Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στην Γερμανία συγκατοικεί με τους Γερμανούς αδελφούς της.

Κατά την επίσκεψή μας στην Κολωνία μάθαμε για την συγκατοίκηση της Χρυσής Αυγής με τις νεοναζιστικές οργανώσεις που δρουν στην Γερμανία και πρωτίστως στις περιοχές της Ρηνανίας και της Βαυαρίας. Μάλιστα πολλοί μίλησαν για κοινές δράσεις ελληνογερμανών ναζί με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο και τις μυστικές υπηρεσίες. Πάντως, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμασι, οι δήθεν Έλληνες της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φέρουν ανοιχτά την σβάστικα ως σύμβολό τους. Βλέπετε δεν έχουν λόγο να κρύβονται στην Γερμανία και μάλιστα στις περιοχές όπου από τον μεσοπόλεμο αποτελούν την σφηκοφωλιά των ναζί. Ούτε έχουν την ανάγκη να κρατούν τα προσχήματα όπως κάνουν στην Ελλάδα. 

Για συχνές επαφές μεταξύ Γερμανών νεοναζί με τη Χρυσή Αυγή εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα κάνει λόγο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Der Standard 17.04.2013. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, μπορεί η ίδρυση γραφείου της Χρυσής Αυγής στη Νυρεμβέργη να θεωρείται αμφίβολη, «είναι όμως αναμφίβολο ότι εκπρόσωποι των Ελλήνων φασιστών και γερμανικών νεοναζιστικών οργανώσεων καλλιεργούν επαφές. Αν και η Χρυσή Αυγή διέψευσε επισήμως οποιαδήποτε επαφή, το βίαιο βαυαρικό νεοναζιστικό δίκτυο ‘Freies Netz Süd’ (FNS) έχει αναφερθεί συχνά στο παρελθόν σε συναντήσεις στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Έτσι μία αντιπροσωπεία του FNS επισκέφθηκε το Φεβρουάριο το κοινοβούλιο στην Αθήνα και ακολούθως συμμετείχε σε διαδήλωση της Χρυσής Αυγής (…) Εκτός από τους εκπροσώπους του FNS, παρόντες φέρονται να ήταν και ακτιβιστές του ακροδεξιού NPD από το κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η επίσκεψη στην Ελλάδα δεν ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ του FNS και των Ελλήνων φασιστών. Ήδη το Νοέμβριο του 2012 φέρονται να συναντήθηκαν μέλη του FNS, του NPD Ρηνανίας-Παλατινάτου και της Χρυσής Αυγής για μία ‘εκδρομή πολιτικής κουλτούρας’ στη Νυρεμβέργη». Κλείνοντας, το δημοσίευμα διαπιστώνει ότι «εντός της ναζιστικής σκηνής (στη Γερμανία) επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Γερμανικές νεοναζιστικές οργανώσεις ελπίζουν να επωφεληθούν κι αυτές από τις αβεβαιότητες που απορρέουν από την πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης».

Πάντως στην Κολωνία, στο Μόναχο και αλλού τα γραφεία της Χρυσής Αυγής συστεγάζονται με εκείνα των νεοναζιστικών αδελφών της κομμάτων. Γι’ αυτό και είναι τόσο δύσκολο στα καρακόλια του Μιχαλολιάκου να αποκηρύξουν την σβάστικα. Τον Οκτώβριο του 2010 τα αδελφά κόμματα του ναζισμού συναντήθηκαν στην Ιταλία για να θριαμβολογήσουν για την άνοδο του «εθνικισμού» στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του με την ρήση του Γκέμπελς ότι «θα γυρίσουμε και ο γη θα τρέμει»! Την εποχή εκείνη τα κέντρα που χρηματοδοτούν τα ναζιστικά κόμματα όπως αυτά της Γερμανίας και της Ελλάδας είχαν βάλει στο μάτι την Ιταλία. Ήθελαν πάσει θυσία να αναγεννηθεί και στην Ιταλία ένα ανερχόμενο φασιστικό κόμμα με μαζική λαϊκή βάση. Τότε ήλπιζαν στην εγγονή του Μουσολίνι, αλλά το κίνημα των 5 αστέρων συνέτριψε κάθε ελπίδα αναβίωσης του φασιστικού κόμματος στην Ιταλία.

Πιστεύουν ότι οι Έλληνες έχουν ξεχάσει το αίμα που έχυσαν οι πατεράδες και οι μανάδες τους κάτω από τις μπότες των ναζί που έχει σαν είδωλο ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του. Πιστεύουν ότι έχουν ξεχάσει τους γερμανοτσολιάδες και ταγματαλήτες από τους οποίους κατάγονται οι μαφιόζοι της Χρυσής Αυγής. Και πολύ περισσότερο πιστεύουν ότι έχουν καταπέσει σε τέτοιο επίπεδο ηλιθιότητας και πνευματικής νωθρότητας ώστε να τους εντυπωσιάζουν σεσημασμένοι κακοποιοί που ξέρουν μόνο από άναρθρες κραυγές επιπέδου ζωολογικού κήπου. Όσο κι αν η άλλη όψη του φασισμού, που έχει ντυθεί με τα χρώματα μιας αριστεράς και ενός ψευδεπίγραφου αναρχισμού προκειμένου να ποινικοποιεί την σημαία σαν σύμβολο εθνικής ενότητας του ελληνικού λαού για να πριμοδοτήσει σκόπιμα την Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Για άλλη μια φορά οι χρηματοδοτήσεις του παρακράτους εντός και εκτός Ελλάδος θα πάνε στράφι τόσο για τους ναζί "εθνικιστές", όσο και για τους ομοϊδεάτες τους δήθεν αντιφασίστες.

4 σχόλια:

 1. Χρυσή Αυγή:Παγανιστές, Ναζιστές, κομπλεξικοί...
  http://xa-watch.blogspot.gr/2012/05/blog-post_03.html

  Πατριώτης και Χρυσαυγήτης ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είσαι, με λίγα λόγια.

  Αφήστε λοιπόν τον Μιχαλολιάκο να χορεύει με τον Εωσφόρο και επιλέξτε συνειδητά το Ε.ΠΑ.Μ. ως μια πατριωτική απάντηση στο σάπιο σύστημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ιστορικό ανάλογο της Βαιμάρης που αναφέρεται ενίοτε εμπεριέχει κάποιο λάθος: Το ανάλογο είναι σήμερα η μετά την Βαιμάρη περίοδος, δηλαδή ο οικονομικός Φασισμός που είναι ήδη εγκατατεστημένος στην Ευρωζώνη.
  Ο Ναζισμός δεν πέθανε το 1945. Ζει και βασιλεύει μέσω της Ε.Ε. των Βρυξελλών, όπου 57.000 γραφειοκράτες (45.000 επίσημοι υπάλληλοι και 12.000 αμειβόμενοι από μυστικά κονδύλια του Καρτέλ), αποφασίζουν και ετοιμάζουν τις οδηγίες της Κομισιόν, μη εκλεγμένης και αυτής βέβαια.
  Αρχιτέκτων και πρώτος Πρόεδρος της Κομισιόν από το 1957 ο καθηγητής Βάλτερ Χωλστάιν δικηγόρος και στενός συνεργάτης του Χίτλερ.
  Λεπτομέρειες στο http://www.relay-of-life.org/main.html

  Επομένως η Χ.Α. δεν είναι παρά η μεταμφιεσμένη ουρά του Ναζιστικού τέρατος που έντεχνα κρύβεται κάτω από το περίβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τελικά μόνο Ένωση δεν είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το τέρας έχει μεταμφιέσει την ουρά του με τρόπο ώστε να στοχοποιείται ως ναζιστική και το ίδιο να εμφανίζεται κατ' αντιδιαστολή "δημοκρατικό".
  Το ίδιο κατ' αντιδιαστολήν αποτέλεσμα επιδιώκει και για τους πολιτικούς-πράκτορες του.
  Εξ' ου και οι κορόνες των αρχηγών ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ περί θέσεως εκτός νόμου της Χ.Α., την στιγμή μάλιστα που ως έμπειροι νομικοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο είναι, με την κείμενη νομοθεσία, αδύνατον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.youtube.com/watch?v=AJ5MeQnmLo0&feature=gv

  http://holywar.org/txt/founder_of_Israel.pdf

  http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=2529&cHash=e2553ee274de0c0414bedc08d1473fd3

  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7387.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή