Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το δικό μας στοίχημα

Η επίσημη πολιτική σκηνή έχει πάψει προ πολλού να αναλύεται με όρου κοινής λογικής. Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, τόσο ως προς τα πρόσωπα, όσο κι ως προς τις δεσμεύσεις που καλείται να υπηρετήσει, έχει περάσει πια στη δικαιοδοσία της ψυχιατρικής. Μόνο άκρως προβληματικές προσωπικότητες με παθολογική ιδιοτέλεια και αναισθησία που υπερβαίνει κάθε πιθανό ανθρώπινο μέτρο, μπορούν να υπηρετούν μια κυβέρνηση, η οποία έχει βαλθεί να δολοφονήσει εν ψυχρώ έναν ολόκληρο λαό και να διαλύσει μια ολόκληρη χώρα.


Από την άλλη έχουμε μια αντιπολίτευση που περί άλλων τυρβάζει. Ο κ. Τσίπρας ζει το όνειρο του ευρωπαίου statesman και δεν έχει ούτε μυαλό, ούτε χρόνο για αυτή τη δύσμοιρη επαρχία της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας που γεωγραφικά αποκαλείται Ελλάδα. Ο κ. Καμμένος ψάχνεται να δει τι θα απομείνει από την ομάδα πολιτικών τυχοδιωκτών που έχει μαζέψει γύρω του. Το ΚΚΕ περιμένει εναγωνίως την νέα κρατική επιχορήγηση, γιατί οι κομματικές αργομισθίες κοστίζουν. Η ΧΑ εγγυάται ότι ο εμφύλιος τύπου Ουκρανίας είναι πολύ πιο κοντά απ' ότι νομίζουμε. Ενώ η ΔΗΜΑΡ αγωνιά για το πώς θα αποκτήσει ξανά κυβερνητικό ρόλο.

Κι όλα αυτά καθώς η χώρα ολόκληρη βυθιζεται σε μια δύνη ολοκληρωτικής καταστροφής χωρίς επιστροφή. Έχω την αίσθηση ότι ακόμη κι ο Λομπρόζο θα είχε εκπλαγεί με τους έλληνες πολιτικούς. Με το σύνολό τους.

Από την άλλη, δειλά-δειλά, ένα όλο και μεγαλύτερο κομμάτι κόσμου ψελλίζει "βρείτε τα". Τις περισσότερες φορές ούτε και το ίδιο δεν ξέρει σε ποιον απευθύνεται. Είναι συχνά ένα κάλεσμα απελπισίας μπροστά σ' αυτά που έχει υποστεί και στα χειρότερα που γνωρίζει πια ότι θα του συμβούν στο πολύ άμεσο μέλλον.

Το επίσημο πολιτικό σκηνικό ετοιμάζεται να απαντήσει με την προετοιμασία του εδάφους για μια νέα "οικουμενική" κυβέρνηση. Το σύνθημα έχει ήδη πέσει και το έδαφος προλειαίνεται. Το επόμενο διάστημα και καθώς η επιβολή των χειρότερων για τον ελληνικό λαό, θα είναι γεγονός, θα δούμε την επίσημη κυβερνώσα παράταξη να μεταλλάσεται, να βάζει τα καλά της, να αλλάζει ηγεσία και να προχωρά στο παρασύνθημα. Θα φύγουν σιγά-σιγά όλοι οι "κακοί" και θα έρθουν οι "καλοί", που θα επιτρέψουν μια συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως με πρόεδρο δημοκρατίας κοινής αποδοχής.

Και μέχρι τότε το στοίχημα για όλους τους μηχανισμούς, κομματικούς και συνδικαλιστικούς, θα  είναι να παραμείνει η κοινωνία απαθής, να βυθιστεί όχι μόνο στην απόλυτη ανέχεια, αλλά και στην παραίτηση μπροστά στην χειρότερη επιδρομή που έχει δεχθεί έως σήμερα. Στόχος όλων τους είναι η κοινωνία και κυρίως ο λαός να βιώνει σε κάθε βήμα του την ήττα, να χάνει διαρκώς μάχες και κυρίως την μάχη της επιβίωσης. Να παραμένει διαιρεμένος σε κομματικά μαντριά και βαθιά διχασμένος σε δεξούς και αριστερούς.

Το δικό μας στοίχημα είναι άλλο. Θα δείξουμε επιτέλους ότι είμαστε ικανοί να τα "βρούμε" για να τους ανατρέψουμε; Θα δείξουμε ότι ακόμη και στο παρα πέντε είμαστε ικανοί να αποτρέψουμε την μετατροπή της Ελλάδας σε Ουκρανία; Θα δείξουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τους αναχωριτισμούς μας και τις αγκυλώσεις μας; Θα δείξουμε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη ελεύθερη σκέψη και συλλογική δράση μέσα στην κοινωνία στη βάση κάποιων ελάχιστων που μπορούν να δώσουν έστω μια ανάσα στον κόσμο εδώ και τώρα; Πολύ σύντομα θα ξέρουμε την απάντηση


20 σχόλια:

  1. Όλοι αυτοί οι "κομψευόμενοι" "κύριοι"της "πολιτικής",που γνωρίζουν πολύ καλά πού οδηγείται ρεαλιστικά η χώρα τι περιμένουν;Έχουν στοιχειώδη συνείδηση δικαίου και αίσθηση καθήκοντος;Γνωρίζουν ότι ό,τι πράττουν θα εισπράξουν;Τι υποκρισία και ευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης είναι αυτός;Δε χρειάζεται να αναφέρω ονόματα,αλλά υποτίθεται ότι κάποιοι είχαν ένα λόγο πιο ουσιαστικό και ορθολογικό και περίμενε κανείς να σταθούν τουλάχιστον συνεπείς!Τι αναξιοπρέπεια είναι αυτή;Συναγελάζονται τους καραγκιόζηδες και γίνονται κι αυτοί τέτοιοι ξεγελώντας τον ανυποψίαστο μέσο πολίτη!Αυτοί είναι πιο συνειδητοί εγκληματίες από τους εξωνημένους δολοφόνους,που είχαν βρώμικη τη φωλιά τους κι έπρεπε να ακολουθήσουν τις εντολές των "αφεντικών"!Ό,τι σπέρνει ο καθείς ,ας θερίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ζητησε το ραντεβου ? Ανεκαθεν ο Αλεξης ηθελε να του μιλησει.
    Τι αλλαξε τωρα? Παμε για Εθνικες εκλογες το Α τριμηνο του 2015 με την εκλογη του Προεδρου "Δημοκρατιας?"

    Τι λετε οτι θα καταλαβει ο Αλεξης μετα απο αυτη την συναντηση? Μπορει να τους "κανει διαπραγματευση?"

    Ακολουθει η ειδηση
    Αιφνίδια συνάντηση με τον διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, θα έχουν σήμερα στη Φρανκφούρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση κλείστηκε πριν από λίγες μέρες και οριστικοποιήθηκε προχθές, ενώ στο τετ α τετ της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον ισχυρό άνδρα της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα, θα γίνει συζήτηση εφ' όλης της ύλης 10/6/2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γενοκτονία με αριθμούς και ο ΣΥΡΙΖΑ παει να γνωρίσει τον ΝΤΡΑΓΚΙ στην Φρανκφούρτη για να του πει οτι πρεπει να αλλαξει πολιτικη (λες και δεν εχει ειδικους να του το πουν αυτο) !!!

    Ο Γλεζος εχει την μυθοπλασια οτι θα τους τριξει τα δοντια σαν Ευρωβουλευτης, ενω καλλιστα μπορουσε να συσπειρώσει τον κοσμο σε ενα πραγματικο λαικο κινημα τυπου ΕΠΑΜ, και πραγματικα θα τους εκανε ζημια αλλά βλεπεις η μυθομανια ειναι σε μεγαλη ποσοτητα..

    Δειτε τα νουμερα και να φανταστείτε οτι ειναι σιγουρα διπλασια διότι εχουν ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, αυτοι οι 160.000 ειναι οι πρωτοι που θα μπουνε στο κλιβανο οχι του Αουσβιτσ αλλα της Ελλαδας πλέον και θα γραφτει στην ιστορια αυτο...

    Ακολουθουν τα στοιχεία 10.06.2014
    Περισσότερες από 160.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

    Το πιο σημαντικο είναι ο κόσμος που ψηφίζει τον μυθομανή Γλεζο , Τσιπρα . Αυτο με απασχολει διότι ή εγω είμαι εκτος πραγματικ'ότητας και οι 450.000 που ψηφισαν τον Γλεζο εχουν δικαιο
    ή απλά οι 450.000 εχουν πιστεψει τον Γλεζο που τους οδηγει στον κλίβανο της αποτέφρωσης, σε 3-4 χρόνια θα το δουμε αλλά ισως και μην είμαστε εδω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιο τρόπο ένας παλιός προγραμματισμός (μια παλιά συνήθεια πχ ψηφίζω "σταθερότητα" ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ αν είμαι από τα δεξιά του βουνού) μπορεί να αλλαχθεί??

    ή

    Πως μπορείς να προγραμματίσεις νέες τάσεις στις πλατιές μάζες και να τις χειραγωγείς κατά το δοκούν??

    Η απάντηση μέσα από μια διαφήμιση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014, έχει πολύ νόημα για το τι δύναμη έχει η TV ή τα Μ.Μ.Ε στην ύπνωση του εγκεφάλου.

    Τα παρακάτω είναι ολιγόλεπτα σποτακια, όπως ακριβώς είναι και οι καλεσμένοι υπεράνω υποψίας "ειδικοί" στον SKAI, MEGA, STAR ΚΤΛ

    https://www.youtube.com/watch?v=b2Aa0IA21wk
    https://www.youtube.com/watch?v=OHhFGu4ZuTc
    https://www.youtube.com/watch?v=UB6XOVzNgv4

    ΘΩΜΑΣ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία ένσταση έχω ρε Δημήτρη. Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα αντιλαμβάνεσαι και μήπως η εξαθλίωση δεν έχει πιάσει ακόμα ταβάνι? Γιατί προβληματίζομαι για την στάση του κόσμου, που στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολουθεί την "περπατημένη". Ίσως εδώ που τα λέμε ο κόσμος να μην βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης, γιατί δεν βλέπουμε να αντιδράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξαθλίωση δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία κίνητρο εξέγερσης, αλλά πάντα μέσο βαθιάς συντηριτικοποίησης της κοινωνίας. Προφανώς και η εξαθλίωση στην ελληνική κοινωνία δεν έχει διανύσει όλη τη διαδρομή της. Κι όσο θα βυθίζεται σ' αυτήν τόσο θα δυναμώνουν οι τάσεις τυφλής οργής και σκοταδισμού. Κίνητρο για κάποιον που αγωνίζεται είναι η συνείδηση των δικαιωμάτων του που χάνει. Τι συνείδηση δικαιωμάτων έχει ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος; Και δεν εννοώ δικαιωμάτων μόνο ατομικών και εργασιακών, αλλά και συλλογικών.

      Διαγραφή
  6. ΠOIOΣ EINAI O .... Γκίκας Χαρδούβελης ΠPAΓMATIKA ;;

    KANOYMAI MIA MAΘHMATIKH εφαρμοσμένη οικονομετρία KAI TAYTOXPONA MIA EIKONIKH OIKONOMETPIA TOY ONOMATOΣ TOY, EXOYME ΛOIΠON:

    ΠAIPNONTAΣ TO 2 Therm TOY ONOMATOΣ "Χαρδού-βελης", KAI TO AYTOΔYNAMO Therm "Γκίκας" KAI KANONTAΣ THN ΠEPIEΛIΞH AYTON TΩN 2 Therms, KAI ΠEPNONTAΣ YΠOΨIN OTI ΣTOYΣ ΞENOΦEPTOYΣ H ATTIKH ΔIAΛEKTOΣ TOY (ΣXEΔON) KAΘE "I;H;" ΓINETAI "E" (ΣE ΣYMΦΩNA), EXOYME =
    BEΛH+ΓKEKAΣ = BEΛHΓKEKAΣ !!!!
    AYTOΣ EINAI O "τομέας της εφαρμοσμένης οικονομετρίας" ή AΛΛOIΩΣ "ETΣI ... AΓAΠA O ΠEIPAIAΣ"

    ... KAI OΛA ΞEXAΣMENA ΠAPAΠETAMENA TA "AΦHΣA" EXΘEΣ KAI EΓINE H EΛΛAΔA OΠΩΣ TOY ΣΠAΘAPI O ΠAΛIOMΠEPNTEΣ ..." OOOOOΛOI MAZI !!!!! ΞANA OOOOOΛOI MAZI !!!!!
    .......... EPXETAI O .... BEΛHΓKEKAΣ !!!!!! ΘA MAΣ KANEI OΛOYΣ ... NOYMEPA - "Tομέας της Eφαρμοσμένης Oικονομετρίας" !!!!;;;;;;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα τον περιγράψω πιο απλά. Πιο τεχνοκράτης και πιο νεοταξίτης, πεθαίνει!

      Διαγραφή
  7. Λείπει η κουλτούρα διαλόγου,γιατί φρόντισαν για χρόνια να την καρατομήσουν!Το βάρβαρο και σκοταδιστικό "εγώ"υπερέχει της ενσυναίσθησης και της φιλότητος!Τα πάντα λειτουργούν με όρους εικόνας,του ψεύτικου εγώ...φοβάμαι οι περισσότεροι φαντασιώνονται την ελευθερία,τη δημοκρατία και ποτέ στη ζωή τους δεν κατάφεραν-ούτε σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων να βιώσουν την απελευθέρωση από το σχιζοειδές και παθολογικό τους "εγώ"!Τα πάντα είχαν ως μέτρο το χρήμα και το κέρδος!Έτσι η εσωτερική αρμονία-ισορροπία είναι ανύπαρκτη και συσκοτίζει το νου!Πώς να ξεφύγεις από την ψευδαίσθηση της "ανωτερότητας"και να πιστέψεις στους άλλους,στο λαό,όταν δεν έχεις συμφιλιωθεί με τον ίδιο σου τον εαυτό,όταν δεν μπορείς με όρους ορθού λόγου να αναγνωρίσεις τα λάθη σου,να συμφιλιωθείς με αυτά και να απελευθερωθείς από το άρρωστό σου "εγώ"!Ελπίζω ότι η βία της ανάγκης θα οδηγήσει κάποιους -έστω και με όρους νοητικής σύλληψης-να κατανοήσουν ότι ήδη το καθεστώς,που καταρρέει θα πρέπει να αντικατασταθεί από ένα άλλο ανθρωποκεντρικό μοντέλο,από το κοσμοείδωλο ,που η ίδια η επιστήμη της φυσικής δείχνει!Κανείς μας δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος,αφού είμαστε-αποδεδειγμένα-μια ολότητα!Άρα μετά την εποχή ,όπου το νείκος "θριάμβευσε"λογικά πάμε στην εποχή της φιλότητας!Εύχομαι έστω και την τελευταία στιγμή να κάνουμε την υπέρβαση που μας πρέπει ως Έλληνες και άνθρωποι,για να ξεκινήσει το "πανηγύρι της ελευθερίας",να ξαναγεννηθεί η ζωή και πάλι από αυτή την ιερή γη!Κάλλιο αργά ,παρά ποτέ!Καλή δύναμη σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα ομορφότερα και πιο δυνατά σχόλια που έχω διαβάσει εδώ.Να είσαι καλά αδελφέ μου! http://www.youtube.com/watch?v=r_WDVwHHy0M

      Διαγραφή
  8. καλά και εσείς γιατί κατεβαίνατε στις ευρωεκλογές; Για να εκλέξετε κανένα ευρωβουλευτή να μας σώσει από τις Βρυξέλλες; (Αν ήταν εθνικές εκλογές θα το καταλάβαινα, περισσότερο). Σ' αυτές τις εκλογές δεν παίζονταν νέα εθνική κυβέρνηση αλλά το να φύγουν οι τωρινοί κυβερνώντες! ...και ο νοών νοείτο!
    Φάτε τώρα τους ίδιους και ...μιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (=) Για να δω αν καταλαβαίνω τι μας λες βρε «λευτεριά». Εννοείς ότι τα σχήματα όλα εκείνα που λάβαν κάτω του 1% φταίνε που δεν «φύγανε αυτοί» στις 26/05; Την στιγμή που η όποια εκλογική επιρροή που θα μπορούσαν να έχουν απορροφήθηκε από τον Σύριζα (κυρίως); Εσύ μπορεί να μην καταλαβαίνεις τι αυτοαναιρούμενη παπαρδέλα διατύπωσες λέγοντας «Σ' αυτές τις εκλογές δεν παίζονταν νέα εθνική κυβέρνηση αλλά το να φύγουν οι τωρινοί κυβερνώντες!» αλλά όντως ο νοών νοείτω. Τις προάλλες ήταν του Αγίου Πνεύματος. Καλή Φώτιση εις όλους τους νεογκιαούρηδες (καθώς ακόμα και το «νεοελληνάρες» είναι πλέον ολίγιστο για να αποδώσει την μαλάκυνση που όσο την συναντώ τόσο σφίγγεται η καρδιά μου).

      Διαγραφή
  9. Αρκετα απο αποψεις και λογια.

    Αντιδραση και διαμαρτυρια δεν βλεπω στην πραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημήτρη συμφωνώ με αυτά που λες και γράφεις, Πιστεύω ίσως βοηθούσε το έργο σου η εκπομπή του Max Keiser (rt.com). Αν μπορούσε μέλος η φίλος του ΕΠΑΜ να μεταφράσει την εκπομπή του, τότε αρκετοί που αμφιβάλλουν για το τι πρόκειται να συμβεί θα αρχίσουν να αλλάζουν γνώμη.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή κάποιοι μιλάνε για πράξη,ας αναλογισθούν τι κάνουν οι ίδιοι για να βοηθήσουν πρακτικά στην αφύπνιση και την οργάνωση των γύρω τους!Μη μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι πια το ρόλο των κομμάτων,και ότι μόνο ενωμένοι ,κι από τα κάτω οργανωμένοι μπορούμε να γλιτώσουμε;Θα έπρεπε να νιώθαμε ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι υπάρχει ο χώρος αυτός του ενιαίου παλλαικού μετώπου,που δεν "κομίζει γλαύκα ες Αθήνας",αλλά μπορεί να γίνει ένα πεδίο πολιτικής ζύμωσης-σύνθεσης απόψεων με στόχο την κοινωνική μας απελευθέρωση,την ανατροπή του καθεστώτος αποικιοκρατίας-δουλοπαροικίας και την λαοκρατία!Γιατί "οι μικροί"δεν δέχονται να συζητήσουν με πολίτες στρατευμένους στα αυτονόητα;Είναι δυνατόν να περιχαρακωνόμαστε σε ιδεολογικές ή άλλου είδους "καθαρότητες",όταν κινδυνεύει η ζωή , η οικογένειά μας και η χώρα με αφανισμό;Πώς μπορούμε χωρίς οργάνωση ,συνεργασία και συστράτευση να διεκδικήσουμε την άλλη Ελλάδα,που όλοι ονειρευόμαστε;Μη εμπλεκόμενοι σε διάλογο,σύμπραξη ή όποια συλλογική δράση από ποιους κι από τι περιμένουμε να "σωθούμε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε φιλε, απαντας παλι με θεωριες και θεωριες και θεωριες. Τι καναμε εμεις, τι εκανες εσυ, τι εκανε αυτος, τα ιδια και τα ιδια.

      Εδω υπαρχουν τρεχοντα πολυ σοβαρα θεματα που δεν περιμενουν. Οταν θα μου παρουν το σπιτι, μετα δεν θα εχω προσβαση στο Internet και δεν θα μπορω να σε διαβαζω εδω. Αρα μετα το χαος γενικα. Ενα παραδειγμα λεω.

      Διαγραφή
  12. Δημήτρη γειά σου

    Επειδή το βιβλίο μου Ψυχολογικές Επιχειρήσεις σε Βάρος λαών τυπώνεται και αρχίζει να διανέμεται εκτός Ελλάδας με την εκπαίδευση και τα βοηθήματα που έχω από το 1973, αναφέρω ότι μετά την κατάληψη υποχρεωτικά εφαρμόζεται η μετακίνηση πληθυσμών βιαία ή μη.

    Σήμερα ακουσα ότι η κυβέρνηση πυλωτικά σε δύο (2) δήμους θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήδη τα σύννεφα του πολέμου φαίνονται!Σε λίγο όλοι θα κριθούμε από τη στάση ή την απόσταση από τις ευθύνες που μας αναλογούν!Αυτοί που δεν συνειδητοποιούν τι γίνεται είναι άμοιροι ευθυνών,αλλά αυτοί που συνειδητοποιούν και δεν κάνουν το παραμικρό για τη βολή τους,θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα εκ των πραγμάτων!Η αναγκαιότητα συλλογικής κι οργανωμένης δράσης είναι ηλίου φαεινότερη!Όποιος κάνει πως δεν ακούει και δε βλέπει είναι συνένοχος κι εν δυνάμει το ίδιο "εγκληματίας"με τους δολοφόνους,που "κυβερνάνε"!Λυπάμαι αλλά κάποτε πρέπει να μιλήσουμε τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας,πριν είναι αργά για όλους μας!Βρισκόμαστε πια στην εσχατιά της κρίσης σε όλα τα επίπεδα...ΚΙ ΌΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!Ε.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ούτε εθνικές ούτε ευρωεκλογές. Όποιος νομίζει οτι θα καταφέρει τίποτα με τα ψηφαλάκια και τις κάλπες δεν έχει καταλάβει καλά τι γίνεται. Αυτά είναι για τα κόμματα του κατεστημένου που έχουνε όλα το ίδιο αφεντικό. Εδώ είδαμε ολοκάθαρα οτι από τη σύσταση του ελληνικού κράτους οι επαναστατημένοι και ελεύθεροι πολιορκημένοι είχανε στα χέρια τους τα όπλα και την εξουσία και πάλι τους χειραγωγούσανε και τους πελεκούσανε καζίκια Κωλέτηδες Μαυροκορδάτοι και λοιποί. Τι να πόυμε μετά για τη σήμερον που οι υποτίθεται επαναστατημένοι είναι περικυκλωμένοι από αστυνομίες, στρατούς, κομματόσκυλα, δημοσιοκάφρους και άλλα σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρανό παραδειγμα της πολιτικής τους ηθικής οι τοποθετησεις σχετικά με τις προσφατες αποφάσεις των Ανωτατων δικαστηριων για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και τις περικοπες στις απολαβές των ενστόλων. Με τις αποφασεις αυτες μπουκώνουν τους μπατσους και τους καραβανάδες - τις δυναμεις καταστολής του κρατους δηλαδή - και χτυπάνε αλύπητα και χλευαζουν λιγες φτωχες γυναικες που διαμαρτύρονται επειδή τους στερούν και τα λιγοστα για την επιβιωση τους. Χαϊδεύουν εκεινους που θα καταστείλουν την εξέγερση των αυριανων αγανακτισμένων, Ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΚΚΕ,η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κάθε αριστερό κόμμα θα επρεπε να βγούν ανοιχτά και να καταγγείλουν την βρωμερη απόφαση της κρατικής δικαιοσύνης. Αντί αυτού,μια εκκωφαντική σιωπή! Σημερα - 14/06/2014 - ο εργατολόγος Μητρόπουλος δήλωσε οτι το κρατος πρεπει να σεβαστει την απόφαση του δικαστηριου για τους ενστολους! Λες και η απόφαση αυτή δεν ήταν εν'γνώση του κρατους! Τα ψηφαλάτσα κι ας είναι ακροδέξια και αντιδραστικά μεχρι το μεδούλι, αυτός είναι ο στόχος. Τα ψηφαλάτσα των ηλιθίων που νομίζουν οτι αριστερός είναι ο αριστερόχειρας κι εκείνος που φοραει το κοστούμι χωρις γραβάτα! Γι'αυτο βαλαν στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογων την πρόεδρο των αγωνιζόμενων καθαριστριων. Για τα ψηφαλάτσα! Αει σιχτίρ πια, Κουβέληδες εχουν γίνει όλοι τους. Και νομίζουν οτι ο λαός δεν μυρίζει τον συμβιβασμό στα χνώτα και στον ιδρώτα τους. Μετα τις επομένες εκλογες θα καθονται γυρω-γυρω στα τραπέζια μαζι με τους ΝΔ/τες και τους original ΠΑΣΟΚους και θα αναρωτιούνται γιατί η ΧΑ θα εχει παρει 30% στις φτωχογειτονιές της Αττικής. Κι ούτε ενας πούστης δεν θα πει οτι η αιτία για αυτό θα είναι η ανυπαρξία και το μασκαριλίκι της imitation "Αριστερας". ΟΛΗΣ της imatation "Αριστερας", ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Της ιδιας "Αριστερας" που θεωρει στις μέρες που ζούμε, τους μπατσους "χαμηλά αμοιβόμενους εργαζόμενους"!!! Θα μπορούσαν αραγε τα λαμόγια της σημερινης "Αριστερας" να λέγανε το ίδιο, τα χρόνια της κατοχης για τους γερμανοτσολιαδες του Εβερτ ή τα πετρινα χρόνια μετα τον εμφύλιο για τον χωροφύλακα ή ακόμα και τα χρόνια της χούντας? Θα τρώγανε στην καλύτερη περίπτωση τον κεσε με το γιούρτι στην μάπα ή στην χειρότερη την σφαίρα απο το ρεβόλβερ του συντρόφου τους στον κρόταφο. Τι να πείς? Στην επόμενη επίσκεψη συμπαράστασης των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ στις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, αξίζει να τους φέρουν την σφουγκαρίστρα στην μάπα κατω απο την μουσική υποκρουση του "Πολιτευτάκια" απο τον Νιονιο. Αει σιχτίρ πια!
    Με τις παπαριες λοιπόν που λένε και κάνουν τα καλοντυμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και το χάϊδεμα στον σβέρκο [ακριβως κατω απο το πηλίκιο] των μπάτσων και των καραβανάδων ας ετοιμαστούν για την επικείμενη συγκυβέρνηση με την ΝΔ. Πανω απο το 25-28% δεν προκειται να πάρουνε όποτε και να γίνουν οι εκλογές. Ολοι οι υπόλοιποι ας αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη "σοβαρή" και στην ουσία της φιλομνημονιακή "αριστερή" κυβέρνηση. Ζωή σε λόγου μας. Δεν φταίει για τα πάντα ο γεννημενος φασίστας Αδωνις. Μην παραμυθιαζεστε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή