Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Κόπηκε από τον ΑΡΤ FM η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ

Για μια ακόμη φορά εκτός ερτζιανών η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ της Γεωργίας Μπάστα και του Δημήτρη Καζάκη. Σήμερα, 18 Μαρτίου ανακοινώθηκε από υπάλληλο του σταθμού ΑΡΤ FM στους συντελεστές της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ, Γεωργία Μπάστα και Δημήτρη Καζάκη, ότι η καθημερινή μετάδοση της εκπομπής τους κόβεται. Συγκεκριμένος λόγος ή αιτία δεν δόθηκε, καθώς η απόφαση είναι προφανώς καθοδηγούμενη από πολιτική σκοπιμότητα. Μετά την επίθεση εναντίον της Κύπρου με τόσο απροκάλυπτο τρόπο, φαίνεται ότι αναμένονται χειρότερα για την χώρα μας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπάρχει ούτε μια φωνή στα ερτζιανά που να ξεσκεπάζει την αλήθεια. Και πολύ κράτησε...

20 σχόλια:

  1. Όσο και να προσπαθήσουν να φιμώσουν είναι αργά. Ο σπόρος φύτρωσε. Και όσο πιο πολύ προσπαθούν να πνίξουν φωνές σαν του αξιότιμου κυρίου Καζακη τόσο θα ακούν όλο και περισσότερες κραυγές. Λίγα τα ψωμιά σας λαμογια του συστήματος.

    Μαζί μέχρι το τέλος Κε Καζακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυναμώνουν το πείσμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κόψιμο της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ αφ ενός αποδεικνύει ποιες θέσεις και αναλύσεις είναι επικίνδυνες για το καθεστώς και αφ ετέρου τον απόλυτο πανικό τους εν όψει της ψηφοφορίας της Τρίτης για την αποδοχή ή όχι του πραξικοπήματος της ΕΕ και του ΔΝΤ έναντι του κυπριακού λαού.
    Κύριε Καζάκη Ο Γκρίλο δεν είχε εκπομπή ούτε στη τηλεόραση ούτε στο ραδιόφωνο και παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να τον φιμώσουν.
    Ευτυχώς ακόμη υπάρχει το διαδίκτυο και η επικοινωνία διά ζώσης.
    Ο,τι και να κάνουν ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιες μέρες που άρχισαν οι πάντες και ξέθαβαν τις προβλέψεις σου για την Κύπρο, Δημήτρη. Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή. Ραδιοφωνικός σταθμός δικός μας, το συντομότερο δυνατόν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείτε και πρέπει να συνεχίσετε στο USTREAM
    Το σάιτ της Εκπομπής ΑΕ παραμένει σε σύνδση με το κανάλι
    http://www.ustream.tv/channel/epamicc

    και εκπέμπει κανονοκά σαν να μην κόπηκε απ΄το ΑΡΤ ετσι κι΄λλιώς τα μεγάλα ποσοστα ακρόασης ηταν στο διαδύκτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήταν δεδομένο ότι αυτό θα γίνονταν κάποια στιγμή, το σύστημα αποφάσισε να επιταχύνει και να περάσει σε επόμενες κινήσεις και η φωνή του Δημήτρη σίγουρα εμποδίζει τα σχέδια του, (ο Καρατζαφύρ ούτος ή άλλως για κάποιο λόγο άφηνε την εκπομπή στον αέρα, για τα δικά του συμφέροντα, διαπραγματευτικό χαρτί.., κλπ).

    Σχετικά με το επικοινωνιακό μέρος (συνέχιση ενημέρωσης του κόσμου), αυτό μπορεί άμεσα να γίνει, από αύριο, ηχογραφώντας κάθε πρωί την εκπομπή και μετά αυτή να αναρτάτε στην πλατφόρμα του you tube (..αυτό γινόταν άλλωστε και μέχρι τώρα), δίνοντας όμως την δυνατότητα στον χρήστη να την κατεβάσει και σε αρχείο ήχου (Mp3, ή και .iso έτοιμο για να κοπεί σε cd) , ώστε να μπορεί να το αναμεταδίδει και η Κίτρινη φυλή!! (Ταρίφες).

    Μια επίσης πρόταση (που κατά την γνώμη μου πολύ σημαντική), είναι και η μετάφραση των εκπομπών (Αγγλικά, Ισπανικά) και προσθήκη με την μορφή υπότιτλων στην πλατφόρμα youtube. Αυτό μπορεί να γίνει ζητώντας την βοήθεια από επαγγελματίες , μέλη του ΕΠΑΜ ή κα όχι. τα οποία μπορούν να προσφέρουν αυτήν την βοήθεια.

    Ο λόγος είναι ότι το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης που είναι σε εξέλιξη έχει φιμώσει –περιορίσει τις περισσότερες φωνές ουσιαστικής ενημέρωσης-ανάλυσης, αφήνοντας τον κόσμο στο σκοτάδι. Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει παγκόσμια και να ανατρέψει τα σχέδια τους και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ενημέρωση, Η φωνή του Δημήτρη και του ΕΠΑΜ δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλο τον κόσμο. Ας χρησιμοποιήσουμε τα ίδια τους τα όπλα (διαδίκτυο ) όσο ακόμα δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενα.

    Καλή δύναμη
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη, δεν υπάρχει τρόπος για να φιμώσουν την αλήθεια! Όπως η φωτιά μεταδίδεται από δέντρο σε δέντρο και παίρνει διαστάσεις έτσι κι εμείς θα μεταδώσουμε τη φλόγα της αντίστασης στόμα με στόμα... εκεί κάτω στο λαό που ελπίζουμε να "ξυπνήσει" και να σηκώσει το ανάστημά του στις δυνάμεις οικονομικής και πολιτικής κατοχής! Πάντα μαζί... συνεχίζουμε με πίστη στις δυνάμεις μας!

    ΕΠΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη και Γεωργία τραβάτε μπροστά.
    Όσο σας φιμώνουν, τόσο σας φοβούνται. Το περιμένατε και το περιμέναμε.
    Είμαστε πολλοί και θα τους κατατροπώσουμε. Καλή δύναμη και σύντομα στον αέρα.
    Συντροφικά από το Κάιρο.
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πειράζει,το στρατηγικό τους λάθος να σας αφήσουν έστω και για μερικούς μήνες να ξαν'ακουστείτε είναι μη ανατάξιμο,χώρια του ότι τώρα δεν θα υπάρχει πλέον κανένας ΄΄βαλτός΄΄ που να επικαλείται την ''υπερπροβολή'' σας απ΄τα μ.μ.ε ως ένα στοιχείο ύποπτο,έτσι σε τελική ανάλυση,αυτό ήταν το μεγαλύτερο καλό που θα μπορούσαν να σας κάνουν,τώρα με το vmedia.gr και την άμεση επαφή σας με τον κόσμο θα αποκτήσεται ακόμη μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ you tube ακουγα την εκπομπη να συνεχίσουν τα video να ξερουμε τι γινεται εστω μια φορα την εβομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει σημασία να συνεχιστεί από το ιντερνετ γιατί θα μπορούν να συνεχίσουν να σας μεταδίδουν οι σταθμοί στην υπόλοιπη Ελλάδα που δεν έχουν φιμωθεί ακόμη. Δεν ξέρω για όλους αλλά σε έναν που έχω ακούσει την εκπομπή έτσι κι αλλιώς την κατεβάζουν από το ιντερνετ και τη μεταδίδουν ετεροχρονισμένα. Είναι σημαντικό να ακούγεται αυτή η φωνή αυτή την κομβική περίοδο. Καλή συνέχεια και μην απογοητεύεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επίσης, υπάρχει κανένα πλάνο να επιστρέψετε στο xorisfm (ή vmedia όπως λέγεται τώρα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για 2η φορα φιμωνουν τη ΑΛΗΘΕΙΑ.
    η ΑΛΗΘΕΙΑ μπορει να μεινει κρυφη για λιγο καιρο, αλλα στο τελος βγαινει στην επιφανεια και τους παιρνει ολους ο διαολος.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτρη και λοιποί φίλοι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση για το αληθές των λόγων και θέσεων που πρεσβεύει το ΕΠΑΜ, όσοι παρακολουθούμε και σκεφτόμαστε προς αυτή την οδό και ο Δημήτρης προσωπικά...

    Η φίμωση είναι αυτή ακριβώς η επιβεβαίωση... Συνεχίστε ακάθεκτοι... Γυρίζει... Και με πιο ταχείς ρυθμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για όποιον χρησιμοποιεί web banking και ειδικά την ALPHA θα πρεπει να έχει δει το μύνημα οτι την Παρασκευή 22 και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου η ΕΕ τις έχει κυρίξει SPECIAL BANK HOLIDAYS και τα transactions αυτών των ημερών θα μεταφερθούν την Τριτη... Μετά την Κυπρο και το κοψιμο της εκπομπής φοβάμαι οτι έχοντε και σε μας τα χειρότερα

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς"... Μαχάτμα Γκάντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήταν απλό για τον βολεμένο Καρατζαφέρη να κάνει εκπομπές επί Σημίτη και να κερδίζει ψήφους. Μετά ένιωσε να θέλει να γίνει κυβερνητικός, και για να ικανοποιήσει την αρχομανία του, και για ρίξει στάχτη στα μάτια των πλέον φαντασμένων ψηφοφόρων, ότι κυβερνούν, και να τους κολακέψει. Πληρώνει τώρα με τον πολιτικό αφανισμό που θα τον πνίξει και ως πολιτικό και ως άτομο υψηλής αφροσύνης και απανθρωπιάς στις σκέψεις και στα έργα της ζωής αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή