Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Κύκλος αυτομόρφωσης, καλοκαίρι 2014

Συνεχίζει αύριο Κυριακή, 8/6 ο κύκλος αυτομόρφωσης με θέμα:

Τι είναι πατρίδα, έθνος, λαός;

Η προσέλευση είναι στις 11:00 πμ στην Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) 4, Καλλιθέα, 4ος όροφος (γραφεία ΕΠΑΜ).

19 σχόλια:

  1. Αλέξης Χαραλαμπίδης7 Ιουνίου 2014 στις 10:54 μ.μ.

    Δημήτρη, επειδή και εμείς οι επαρχιώτες, που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτά τα σεμινάρια, χρειαζόμαστε απεγνωσμένα επιμόρφωση , που μπορούμε να βρούμε σε κείμενο αυτά τα μαθήματα;
    Με την ευκαιρία θέλω να σ' ευχαριστήσω γιατί από τις ομιλίες και από τα κείμενά σου έμαθα πολλά πράγματα για τα οποία, ως γνήσιος Νεοέλληνας, είχα άποψη χωρίς όμως να τα γνωρίζω.
    Ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέξης Χαραλαμπίδης7 Ιουνίου 2014 στις 11:00 μ.μ.

    Δημήτρη, επειδή και εμείς οι επαρχιώτες, που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτά τα σεμινάρια, χρειαζόμαστε απεγνωσμένα επιμόρφωση, που μπορούμε να βρούμε αυτά τα μαθήματα σε κείμενο;
    Με την ευκαιρία θέλω να σ' ευχαριστήσω γιατί από τα κείμενά σου και από τις συνεντεύξεις και ομιλίες σου έμαθα πολλά πράγματα, για τα οποία ως γνήσιος Νεοέλληνας είχα άποψη, χωρίς στην ουσία να τα γνωρίζω.
    Ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος είμαστε παρόντες σ' αυτόν τον αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα. Μήπως θα βγάλετε στο διαδίκτυο και τη βιβλιογραφία που θα δώσετε στον κύκλο αυτομόρφωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα κ Δημήτρη.Tουλάχιστον τους τίτλους και συγγραφείς της βιβλιογραφίας συγκεντρωμένους κάπου, θα μπορούμε να τους έχουμε;Ευχαριστώ και συγχαρητήρια.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σας,

      Δυστυχώς, λόγω φόρτου εργασίας δεν μου είναι δυνατόν να συμμετάσχω στα σεμινάρια. Είναι πολύ αξιόλογη η προσπάθεια σας και θα ήθελα να ζητήσω και εγώ εάν είναι δυνατόν να αναρτήσετε τη βιβλιογραφία (τίτλους/συγγραφείς/εκδόσεις) από τα βιβλία.

      Διαγραφή
    4. Η βιβλιογραδφία δεν μπορεί να αναρτηθεί, διότι υπάρχει πρόβλημα πνευματικών δικαιωμάτων. Μπορείτε να την προμηθευτείτε μόνο κατ' ιδίαν με τη συμμετοχή σας στους κύκλους αυτομόρφωσης.

      Διαγραφή
  4. Δημητρη ο ελληνας δεν μπορει να κατσει να σκεφτει τι γινεται, ταχει παιξει εντελως, ξερει οτι παμε κατα διαολου, αλλα θελει καποιον να μπει μπροστα για να κανει τη διαφορα. θελει εναν που να ξερει τα πραγματα απο τα μεσα.. καλη η περιοδια ανα την επικρατεια, αλλα σκεψου σοβαρα τι θα γινει αποδω και μπρος, ετσι οπως εχει γινει η κατασταση μηπως πρεπει να γινεις ενας Ραχοΐ εστω για την περιοδο μονο που θα γυρισουμε σε Κρατικο Εθνικο Νομισμα? αμα δει καποιον να δει τοτε ειναι Σιγουρο οτι θα ξεστραβωθει και θα ξυπνησει.. ευχαριστω..Διον, Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ποιος είναι ο ρόλος της ΧΑ, δημοσιευματα εξωτερικού μιλουν οτι εχουμε "δημοκρατία" και η ΧΑ θα κάνει μια κινηση για να ανατρέψει την πραγματικη δημοκρατία.
    Ας σκεφτούν όλοι αυτοί που ψήφισαν την ΧΑ αν θελουν ενα νέο εμφύλιο και που οδήγησε ο παλιός του 1945-1949 plus.

    Observer για ΧΑ: Είναι νεοναζί αποφασισμένοι να ανατρέψουν τη δημοκρατία 08.06.2014
    Οι απίστευτες καταστάσεις που εκτυλίχθηκαν γύρω από και μέσα στη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παπά και του Γιάννη Λαγού δεν προβλημάτισαν μόνο την Ελλάδα. Τα έκτροπα, οι ύμνοι των SS και οι απίστευτες προκλήσεις πέρασαν τα σύνορα και το φαινόμενο αντιμετωπίζεται με ανησυχία και στην Ευρώπη, όπως προδίδει άρθρο της εφημερίδας Observer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .... με γοργό Pυθμό Iσλαμοποίησή της, από την είσοδο των λαθρομεταναστών αλλά και την Aθεοποίηση μεγάλου τμήματος του λευκού πληθυσμού, λόγω "προοδευτικών" δήθεν Aντιλήψεων που με την κατεύθυνση NEOTAξίτικων Kέντρων επιτίθενται σε όσους πιστεύουν ακόμα, με τελικό στόχο την καταστροφή της θρησκείας της Αγάπης, για την οποία δεν υπάρχει χώρος στην ΠNEYMATIΣTIKH Παγκοσμιοποίηση που Eπελαύνει !!
    AYTO EINAI ENA AΠO TA KOINA ΘEΩPHTIKA YΠOBAΘPA TOY KAΠITAΛIΣMOY KAI TOY NAZIΣMOY !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Καζάκη αληθεύει ότι υπήρξαμε εργαζόμενος της Goldman Sacks και αν ναι σε ποιον τομέα? Έχει τύχει να το ακούσω από 2-3 πλευρές χωρίς εσείς να έχετε πάρει κάποια θέση στο συγκεκριμένο θέμα . Γενικότερα πιστεύω ότι θα έπρεπε να γνωρίσει λίγο καλύτερα ο κόσμος το βιογραφικό σας
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτο: Δεν δούλεψα ποτέ για την Goldman Sacks. Δεν έτυχε. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποιον δούλεψε για αυτά τα τέρατα, αλλά τα πολεμάει, ζητώντας να πτωχεύσουν. Όπως κάνω εγώ. Αν ήμουν άνθρωπος της Goldman Sachs, τότε δεν θα ζητούσα την διαγραφή όλων των χρεών και την πτώχευση όλων των μεγάλων "συστημικών" τραπεζών. Αντίθετα, θα ήμουν ένας πολύ καλά αμοιβώμενος σύμβουλος σε κάποια από τα επιτελεία των κομμάτων εξουσίας, ή της κυβέρνησης. Θέλει πολύ νιονιό να το αντιληφθεί αυτό κανείς.
      Όσο για το βιογραφικό μου, υπάρχει σ' αυτό το blog. Δεν ζητώ να με προλάβει κανείς και επομένως δεν πρόκειται να αναρτήσω ποτέ αναλυτικό CV. Όποιος δεν έχει την απαραίτητη παιδεία, αλλά και την προσωπική αξιοπρέπεια να εκτιμήσει ποιος είμαι από αυτά που λέω, γράφω και κάνω, τότε δεν πειράζει.

      Διαγραφή
    2. Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι είστε άνθρωπος της Goldman Sachs. Ούτε ότι είναι απαραίτητα κακό για κάποιον να έχει δουλέψει σε κάποια από αυτές τις τράπεζες. Απλά ήταν μια προσωπική απορία στην προσπάθεια μου να σας γνωρίσω καλύτερα. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω μαζί σας σε αυτό που αναφέρετε ότι δεν χρειάζεται να αναρτήσετε υλικό γιατί δεν περιμένετε να σας προσλάβει κάποιος. Κατά την άποψη μου είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να γνωρίζει όσα περισσότερα γίνεται για εσάς ώστε να μην δίνεται το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητεί τις γνώσεις σας, το ήθος σας αλλά και την ειδικότητα σας.
      π.χ. Κώνστας, Ασημακοπούλου και άλλα γελοία υποκείμενα που ενώ στην ουσία δεν έχουν κανένα λογικό επειχήρημα για να σας αντιμετωπίσουν, καταφέρνουν μέσω ηλίθιων επιθέσεων να υποβαθμίσουν την βαρύτητα του λόγου σας απλά και μόνο γιατί αυτοί είναι γνωστοί στον κόσμο ενώ εσείς όχι.Γιατί ακόμα κύριε Καζάκη δεν έχετε την αναγνωρισιμότητα που θα έπρεπε να έχετε. Για παράδειγμα, εγώ ασχολούμαι εδώ και κάποιους μήνες με το ΕΠΑΜ όμως πριν από αυτόν τον καιρό δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει ΕΠΑΜ και Καζάκης. Ούτε οι γονείς μου, ούτε οι φίλοι μου, ούτε κανένας γνωστός μου δεν ήξερε τίποτα για εσάς και αν δεν ήμουν εγώ να τους αναφέρω 2-3 πράγματα θα περνούσαν οι εκλογές και ακόμα δεν θα ήξεραν το παραμικρό για εσάς. Για αυτό σας ανέφερα ότι είναι καλό ο κόσμος να ξέρει το βιογραφικό σας.
      Καλό σας βράδυ!!

      Διαγραφή
    3. Ότι χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για μένα, το γνωρίζει ήδη από πρώτο χέρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί η εξειδικευμένη αναφορά σε ποιές π.χ. επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα έχω δουλέψει, είναι κάτι που θα αλλάξει το οτιδήποτε. Η αντιμωτώπιση του κάθε Κώνστα δεν γίνεται με βιογραφικά. Κι ο λόγος είναι απλός. Διότι όλα τα ανθρωπάρια, αυτοί οι κανίβαλοι της πολιτικής και της οικονομίας διαθέτουν εντυπωσιακά εκ πρώτης όψεως βιογραφικά. Για κάποιον που δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω από την καθηγητική έδρα οικονομετρίας του Γκίκα Χαρδούβελη, επί παραδείγματι, μπορεί να φανταστεί ότι πρόκειται για βαρβάτο οικονομολόγο. Εδώ ο Σαμαράς αν και αστοιχείωτος, όπως κι ο Γ. Παπανδρέου έχουν περάσει από το Χάρβαντ. Όχι, εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να τους αντιμετωπίσω με όρους βιογραφικού και να ενισχύσω τον εντυπωσιασμό του κόσμου. Εγώ μιλώ και γράφω συγκεκριμένα. Όποιος μπορεί ας απαντήσει. Το γεγονός ότι είμαι ο φόβος και ο τρόμος του κάθε παπαγάλου και πολιτευτή μου αρκεί.
      Το γεγονός ότι δεν είμαι γνωστός, ή δεν έχω την αναγνωρισιμότητα σ' όλο τον κόσμο είναι αλήθεια. Όμως αυτό δεν μπορεί να κατακτηθεί με κανέναν άλλο τρόπο εκτός από τη δουλειά που κάνουμε το ΕΠΑΜ κι εγώ. Κανένα από τα ΜΜΕ, ή τους γνωστούς της ενημέρωσης δεν πρόκειται να κάνουν εκπομπές διαλόγου τέτοιες που να αναδείξουν όσους έχουν επιχειρήματα και γνώσεις. Ο καθένας τους έχει προσωπική ατζέντα και υπηρετεί τον εκμαυλισμό της συνείδησης του φιλοθεάμωνος κοινού. Ακόμη κι αυτοί που καταφέρονται πρωί και βράδυ εναντίον της κατοχής.

      Διαγραφή
  8. Αυτό το "παραμύθι"του βιογραφικού άλλο ένα πρόσχημα,για να μην κάνουμε τ'ιποτα "τσουβαλιάζοντας"και τον Καζάκη,για να ζούμε τη μιζέρια ,που χρόνια μάθαμε ,μέσα στο βούρκο!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΗΜΙΜΑΘΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ...ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙ;τΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΠΜΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΣΗΔΕΣ...ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΥΓΧΩΡΕΤΟΙ!ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΑΣ..ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΣΩΤΗΡΙΑ"ΜΙΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο, εξαιρετική προσπάθεια!

    Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την βιβλιογραφία που παραθέτεις έχω την εντύπωση οτι λείπει το δοκίμιο 'Το χαμένο Κέντρο'. Ο Ζήσιμος Λορεντζάτος δυστυχώς είναι άγνωστος αναλογικά με την σπουδαιότητα του έργου του, τον έχουν καπηλευτεί οι λεγόμενοι "νεορθόδοξοι", ενώ ο βιος του θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο πνευματικού ανθρώπου. Έτσι για να έχουμε ένα μετρό. Μια ειδική αναφορά και η γνώμη σου σχετικά με τον Λορεντζάτο και το έργο του θα είχε αξια . Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στις 11 ειναι καθε φορα τα σεμιναρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή