Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Τι σημαίνει η εκτόξευση του βραχυχρόνιου δανεισμού του ελληνικού δημοσίου στα 740 δις ευρώ μέσα στο 2015; Τι μας επιφυλλάσει το "πακέτο Γιούνκερ" - Νέα επιδρομή distress Funds
ΑΚΟΥΣΤΕ σήμερα την εκπομπή στο Μικρόφωνο με τον Δημήτρη Καζάκη στο www.e-roi.gr στις 14:0

7 σχόλια:

  1. Κ Καζακη .... γιατι οταν παιρνεις προσκλησεις για διαφορες εκπομπες δεν γραφεις νια ανακοινωση στο μπλογκ σου?

    Τοσο δυσκολο ειναι να μας ενημερωνεις ωστε να σε ακουμε?

    Σημερα το βραδυ σε καλεσε ο Λιατσος στο Κοντρα.... και καλα που ακουσαμε το ραδιο ε-ροη το πρωι.... αλλοιως τιποτα.

    Τετοια ανοργανωσια μονο τα παιδια την εχουν!

    Φτιαξε και μια πινακιδα για την εκπομπη ''ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ να ξερει ο κοσμος που βγαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ Καζακη

    Τελικα εχω αδικο που σου παραπονεθηκα οτι δεν κανεις καμια ανακοινωση, προκαταβολικα,που και σε ποιο σταθμο η καναλι σε εχουν προσκαλεσει να δωσεις συνεντευξη, ωστε αυτοι που σε υποστηριζουν και ενδιαφερονται να ακουσουν τοις αποψεις σου να το γνωριζουν?

    Συγχαρητηρια για την εμφανηση σου χθες βραδυ στο Κοντρα, παρ’οτι ο Λιατσος ακολουθουσε την Γραμμη του Κουρη και δεν σε αφηνε να κανεις μεγαλα ανοιγματα και κριτικη εναντιον του Τσιπρα και της κυβερνησης. Τελικα τα καταφερες και εχωσες αρκετα καρφια στην πλατη το Τσιπρα και της κυβερνησης… και εκανες ρεζιλι τον Μπαρουφακη, οπως το ιδιο εκανες και στην πλατεια το 2011!

    Τελικα με τετοιες εμφανισεις θα αρχισει το ποιμνιο να σκεφτεται σοβαρα, αφου μεχρι τωρα τους δοκιμασαν ολους, και θα τους ανοιξει η ορεξη να ακουσουν και την εναλλακτικη λυση της επιστροφης στο εθνικο Νομισμα.

    Τελικα πιστευω οτι πρεπει να εκμεταλευτεις το μεγαλο σου προσον να δεχεσαι τηλεφωνα ακροατων, και ας εινα ανιαρα τα περισσοτερα, βαλε και λιγο νερακι στο κρασακι σου και προσπαθησε να παρεις και την Ζωη μαζι σου. Περναει η μπογια της….. και θα βοηθησει. Απεφυγε αναφορες στο πολιτικο σου παρελθον διοτι η καταρα του διχασμου…. Βασταει γερα απο οτι βλεπω.

    Τελος ενα ευχαριστω για την χθεσινη ιστορικη/πολιτικη φιλολογικη συζητηση στο Ροη, λιαν ενημερωτικη ακι ευχαριστη αλλα…… ο κοσμος θελει να ακουει πως θα ωγει απο την απελπισεια και θα σωσσει το τομαρι του.

    Αντε να δουμε τι μας ετοιμαζεις για σημερα στο Ροη και αλλαξε την μουσικη δωματιου στο ξεκινημα της εκπομπης. Βαλε καποιο επαναστατικο η το εμβατηριο ‘’ Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει’’ αφου δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το Πνευματικο εμβατηριο του Θεοδωρακη, να ανεβαζεις τον παλμο του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι άλλες λαλακίες θα διαβάσουμε ;
    Α ρε Καζάκη ,πως αντέχεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστα ή οποιο και να ειναι το πραγματικο σου ονομα, εμεις οι αγαθοι, ασχετοι και Λαλακες, πρωτα δειχνουμε την μουρη μας και δεν κρυβομαστε στην ανωνυμια και δεν μας ενδιαφερουν οι αμπελοσοφιες του καφενειου, αλλα Σουρη, οπως κανουν ολοι οι ξερολες στην πατριδα μας και ιδου τα σημερινα αποτελεσματα του ποιμνιου. Πες μας λοιπον την δικη σου προσφορα και βοηθεια στον αγωνα του ΕΠΑΜ και του κ Καζακη?

      Ο κ Καζακης ξερει τα προσωπικα μας στοιχεια και αντιλαμβανεται οτι η κριτικη που του κανουμε ειναι Θετικη, διοτι μας ενδιαφερει η προωθηση των θεσεων του ΕΠΑΜ και επεισης του κ Καζακη, αφου σημερα ειναι ο μονος που εχει απομεινει σταθερος στοις αποψεις του, με τοις οποιες γενικα συμφωνουμε. Εμεις οι Λαλακες προσπαθουμε να βοηθησουμε οσο και με οτι μπορουμε σε αντιθεση με ανωνυμους τυπους, σαν και σενα και ο Κ Καζακης, οπως βλεπεις, ανεβαζει ολα μας τα σχολια χωρις λογοκρισια. Η αναφορα στην Ζωη εγινε διοτι χρειαζονται και γλαστρες στην διακοσμηση, επειδη ο σκοπος ‘’Αγιαζει τα μεσα’’.

      Επειδη ο κ Καζακης δεν εχει χρονο ουτε να παει στην τουαλετα, γι’αυτο και του θυμιζουμε ωρισμενα πραγματα που του ξεφευγουν, παραδειγμα η τελευταια του αναρτηση για την εκπομπη ‘’ Δουριος Ιππος’’.

      Τελος για κανε μια αναζητηση στο Google, με οτι ορους θελεις, για να δεις που βρικεται ο Καζακης.....και το μπλογκ του, οπως και του ΕΠΑΜ και ασε εμας να γραφουμε Μακακιες. Τα καναλια δεν καλουν τον κ Καζακη διοτι ειναι ομορφος αλλα διοτι απο τα μυνηματα που λαμβανουν βλεπουν οτι η τηλεθεαση ανεβαινει σε πολυ υψηλα επιπεδα και εχει πολυ φαϊ απο τοις διαφημησεις.

      Σημερα εχει σειρα ο Τρανγκας, να καλοπερασει για να θυμιθει τον φιλο του κ. Καζακη.

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε,πολλά θα μπορούσα να πω σχετικά,αλλά αφενός βαριέμαι και αφετέρου έχουν ειπωθεί.
    Ο Καζάκης ειναι ο πιο πολυγραφότατος έλληνας και στο διαδίκτυο υπάρχουν χιλιάδες ώρες ομιλιών και εκπομπών του.Δεν έχει ανάγκη από μια ακόμη εκπόμπη.
    Όσο ο λαός πιστεύει ότι ξεπουλημένα τομάρια όπως οι Κωνσταντοπουλου,Λαφαζανης,Μπαρουφακης κ. άλλοι θα του δώσουν λύση, ελπίδα δεν υπάρχει, όσες εκπομπές και αν κάνει ο Καζάκης. Καλύτερα ο Βαγγελας, ο Τσιπιριπο και η Φώφη που ειναι και δοκιμασμένα τομάρια.
    Την λύση πρέπει να την βρει και να την δώσει μόνος του,ο Καζάκης δείχνει τον δρόμο.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πόρισμα του Levy της νέας υόρκης το διάβασες; για ρίξε μία ματιά. πολύ γέλιο. geuro lol.
    http://www.thepressproject.gr/article/87180/Os-pote-palikaria-I-stratigiki-tis-parallilis-ufesis-kai-ta-oria-tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή