Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ και πάλι στον «αέρα».


Συντονιστείτε , την Πέμπτη  27 Φεβρουαρίου 2014 στις 6 το απόγευμα,
από την κεντρική ιστοσελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr)
και την ιστοσελίδα της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ (www.ekpompiae.gr)
Απολαύστε  "ραδιοφωνικά" τον Δημήτρη Καζάκη και τη Γεωργία Μπάστα στην εκπομπή που δεν συμβιβάζεται και αποκαλύπτει όλα όσα το πολιτικό κατεστημένο μας κρύβει και όσα σχεδιάζουν σε Βρυξέλες και Αθήνα για τη χώρα μας αλλά και για την Ευρώπη.
Στείλτε τις ερωτήσεις σας και τα σχόλια σας στην εκπομπή, στο email:ekpompiae@gmail.com

3 σχόλια:

  1. H ενωτική αντιμνημονιακη πολιτική σας πρέπει να είναι εμφανής με συναλληλία έργων και λόγων. Και σε απελευθερωτική κατεύθυνση με την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιμνημονιακη δυναμη το Συριζα, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.

      Εδω δεν αναγνωριζει την οικονομικη κατοχη, θελουν ενα κουρεμα χρεους οπως το ΔΝΤ, θα συνεχισουν την ιδια οικονομικη πολιτικη των ισοσκελισμενων προυπολογισμων και δεν θα αλλαξουν τους φορολογικους συντελεστες.

      Ποση αυταπατη πια;

      Διαγραφή
  2. Τι απελευθερωτικό έχουν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ; Τον Σταθάκη; Να εύχεστε όταν θα καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν μάλλον εκδηλωθεί και γενικευθεί η εσωτερική κατάρρευσή του που σήμερα επικαλύπτεται από την προσδοκία της εξουσίας, εμείς να είμαστε εκεί, συντεταγμένοι και συγκροτημένοι με τέτοιον τρόπο ώστε να μην επιτρέψουμε την μετατροπή της χώρας σε πεδίο αναμέτρησης και εμφυλίου. Και ελπίζω όταν ξυπνήσετε αλαφιασμένος από τον ύπνο σας, να μην είναι για να γίνεται πρόσφυγας στην ίδια σας την χώρα, επειδή οι γραφειοκράτες καρεκλοκένταυροι του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχτούν ανίκανοι και ανήμποροι να διαχειριστούν την εθνική κρίση που επίκειται και ετοιμάζουν για την χώρα μας οι επικυρίαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή