Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Πόσο ραγιάς πρέπει να είναι κανείς για να νομίζει ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ;

Αύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου συνέρχεται το Eurogroup με θέμα την Ελλάδα. Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη σύνοδο; Αδιάφορο για τους δανειστές. Οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί. Το μόνο που μένει είναι μια Βουλή χωρίς πατριωτικές, δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις για να εφαρμόσουν τα ήδη συμφωνημένα.
Κι ας λένε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τα παπαγαλάκια τους ότι οφείλετε να ψηφίσετε το "λιγότερο κακό". Αυτό που θέλουν είναι με κάθε τρόπο να μην υπάρξουν δυνάμεις σαν το ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ, που δεν θα αναγνωρίσουν τα ήδη συμφωνημένα και θα θέσουν από την πρώτη στιγμή την διάπραξη Εσχάτης Προδοσίας με βάση το ισχύον Σύνταγμα και τον Ποινικό Κώδικα της χώρας.
Δείτε πόσο σίγουροι είναι για το γεγονός ότι όποιος κι αν επικρατήσει σήμερα, αύριο θα ακολουθήσει τυφλά τις εντολές των δανειστών. Αρκεί να μην υπάρχει το ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ για να ξεκινήσει και εντός της Βουλής ένας ανένδοτος για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

4 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία σε σας και για όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρηκα που η χρυσή αυγή έφυγε. Στενοχωρηθηκα που το επαμ δεν μπήκε στην βουλή ο Καζακης πήρε 0.5 τοις εκατό. Έσκασα που ο δικομματισμος πήρε 71 τοις εκατό. Που η ΝΔ πήρε 40 τοις εκατό κ ο σύριζα δυστυχώς παρέμεινε στο 31 παρόλο που ξεπούλησε κ γαμησε τα πάντα. Το κκε δεν έκανε κ τπτ για να άξιζε τπτ παραπάνω 9 χρόνια τώρα μαλακιζεται... Μπήκε ο μπαρουφακης στην βουλή το ζώο που μας χρέωσε 100 δις. Τι να πω ανάμεικτα συναισθήματα χαρά που έφυγε ο αρχι προδοταρος τσιπιρικος αλλά λύπη που ο κόσμος συντηρικοποιηθηκε κ έδωσε κ περιφέρειες κ δήμους κ ευρωεκλογές στην ΝΔ κ τώρα εθνικές εκλογές τις έδωσε 158 βουλευτές ο σύριζα άξιζε ήττα κ πουτσα αλλά κράτησε 31 τοις εκατό το κιναλ πάσοκ έγινε το τρίτο κόμμα... Παρόλο που ξεπούλησε τα πάντα κ θα γίνει ένωση στο. Μέλλον με κιναλ κ σύριζα θα το δεις δυστυχώς ο βελοπουλος με επιστολές Ιησού αποτελεί την νέα ευρωπαϊκή ακροδεξιά κ εάν βάλουνε ΝΔ σύριζα βελοπουλο κ μέρα 25 πάνω από 80 τοις εκατό των ψηφισθαντων είναι υπέρ εε ευρώ κ μνημόνια κών πολιτικών. Τι να πω Ρε φίλε ο λαός. Αποφάσισε. Έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΈΤΑΙ. ΑΠ ΣΉΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΆ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ. ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΈΛΩ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ 10 ΕΥΡΏ ΕΊΣΟΔΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΆ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΊΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΧΡΩΣΤΆ 500ΝΕΥΡΩ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΝΔ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ Κ ΝΑ ΘΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΌ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΠΑΙΔΕΊΑ ΥΓΕΊΑ ΡΕΎΜΑ... ΕΓΏ ΓΙΑ 700.ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΊΝΩ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πήρε 71 τοις εκατό ο δικομματισμός, αλλά γύρω στο 35 και κάτι, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε αποχή (42%) και λευκά/άκυρα (8%. Αυτό σημαίνει ότι για διάφορους λόγους δεν πετύχαμε να "μιλήσουμε" σε αυτούς τους ανθρώπους.

      Διαγραφή
  3. Ένιωσα περήφανη που ψήφισα το ΕΠΑΜ την 7η Ιουλίου. Ήξερα τι ήθελα να κάμω. Το ΑΚΚΕΛ το βαριόμουνα λιγάκι. Δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή