Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

O Πρώην Αντιπρόεδρος της Ερωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Παναγιώτης Γεννηματάς στηρίζει το ΕΠΑΜ


Ο Παναγιώτης Γεννηματάς, Αντιπρόεδρος για 7 χρόνια και νυν Επίτιμος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, στηρίζει το ΕΠΑΜ και την πρότασή του για μετάβαση σε Εθνικό Νόμισμα.


6 σχόλια:

  1. AYTO TO VIDEO THA PREPEI NA PROOTHEITHEI SE OLOYS TOYS NEODHMOKRATES GIA NA MH MAS ZALIZOYN TA MPIP.ZHTO STOUS EPAMITES,ZHTO STO E.PA.M. KALH LEYTERIA PATRIOTES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαυμασια Ομιλια απο τον κ. Γεννηματα.

    Μακαρι να την μετεδιδαν και τα μεγαλα τσοντοκαναλα για να μαθαιναν οι Ελληνες την πραγματικη αληθεια. Ασ ελπιζουμε οτι τελικα το ΕΠΑΜ και ο Καζακης θα μπουνε στην Βουλη και τοτε θα δουμε ποιος και ποιες ειναι πατριωτης και πατριωτησες.

    Χθες βραδυ στην εκπομπη του Μακελειο με τον Κασιδιαρη εστειλα εμαιλ και ρωτησα τον Κασιδιαρη .... ποια ειναι η γνωμη του για το ΕΠΑΜ και τον Καζακη......φυσικα δηλωσε αγνοια ..... και δεν εχει γνωση για το κινημα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

    Φυσικα δεν του αρεσε το σχολιο μου οτι η ΧΑ κλεβει τοις ιδεες και το προγραμμα του ΕΠΑΜ για την επιστροφη στην Δραχμη! ..... για αυτο δεν θελησε να κανει κανενα αλλο σχολιο!

    Καλη επιτυχια στο ΕΠΑΜ και ειδικωτερα στον Δημητρη Καζακη.

    Ελπιζω να σε δουμε στην Βουλη την επομενη εβδομαδα και εκει θα δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακκος και τι θα κανουν ολα αυτα τα λαμογια και κλεφτες, οταν τους τα σερνεις ... με την διαυγεια του λογου που εχεις στις ομιλιες σου.

    Επειδη σε παρακολουθω απο την πρωτη μερα που εμφανιστηκες στην πλατεια ..... θα ηθελα να σου συστησω ..... να μην δινεις μεγαλη σημασια στις προβοκατσιες και να μην νευριαζεις, οσα και αν σου σερνουν. Παρε παραδειγμα απο τον Εργατικο ηγετη Jeremy Corbyn .... που οτι και αν εκαναν οι αντιπαλοι του ...... δεν τον σταματησαν να γινη αρχηγος.!

    Να παραμενεις παντα ηρεμος και να τους ξεφτιλιζεις με τις οικονομικες σου αναλυσεις και επεισης την μεγαλη ιστορικη σου γνωση.

    Καλη επιτυχια.

    Γιαννης
    Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Corbyn λεει περίπου τα ιδια με το Τσίπρα. Ακόμα και καλές προθέσεις να έχει, θα έχει τη τύχη του Τσίπρα αφου υποστηρίζει τη παραμονή στην Ε.Ε και δηλώνει οτι θέλει να προσπαθήσει να την "αλλάξει". Εντος ΕΕ ειναι αδυνατη η εφαρμογη μη-νεοφιλελευθερων πολιτικων αφου το θεσμικο πλαισιο της ΕΕ (Μααστριχ κλπ) επιβαλλει το νεοφιλελευθερισμο. Ετσι ο κοσμος θα συνεχίσει να πεινάει και απλα θα περιμένουμε τη δευτέρα παρουσία να αλλάξουν οι συσχετισμοί, οπως λενε και οι συριζαίοι.

      Πολύ απλα εαν ο Corbyn επιχειρούσε να αυξήσει φόρους η να εθνικοποιησει επιχειρήσεις με καθεστώς ανοικτων απελευθερομενων αγορων και ελευθερίας κίνησης κεφαλαίων, οι επενδυτές και οι επιχειρήσεις θα έφευγαν σε άλλους προορισμους, η οικονομία θα δεχόταν σημαντικό χτύπημα και η Αγγλικη λίρα πιέσεις. Πολύ γρήγορα το ίδιο του το κόμμα θα τον ανέτρεπε....

      Το γεγονός οτι καποια ΜΜΕ τον κατηγορούν δεν σημαίνει κατι. Και το Τσίπρα τον έκραζαν πριν εκλεγεί αλλα οπως αποδείχτηκε ηταν μνημονιακότερος των μνημονιακών.

      Απο οτι φαίνεται ομως οι ελιτ προωθουν λύση Τσίπρα και σε αλλες χωρες οπως στην Αγγλία με το Corbyn οσο και στις ΗΠΑ με τον αυτο-αποκαλούμενο σοσιαλιστη Bernie Sanders. Ειναι αδιανοητο οτι στα δυο σημαντικοτερα κέντρα της νεοφιλελεύθερης οικονομικής παγκοσμιοποίησης θα αφηναν οι ελιτ να εκλέγονταν πολιτικοι που θα ηταν αποφασισμενοι να εφαρμόσουν πολιτικες αντιθετες στα συμφέροντα πολυεθνικών και τραπεζών. Απλα προωθούν "Τσίπρες" που παραμυθιάζουν για τη μείωση της λιτότητας....

      Διαγραφή
  3. http://alavastro.blogspot.gr/2015/09/blog-post_17.html
    δείτε αυτό το βιντεάκι που φτιάξαμε με το Σπύρο. αν κάποιος μπορεί να του βάλει στη φωνή αντί να λέει μανά μανά να λέει επαμ επάμ θα είναι τέλειο.. κι ενώ οι ροζ κυρίες έχουν αυτήν τη συγκατάβαση αυτός ο επίμονος είναι τόσο συμπαθής! μια άλλη ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    https://ohifront.wordpress.com/‎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν ένας αγώνας είναι δίκαιος και διεξάγεται με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα, στο τέλος δικαιώνεται!
    Κι αυτόν τον κανόνα τον πληρεί ο Δημήτρης Καζάκης και οι συνεργάτες του στο Ε.ΠΑ.Μ
    Φίλε Δημήτρη, προχωράμε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή