Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ανταλλαγή πυρών ΕΠΑΜ και Κρανιδιώτη

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στην κυβέρνηση, από το «Radio Marconi 96,1 F.M.» του Βόλου, στον οποίο πραγματοποίησε επίσκεψη και την εκπομπή «Όλα στη φόρα» του Γιώργου Κουμιώτη, κατά την διάρκεια της οποίας και αναφερθείς στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε «φασίστα» και «ναζί» το στέλεχος της Ν.Δ. Φαήλο Κρανιδιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καζάκης δήλωσε: «Θέλουν να ξεχωρίσουν την καλή Χρυσή Αυγή από την κακή Χρυσή Αυγή. Η κακή Χρυσή Αυγή είναι μέσα στις φυλακές, για να κρατήσουν απ' έξω την καλή Χρυσή Αυγή και για την χρησιμοποιήσουν, μόλις οικοδομηθούν κατάλληλες συνθήκες εμφυλίου μέσα στη χώρα... Επικεντρώνουν στην ηγεσία, να την αποκεφαλίσουν, ώστε να αναλάβει κάποιος Φαήλος Κρανιδιώτης, ενδεχομένως. 


Γιατί για εμένα, ο Φαήλος ο Κρανιδιώτης, μιας και τον αναφέρουμε, γιατί απ' ότι διάβασα θα είναι και η αιχμή του δόρατος για την ευρωβουλή για τη Ν.Δ., για τον κ. Σαμαρά, τον θεωρώ πιο φασίστα, πιο ναζί από τον κ. Κασιδιάρη. Είναι πιο πεισμένος ναζί. Αν δείτε αυτά που γράφει, είναι χιτλερικά 100%. Τουλάχιστον ο άλλος προσποιείται τον εθνικιστή, αυτός εδώ είναι μπλεγμένος σε πολλά μεγάλα κόλπα. Τον θυμόμαστε από την εποχή Οτσαλάν... Έχει μια εμπλοκή, η οποία εμένα με τρομάζει περισσότερο αυτή η περίπτωση από τις άλλες περιπτώσεις του κ. Κασιδιάρη και των υπολοίπων. Απλά χρησιμοποιούν την ψυχασθένειά τους, να το πω έτσι, αν θέλετε βάλτε το σε εισαγωγικά. Ενώ ο άλλος είναι συνειδητός ναζί...».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

«Του στέλνω την συμπόνια μου στο πολιτικό περιθώριο, απ' όπου πουλάει αντιμνημονιακά φούμαρα και 5 ευρώ για την εξέτασή του στο αρμόδιο τμήμα δημόσιου νοσοκομείου.
Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά».

Σχόλιο του Γ.Τ. του Ε.ΠΑ.Μ. για τη δήλωση του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη

«Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά» δήλωσε ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης στο «e-volos».

Τον ευχαριστούμε, που αναγνωρίζει ότι το Ε.ΠΑ.Μ. βρίσκεται στο επίκεντρο ολόκληρου του κόσμου.

Με τη δήλωσή του αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί τον εαυτό του ως το μοναδικό γνωστικό ον στον πλανήτη, εν μέσω ενός …απέραντου τρελλοκομείου. Ψυχασθένεια ή τυπική απέχθεια απέναντι στο λαό και την πατρίδα που χαρακτηρίζει πάντα έναν συνειδητό ναζί;

Πάντως να είναι σίγουρος ότι πολύ σύντομα η ληστοσυμμορία των δωσιλόγων στην οποία ανήκει θα δώσει λόγο για εσχάτη προδοσία στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

9 σχόλια:

  1. Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης ασχολήθηκε με το "περιθώριο". Ασχολήθηκε με το Ε.Π.Α.Μ. Αυτό σημαίνει πολλά. Το "περιθώριο" δεν είναι πια "περιθώριο". Το μέλλον και το παρόν ανήκει στο "περιθώριο".
    Κύριε Κρανιδιώτη η Ιστορία ετοιμάζεται να βάλει στο περιθώριο κόμματα και ανθρώπους στα οποία ανήκετε. Θα το αντέξετε;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ είχε σαν υπόδειγμα πολιτικού τον Χίλτερ!! και τον Μουσολίνι !! μπορείτε να ακούσετε από τον γνωστό συγγραφέα Ταρίκ Αλί που τα βρείτε ψάχνοντας στα αρχεία και σε αυτά που εγραψε ο ίδιος ο Τσώρτσιλ πριν κληθεί να τους πολεμήσει. Σας φαίνεται εξωπραγματικό εεε? Αλήθεια, μιλάνε τα Μ.Μ.ΥΠΝΩΣΗΣ για αυτό το θέμα? Ακούστε το ηχητικό http://info-war.gr/2014/03/fascism-inc-london/ στο σημείο 4λεπτα και 30 δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσθέσω στο προηγούμενο σχόλιο μου για τον φασισμό και ποιους πραγματικά εξυπηρετεί.
    «Στην Ελλάδα βλέπουμε απλώς την πιο ακραία εκδοχή ενός πανευρωπαϊκού φαινομένου» σημείωσε ο Ταρίκ Αλί αναφερόμενος στον ρόλο που έπαιξε το συντηρητικό πολιτικό κατεστημένο, το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «εξτρεμιστικό κέντρο», στην άνοδο νεοναζιστικών και νεοφασιστικών μορφωμάτων. «Ο (ρατσιστικός) λόγος του Σαμαρά μπορεί να μας προκαλεί αηδία αλλά δεν είναι ο μόνος» επισήμανε ο Ταρίκ Αλί, θυμίζοντας τις ρητορικές και όχι μόνο επιθέσεις που πραγματοποιούν εναντίον των μεταναστών κυβερνητικά στελέχη στη Μεγάλη Βρετανία ή τη Γαλλία. Για τον ηγέτη των βρετανικών κινητοποιήσεων του 1968 αυτή η η σύνδεση του φασισμού με τον κυρίαρχο συντηρητισμό ξεκινά ήδη από την εποχή του Ουίνστον Τσόρτσιλ.



    «Μέχρι και το 1939 ο Τσόρτσιλ θεωρούσε τον Μουσολίνι ως την καλύτερη επιλογή απέναντι στην επανάσταση των μπολσεβίκων και της αριστεράς» είπε χαρακτηριστικά ο Ταρίκ Αλί, θυμίζοντας παράλληλα στο ακροατήριο την ιδιαίτερα θετική κριτική που είχε κάνει ο Βρετανός πολιτικός και για το βιβλίο «Ο Αγών μου» του Αδόλφου Χίτλερ.



    Σύμφωνα με τον Τζιμ Γούλφρεϊς, τα σύγχρονα φασιστικά κόμματα οικοδομούν την ταυτότητά τους πάνω στην προσπάθεια να «πλειοδοτήσουν» σε ρατσισμό και μισαλλοδοξία απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο. «Στη δεκαετία του ’50 και του ’60», επισήμανε ο Βρετανός ακαδημαϊκός, «τα φασιστικά κινήματα αναγκάστηκαν να κρύψουν τις διασυνδέσεις τους με το φασιστικό παρελθόν και να αποστασιοποιηθούν από τα εγκλήματα πολέμου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου». Η τακτική τους, σημείωσε ο ίδιος, ήταν να απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο ακροατήριο και να προσπαθήσουν να το μορφοποιήσουν κατ” εικόνα και ομοίωσή τους, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά σαν πολιορκητικό κριό το ζήτημα της μετανάστευσης.



    Η συζήτηση με το κοινό πέρασε γρήγορα και στις ευθύνες της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την ανοχή που έχει δείξει απέναντι σε νεοφασιστικά κόμματα και οργανώσεις, όπως το κόμμα Σβόμποντα στην Ουκρανία. «Αρκετά μεταφασιστικά κόμματα βρίσκονται για χρόνια στην εξουσία» τόνισε ο Ταρίκ Αλί θυμίζοντας ότι ο Τζιανφράνκο Φίνι, ο οποίος αποτελεί όπως είπε πρότυπο και για το κόμμα της Λεπέν, συγκυβερνούσε για χρόνια με τον Μπερλουσκόνι, χωρίς κανένας από την Ε.Ε. να δείχνει να ενοχλείται.



    Ακόμη και το Ισραήλ, επισήμανε ο ίδιος, αποδεχόταν έναν πολιτικό, το κόμμα του οποίου προέρχεται απευθείας από τους φασίστες του Μουσολίνι για όσο διάστημα ο Φίνι υποστήριζε το τείχος της ντροπής που έστηνε ο Αριελ Σαρόν για να αποκλείει του Παλαιστίνιους.



    Οι δυο βασικοί ομιλητές συμφώνησαν ότι η λύση στο πρόβλημα μπορεί να προέλθει μόνο από τις ενωμένες δυνάμεις της Αριστεράς όχι μόνο σε εκλογικό αλλά και σε ένα ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο. «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι σεχταρισμό στο εσωτερικό της Αριστεράς» σημείωσε ο Ταρίκ Αλί. «Εχουμε δει αυτή την «παράνοια» να επαναλαμβάνεται σε άλλες περιοχές της Ευρώπης τη δεκαετία του ’20 και του ’30», είπε ο Ταρίκ Αλί, «και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα , , Φαήλος...αυτός ,, βαφτίζει ακόμη και τα στρουμφάκια.. αναρχοκουμούνια επειδή ο παπαστρούμφ έχει κόκκινο σκούφο, έλεος.. πια δίκη δοσιλόγων, ξανά στο νηπιαγωγείο..θέλει να πάει το "παιδί" και να του βάλουν με το ζόρι να έχει φίλους.. αλλα γυρνάει ο χρόνος πίσω δε γυρνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μια άσκηση "κομμένη και ραμμένη" στα πρότυπα επιχείρησης επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Κριμαία και την Υπερδνειστερία εκτελέστηκε αιφνιδιαστικά .... Από Eλληνικής πλευράς !! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε Eλληνικές δυνάμεις να εμπλέκονται κατά Pωσικών στρατευμάτων, όπως συνέβη το 1919 στην Ουκρανία, μια επέμβαση που στοίχισε πολλά στην Ελλάδα..." IΔOY KYPIE ΠPOEΔPE O ΣTPATOΣ ΣAΣ" !!! ΠOIO TOMAPI TO EIΠE ΣTON TPOYMAN ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παράνομος πρόεδρος της Δυτικής Ουκρανίας Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ, που ήρθε στην εξουσία μετά την ανατροπή του νόμιμου προέδρου της χώρας Βικτόρ Γιανουκόβιτς κάνει λόγο για «πράκτορες του Κρεμλίνου» ...
    «Γνωρίζετε όλοι ποιος οργανώνει τις διαδηλώσεις στην ανατολική Ουκρανία - είναι πράκτορες του Κρεμλίνου που τις οργανώνουν και τις χρηματοδοτούν, που προκαλούν το θάνατο ανθρώπων» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του Τουρτσίνοφ. OΠOΣ O ADOLF HITLER, TO IΔIO EINAI KAI AYTOΣ/AYTOI TOY KIEBOY !! MADE IN USA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Εχουν ρίξει στην πιάτσα καμμιά 15-ριά μαλάκες (με πρώτο τον Άδωνι βεβαίως-βεβαίως) για να ασχολούμαστε τα κορόιδα και αυτοί όμορφα και ωραία κάνουν την δουλειά τους. Και ο καιρός περνάει.
    Πράματι, πολύ έξυπνος ο ελληνικός λαός.
    Τα έξυπνα πουλιά...
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή