμα αθώων. Τέτοια εκκλησία δεν με αφορά, ούτε με ενδιαφέρει. Ιστορικά η Ελλάδα ήταν περιοχή νηνεμίας σε μια ταραγμένη Μέση Ανατολή γιατί τα είχαμε παραδοσιακά καλά με τους Άραβες και δεν ταυτιστήκαμε ποτέ με το Ισραήλ. Τότε ταυτιζόμαστε με τους σφαγείς των αράβων και αύριο θα αναρωτιώμαστε γιατί θα καίγεται η χώρα.
   Όσο για το σιωνιστές, αυτός είναι όρος που χρησιμοποιούν οι ίδιοι. Κι ο σιωνιστές είναι δήμιος πρώτα και κύρια των εβραίων. Είναι η άλλη όψη του χιτλερισμού με τον οποίο συνεργάστηκαν κατά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όποιος θέλει τέτοιους συμμάχους, είναι το ίδιο κουμάσι με δαύτους.

   Διαγραφή
  2. Ήταν μια νύχτα που το Air Force 2 επέστρεφε με τους εκπροσώπους των Η.Π.Α. , από την κηδεία της Ίντιρα Γκάντι. Στην Αίγυπτο δεν άφηναν να ανεφοδιαστεί το αεροπλάνο αν οι Αμερικανοί δεν έβλεπαν τους Αιγύπτιους στρατηγούς.Ήταν τότε που οι Ισραηλινοί ήθελαν μια έξτρα Αμερικανική βοήθεια. Οι Αιγύπτιοι οι οποίοι έπαιρναν μια ανάλογη των Ισραηλινών λοιπόν βοήθεια ζήτησαν να πάρουν τα χρήματα ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να πάρουν τα έξτρα χρήματα, αλλιώς η Αίγυπτος θα βυθιζόταν στο χάος από την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Έτσι οι Αιγύπτιοι κατάφεραν κάτι που δεν μπορούσε η AIPAC στους διαδρόμους του Κογκρέσου...
   Περισσότερα παρακάτω, κυρίως προς το τέλος της ομιλίας.. Τα συμπεράσματα δικά σας.
   https://www.youtube.com/watch?v=0jI5UnKK7Xg

   Διαγραφή
  3. Κύριε Στρατηγικέ Οραματιστή, την είδα την ομιλία. Ο άνθρωπος που μιλάει δείχνει άριστος στο έργο του, φωτιστική η ανάλυσή του για το στημένο παιχνίδι στην Αίγυπτο, αλλά να δείτε που το πρώτο πρόσωπο στον πληθυντικό που χρησιμοποιεί ορισμένοι θα το εκλάβουν εντελώς λάθος, δεν θα καταλάβουν ότι μιλάει για ΗΠΑ και θα ρίξουν κάθε στραβό στην πλευρά των Σιωνιστών.

   Οι Μουσουλμάνοι έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες τεράστιο προπαγανδιστικό έργο υπέρ του θρησκεύματός τους και της παραχάραξης της ιστορίας, με αποτέλεσμα να έχουν στρέψει σήμερα τον ακαδημαϊκό κόσμο στην Αγγλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, υπέρ της αναοχής και της επέκτασης του Ισλάμ. Αυτό δεν μπορούν να το διανοηθούν πολλοί, εγώ όμως το βλέπω καθημερινά. Οι Μουσουλμάνοι είναι στην προπαγάνδα και στο λάδωμα ακαδημαϊκών στην κορυφή. Ξοδεύουν τεράστια ποσά.

   Δυστυχώς, ελάχιστοι στη Δύση από αυτούς που αγαπούν το Ισλάμ και τους Άραβες, έχουν διαβάσει το Κοράνι. Εκτός από την ευλογία της παιδεραστίας, δίνει οδηγίες για τον πως και σε ποια σημεία θα πρέπει ο πιστός να σφάζει το σώμα του απίστου. Τα απίστευτα απάνθρωπα στοιχεία του είναι πάρα πολλά. Υπάρχει όμως απαγόρευση στους Μουσουλμάνους να κάνουν κριτική στο Κοράνι και να αναφέρουν ότι δεν διδάσκει μόνο καλά, αλλά διδάσκει και ανήθικα και απάνθρωπα πράγματα.

   Ο κ. Καζάκης δεν γνωρίζει τι θα πει Ισλάμ και Αραβισμός ειδικότερα. Ο Χριστιανισμός και ο Εβραϊσμός υπήρξαν και αυτές άγριες θρησκείες για πολύ καιρό, έχουν μέσα στους τα γονίδια της σαρκοφάγου αγέλης και του ανεγκέφαλου μαντριού, έχουν όμως και μεγάλη εξέλιξη μετά την περίοδο του πρώτου Ευρωπαϊκού ανθρωπισμού που άρχισε από το Βυζάντιο στον 9ο αιώνα, και που οδήγησε στην Αναγέννηση και την Διαφώτιση. Ο Χριστιανισμός και ο Εβραϊσμός σήμερα ασκούν μεγάλη κριτική στον Μεσαίωνά τους και στα μαύρα τους σημεία. Ο σημερινός Χριστιανισμός και Εβραϊσμός σήμερα, σε γενικές γραμμές, αλλάζουν τις απόψεις τους για το Θεό τους και προσπαθούν να τον κάνουν ένα καλύτερο Θεό. Στο Ισλάμ είδαμε το αντίθετο να συμβαίνει. Αιώνα με τον αιώνα χειροτερεύει. Το Ισλάμ έζησε την καλύτερη εποχή του στους πρώτους αιώνες του, όταν επίσημη γλώσσα των πρώτων χαλιφάτων ήταν τα Ελληνικά, και όταν υπήρχαν ακόμα η Αλεξάνδρεια και άλλες πόλεις με Ελληνική παιδεία. Σταδιακά αυτά τα έπνιξαν ενώ η Δύση ανέστησε τις Ελληνικές σπουδές και τις έκανε ιδεολογικό της κέντρο, με αποτέλεσμα την εξέλιξή της. Εδώ και εννέα αιώνες, σε γενικές γραμμές το Ισλάμ βαδίζει προς το θεοκρατικότερο.

   Το να λέει ο κ. Καζάκης ότι έχουμε ελπίδες με τους Άραβες φίλους μας, οι οποίοι χρηματοδοτούν κάθε ακραίο στοιχείο στα Βαλκάνια και την Τουρκία, τι ακριβώς σημαίνει;

   Διαγραφή
  4. Όπως λέει και ο Dr. David Luchins στο πρώτο από την σειρά βίντεο της ομιλίας του, ότι είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε...

   Διαγραφή
 2. Σιγά μήν αντιλειφθεί κανένας Ελληνας...ψηφοφορος, ότι αυτό τό υποκείμενο, πού τό ψήφησαν ρε γμώτο και φίλοι μου, που ενοείται ότι καλαλαβαίνουν τί τρέχει στή γειτονιά μας!
  Ο Καμμένος, έδειξε τό ποιόν του, ακόμα στο λάθος κόμμα απόπου προήλθε! Και εκεί ακόμα δέν τόν ανέχτηκαν καί δέν μπόρεσε να ενταχτεί! Είναι απαυτούς πού λένε, δέν τρώγεται μέ τίποτα! Πολύ σάπιο κρέας!
  Καί κληρώθηκε αυτός γιά Υπουργός Αμυνας;
  Διαβάζετε βρέ ψηφοφόροι του;Ποιανών δοσιλόγων γόνος είναι ετούτος;
  Ξέρετε τί μάς σώνει μόνο; Ενας πυρηνικός όλεθρος, παγκόσμιος, καί μετά από μία κωλοφαρδία, διαμετρήματος Καμμενου πού σημαίνει παρά τόν όλεθρο μόνο εμείς θα επιζήσουμε, ο λαός τής αφασίας δηλαδή.
  Γίνονται τέτοια πράγματα;
  Τελειώσαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Ελλάδα καλά θα κάνει να αντιγράψει το Ισραήλ και μαζί με αυτό και όλους τους μη Ισλαμιστές της Ανατολικής Μεσογείου να κάνουν έναν ιερό πολιτιστικό ή στρατιωτικό πόλεμο για να αλλάξουν πίστη οι Ισλαμιστές, και να επιστρέψει όλη η περιοχή μας στις αρχαίες θρησκείες ή να γίνει άθεη να ησυχάσουμε.

  Αν το Ισραήλ αποφασίσει ότι μόνο του, δίχως ισχυρούς συμμάχους, μπορεί να σταθεί στην περιοχή, κακό του κεφαλιού του. Αν εμείς για μια ακόμα φορά δόσουμε γη και ύδωρ στο Ισλάμ, όπως κάνουμε εδώ και αιώνες, έρχετε η εποχή του Γιουνανιστάν και εσείς θα ανακράξετε αλαχου ακμπάρ στο Σύνταγμα.

  Θα ήθελα να δω τι θα είχατε κάνει στη θέση του Καμμένου. Θυμάμαι πολύ καλά τους ύμνους για το θαύμα του Τσαβισμού στη Βενεζουέλα που μας λέγατε. Και πριν από εσάς πολλοί σπουδαίοι και τρανοί στρατηγιστές μιλούσαν για το αρκουδιάρικο θαύμα της Ρωσίας που θα σώσει την Ελλάδα.

  Ποιούς θέλετε για γείτονες και συμμάχους; Τους Άραβες και Μουσουλμάνους οι οποίοι για 14 αιώνες, κάθε αιώνα, σφάζουν αβέρτα Έλληνες και Χριστιανούς και έχουν τους επεκτατικούς πολέμους για θρησκευτικό τους καθήκον;

  Αν δεν μπορούμε να αδελφοποιηθούμε με τους Αρμένιους, τους Ζωροάστρες κατ' ουσίαν Κούρδους, τους Εβραίους, τους Κόπτες, τους Καθολικούς, τους Ινδούς, με ποιούς θα πάμε μπροστά στην ιστορία του μέλλοντος; Με τους Άραβες; Χρυσό ρολόϊ ή χαρέμι μήπως σας έδωσε κανένας χαλίφης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι μυγα τσιμπησε εσχατως ολους τους "ακροδεξιους" και τους "ελαφροαριστερους" και το παιζουν συμμαχοι του Ισραηλ.
   Για να γινεις συμμαχος καποιου κατ αρχας δεν πρεπει να εισαι δουλος του.
   Ειναι χαρακτηριστικο αυτων των οργανωσεων που περιγραφει ο κ. Καζακης, το οτι ενω δεν βγαζουν αχνα για τον ρατσισμο του Ισραηλ, απαιτουν ακομη και φυλακισεις των εθνικιστων στις αλλες χωρες.
   Γιατι αραγε, αυτο που κανει το Ισραηλ για να προστατευθει κατα τους αλητες αυτους, δεν πρεπει να το κανει ας πουμε η Ελλαδα;
   Γιατι στην Ελλαδα πρεπει να εχουμε πολυπολιτισμο και ανεκτικοτητα και στο Ισραηλ προστασια της εθνικης του ταυτοτητας ακομη και με εγκληματα;
   Για οποιον ανοητο πιστευει οτι θα κανει συμμαχια με το Ισραηλ παραθετω την απαντηση του Κλεαρχου, του αρχηγου των Μυριων, προς των Αρταξερξη που μετα απο την ηττα του Κυρου ζητουσε απο τους Ελληνες μισθοφορους να παραδωσουν τα οπλα τους με ανταλλαγμα την συμμαχια του.

   ΚΛΕΑΡΧΟΣ: ΕΙ ΜΕΝ ΔΕΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΛΕΙΟΝΟΣ ΑΝ ΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ Η ΠΑΡΑΔΟΝΤΕΣ ΑΛΛΩ, ΕΙ ΔΕ ΔΕΟΙ ΠΟΛΕΜΕΙΝ, ΑΜΕΙΝΟΝ ΑΝ ΠΟΛΕΜΕΙΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙ ΑΛΛΩ ΠΑΡΑΔΟΝΤΕΣ.
   Εαν μεν θέλει ο Βασιλιας να είμαστε φίλοι, οι φίλοι αξιζουν περισσότερο όταν έχουν όπλα, παρά όταν τα παραδώσουν σε άλλον, εάν θέλει να πολεμήσει εναντίον μας, καλύτερα θα πολεμησουμε έχοντας τα όπλα παρά αν τα παραδωσουμε σε άλλον.

   Αν το Ισραηλ ηθελε συμμαχους που να του συμπαρασταθουν στην μαχη του εναντιον του Ισλαμ δεν θα εκαναν οι εβραικες οργανωσεις τα παντα για να γινει η Ελλαδα ισλαμικη χωρα.

   Διαγραφή
  2. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που λένε ότι πρώτα από όλους η Γερμανία και οι δυτικοί της σύμμαχοι τύπου Αγγλίας έφεραν το Ισλάμ στην Ευρώπη.
   Δεν ξέρω τι κάνουν οι εβραϊκές οργανώσεις, και κάποιος δεν πρέπει να νομίζει ότι οι εβραϊκές οργανώσεις πάντα βοηθούν το Ισραήλ και τον εβραϊσμό. Πολλές φορές από τη βλακεία τους κάνουν μεγαλύτερο κακό στους εαυτούς τους από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό που γνωρίζω είναι τι κάνουν οι δικές Ορθόδοξες οργανώσεις. Έχουν γεμίσει με μουσουλμάνους τη χώρα λόγω πονοψυχίας μέχρι παραδόσεως των πάντων.

   Δεν γνωρίζω τίποτα από τα λεγόμενα οφέλη της Ελληνοϊσραηλινή συμμαχίας, και δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια και δεν μας τα λένε.

   Αν μιλάμε για ανικανότητα Ισραηλινών, Ελλαδιτών και άλλων να συνεργαστούν ενάντια σε κοινά προβλήματα, δεν το ξέρω.

   Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να τους αντιγράψουμε σε πολλά θέματα και να ενωθούμε με αυτούς και άλλους μη ισλαμικούς κύκλους της περιοχής. διαφορετικά άπαντες είμαστε ζωντανοί νεκροί. Μια μέρα μόνο από μια πέτρα αν πετάξουν στο Ισραήλ τα μιλιούνια, αν τους πίασει μαζική παράκρουση και κάνουν επίθεση κατα μιλιούνια και ξεβράκωτοι ακόμα, θα το θάψουν ζωντανό το περιβόητο Ισραήλ ή θα αναγκάσουν το Ισραήλ να γεμίσει με εκατοντάδες χιλιάδες πτώματα τα σύνορά του, κάτι που θα το τινάξει στον αέρα σε βάθος χρόνου επίσης.

   Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση από τον πόλεμο για την επιβίωση όλων των μικρών μη ισλαμιστών, αυτά λέει η πραγματικότητα που βλέπω εγώ.


   Διαγραφή