Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ-ΚΑΖΑΚΗ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ!

Η Εκπομπή ΑΕ των Κακλαμάνου-Καζάκη που διακόπηκε από το Ράδιο 9, αρχίζει ξανά να εκπέμπει. 
Από σήμερα Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε μέρα η Εκπομπή ΑΕ συνεχίζει μέσα από το διαδικτυακό "Ράδιο Χωρίς FM" του ΕΠΑΜ. Την συνηθισμένη ώρα 12:30-2:30 μμ ζωντανά και από την διεύθυνση του ΕΠΑΜ WebTV (www.epam-hellas.gr).

37 σχόλια:

  1. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ EΠΑΜ-
    WEB TV...
    ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ''ΡΑΔΙΟ ΧΩΡΙΣ FM''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση:Εκεί θα μπορούμε να γράφουμε σχόλια;Δεν εννοώ αυτές τις δυό σειρές πού βλέπω.΄Εχω ένα σχόλιο φυλαγμένο για τον κύριο Κακλαμάνο από τα παλιά,θα μπορέσω να το βάλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΚΑΘ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΜΤ (MODERN MONEY THEORY) HUDSON, PARGUEZ, KELTON, BLACK KAI AUERBACK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Φίλοι Έλληνες
    Δεν πρέπει να υποφέρεται, η εναλλακτική λύση υπάρχει!
    Εμείς οι Ιταλοί μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Σας προσφέρουμε ,πληρωμένη από απλούς πολίτες, την άφιξη στην Αθήνα πέντε μεγάλων διεθνών ακαδημαϊκών οικονομολόγων που θα αποκαλύψουν στον ελληνικό λαό
    ποιός τον καταστρέφει και γιατί και πώς να σωθεί.
    Οι οικονομολόγοι είναι αυτοί που βοήθησαν να σωθεί η Αργεντινή από την κρίση και μπορούν να σώσουν την πατρίδα σας. Οι οικονομολόγοι είναι της ‘’ MODERN MONEY THEORY’’ που συμπεριλαμβάνει οικονομολόγους σαν τους JOHN MAYNARD KEYNES, ABBA LERNER και HYMAN MINSKY, αναμφισβήτητης αξίας στον ακαδημαϊκό κόσμο και έχουν το κουράγιο να λένε την αλήθεια. Αυτοί οι ίδιοι θα εξηγήσουν στον ελληνικό λαό ότι :
    - Σας είπανε ψέματα
    - Η Ελλάδα δεν είναι ένα κράτος σπάταλο
    - Είσαστε πνιγμένοι από το ευρώ και όχι από το χρέος σας
    - Μπορείτε να είσαστε όλοι καλά, να αναστήσετε την εργασία, την δημόσια κοινωνική πολιτική και την δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ένα μέσο: την οικονομία, δηλαδή την MODERN MONEY THEORY.
    Εμείς οι Ιταλοί τους φιλοξενήσαμε στην πατρίδα μας σε ένα σπουδαίο γεγονός και ξέρουμε ότι μπορούν να μας και να σας σώσουν από την δικτατορία των ευρωπαίων τεχνοκρατών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Μαζεύουμε χρήματα για να σας προσφέρουμε τον Ιούνιο σε ένα άλλο μεγάλο δημόσιο γεγονός στην Αθήνα. Δώστε μας την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε, διαδώστε αυτήν την είδηση στους συμπολίτες σας, στους επιχειρηματίες, στα συνδικάτα, στους διανοούμενους και στους πολιτικούς.
    Οι οικονομολόγοι διεθνούς φήμης είναι : MICHAEL HUDSON, STEPHANIE KELTON, WILLIAM BLACK, MARSHALL AUERBACK E ALAIN PARGUEZ, DOCENTI PRESSO LE UNIVERSITA’ DEL MISSOURI KANSAS CITY, IL LEVY ECONOMICS INSTITUTE DI NEW YORK, L’INSTITUTE FOR THE STUDY OF LONG-TERM ECONOMIC TRENDS DI NEW YORK E LA UNIVERSITE’ DE FRANCE COMTE’ A BESANCON IN FRANCIA.
    Ας προωθήσουμε όλοι μαζί το ‘’ SUMMIT MODERN MONEY THEORY’’ στην Ελλάδα ,να επικοινωνήσετε με τον Ιταλό δημοσιογράφο PAOLO BARNARD στο mail:
    dpbarnard@libero.it
    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα :http://www.democraziammt.info
    Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που αφορά την συνεδρίαση στην Ιταλία
    http://www.youtube.com/watch?v=XP60tpwu5cs
    Ας βάλουμε μπρος την επιχείρηση διάσωσης! Paolo Barnard
    ‘’ Το 1824 ο Άγγλος DAVID RICARDO επέβαλε στην Ελλάδα Το Χρέος της Ανεξαρτησίας και έπνιξε της Ελλάδα για έναν αιώνα. Δεν πρέπει να ξαναγίνει πια.’’ (Prof. Micheal Hudson, Febbraio 2012)
    *ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ: pnemorem1@gmail.com
    _________________________________________________________________
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ , ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΜΕ, BLOGS, SITES ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ... ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ... ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΦΙΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ... ΟΜΩΣ ... Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Ε Ι Τ Ε...
    ΚΑΝΤΕ TO... ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ...
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
    ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΤΗΣ ΜΜΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ Ή ΙΟΥΝΙΟ... ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
    ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΥ SUMITT-RIMINI -ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ... Ο ΠΑΟΛΟ ΜΠΑΡΝΑΡΝΤ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΜΜΤ, ΔΩΡΕΑΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ... ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ...
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...
    XΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΣΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ... ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, "ΚΑΘΑΡΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-LEADERS ΤΟΣΟ TOY ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξότιμε κ. Καζάκη περιμένουμε απάντηση σας για το παραπάνω: mail. pnemorem1@gmail.com
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ
    ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΥ ,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα βολευε πραγματικα πολυ να μπορουμε να "σωζουμε" τις εκπομπες σε mp3.

    Καντε κατι παρακαλούμε ωστε να υπάρχει και ηχητικό αρχειο που μπορει να διανεμηθει ευκολοτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ma
      "Θα βολευε πραγματικα πολυ να μπορουμε να "σωζουμε" τις εκπομπες σε mp3."

      http://www.flv2mp3.com/get-file/

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς φιλε μου το LIVESTREAM δεν ειναι συμβατο με τα προγραμματα video grab που προτεινεις.

      Σ ευχαριστω παντως

      Διαγραφή
    3. @μα
      "Δυστυχώς φιλε μου το LIVESTREAM δεν ειναι συμβατο με τα προγραμματα video grab που προτεινεις.

      Σ ευχαριστω παντως"

      zinobios youtube

      πολλές ομιλίες έτοιμες γιά "κατέβασμα"

      http://www.youtube.com/user/zinobios/feed

      Διαγραφή
  6. http://www.ehow.com/how_4780083_convert-youtube-files-mp.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλες οι εκπομπες αλλα τελευταια πολυ βρισιμο και πολλα gay υπονοουμενα για διαφορους ... Ακομα και ο Μητροπουλος σε κοινη εμφανιση στο νησι, σε καποια φαση εριξε ενα βρισιμο και τον εκραξαν.

    Και αυτο ειναι ασχημο. Αντι για αναλυσεις και πληροφορίες ακουμε πραγματα που δειχνουν ότι ο κος Καζακης ελαφρως εχει χασει τον ελεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω πάλι φίλε μου πιστευώ ότι η ψευδο/σοβαροφάνια και ο στρουκθοκαμιλισμός είναι ένας από τους λόγους που μας φέρανε εδώ που βρισκόμαστε.
      Από όσα τρελα και απίστευτα συμβαίνουν γύρο μας εσένα σε ενόχλησε η μη ευγενική χρήση της γλώσσας. Κάποιοι ξεπουλάνε μια ολόκληρη χώρα και βυθίζουν τον λαό της στην φτωχια, στην απέλπισία και στην προσφυγια, προκειμένου να πλουτίσουν οι ίδιοι και εσύ ενοχλήσε από την χρήση της γλώσσας.
      Μειώση στο μισθό σου δεν έγινε? Στην πόλη σου δεν εχουν λουκέτο 1 στα 3 καταστηματα? Γέρους γονείς δεν έχεις που πρέπει να πληρώνου για να παίρνουν αδοκίμαστα φάρμακα από το πακιστάν? Τα παιδιά σου έχουν βρεί ήδη δουλεία? Παίρνουν το βασικό? Συμφωνείς να σε αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενή? Συμφωνείς να σου λένε οι γερμανοι πότε θα κάνεις εκλογές? Συμφωνείς όλη η περιουσία της ελλάδας να δοθεί για διαχείρηση σε μία εταιρία στο Λουξεμβούργο? Γενικά αυτά τα δύο τελευταία χρόνια η ζωή σου έγινε καλύτερη η χειρότερη?
      Και αν θες πρόσεχε το πως θα απαντήσεις στο τελευταίο ερώτημα γιατί από τις ιεραρχήσεις που κάνουμε στη ζωή μας φαίνεται η άντιληψη και το κριτίριο που έχει ο καθένας μας για τον εαυτό του, τη ζωή του αλλά και για τον κόσμο που τον περιβάλει.

      Διαγραφή
  8. @VASILIS

    Αδυνατώ να καταλάβω τι σχεση εχουν αυτα που λες με αυτο που εγραψα. Μαλλον καμια.

    Ειναι απαραδεκτο να ακουμε αντι για πληροφοριες και στοιχεια, οτι καποιος εγραψε "Dear" και γιαυτο ειναι ψιλο-gay.

    Και δεν προκεται για σοβαροφανεια αλλα για ευπρεπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Ο καζάκης έχει συνολικά περιπου 800++ ώρες συνεντεύξεων όπου μιλάει γιά μία καταστροφή που έρχεται τρέχοντας και ηδη βλέπουμε τα πρώτα της σημάδια.
    2. Το να ξοδέψεις χρόνο να γράψεις για dear- gay και πρασινα άλογα, βγάζοντας και το συμπέρασμα ότι ο καζάκης έχει χάσει τον έλεγχο δείχνει δύο πράγματα.
    Ή ότι δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τα όσα συμβαινουν αφου προφανώς έχεις λυση τα προσωπικά σου προβλήματα
    ή δεν έχεις αντιληφθει το μέγεθος της καταστροφής μας έχει χτυπήσει την πόρτα.
    Εκτος και αν είναι η καινουργια λάσπη που θα παιχτεί προσεχώς και ψαρεύεις αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @vasilis

      Διακρινω μια χουντικη αντιμετωπιση σε οποιον δεν συμφωνεί μαζι σου. Και προσπαθεια να με λασπωσεις ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

      Εχω ακουσει και τις 800+ ωρες του κου Καζακη και του ειμαι και ευγνωμων.

      Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

      Ελπιζω να μην εκπροσωπεις το ΕΠΑΜ για τι καηκαμε.

      Διαγραφή
  10. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοώ ρε αδερφέ. Αν από τις 800+ ώρες ομιλίας του καζάκη σου έμεινε ώς άξιο λόγου το dear και το gay τότε είναι λογικό ο οποιοσδήποτε να σκεφτεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τρόπο σκέψη σου.
    Αν πάλι θεωρεις από την αναφορά σε dear και σε gay ότι κος Καζακης ελαφρως εχει χασει τον ελεγχο τότε τι να πώ ελπιζω ο μεσός έλληνας να έχει άλλες ευαισθησίες και αξιακά κριτίρια από εσένα αλλιώς ούτε 400 χρόνια δεν θα φτασουν για να απαλακτούμε από την καινούργια κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Καζάκης εξελίσσεται σε Λεβέντη της δεκαετίας του '90. Αυτό το δρόμο έχει διαλέξει. Ενας άνθρωπος μόνος του ο οποίος επιδιώκει την προβολή από τα μέσα ενημέρωσης που περιστοιχίζεται από κάποιους οι οποίοι είναι πολύ "λίγοι" ως προσωπικότητες για να ηγηθούν ενός λαού. 'Ενας που λέει κάποια πράγματα που ακούγονται σωστά στους περισσότερους αλλά που καλεί τον ίδιο το λαό να τα εφαρμόσει γνωρίζοντας ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι ο λαός είναι ανάπηρος όπως ήταν, είναι και θα είναι πάντα και χρειάζεται λύσεις έτοιμες κι όχι λύσεις που θα κουραστεί ο ίδιος να τις ετοιμάσει. Πρέπει να είμαστε πολύ καχύποπτοι με φαινόμενα που αποκτούν γρήγορα πολλή δημοσιότητα όπως ο Καζάκης. 'Εχουμε την εμπειρία του Λεβέντη της δεκαετίας του '90 που ακολουθούσε ανάλογο μοτίβο δεδομένων των συνθηκών εκείνης της εποχής, κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα κλπ. Η υπερπροβολή από τα μέσα έχει πάντα ως αποτέλεσμα τη φαιδροποίηση με φραπέδες, πίτσες και τηλεοπτικούς Καραγκιοζοπαίχτες τύπου Μητσικώστα που βρίσκουν δουλειά καθιστώντας οποιοδήποτε κίνημα πρακτικά ανενεργό. Σε 20 χρόνια ο Καζάκης θα καταλήξει να είναι υποστηρικτής των πιο αντιδραστικών μορφών καταπίεσης όπως κι ο Λεβέντης σήμερα κατάντησε γερμανοτσολιάς και μνημονιακότερος των μνημονιακών. Η ηγεσία ενός λαού χρειάζεται κάποια σοβαρότητα ή έστω σοβαροφάνεια. Καθημερινές πλακίτσες με ραδιοφωνατζήδες τύπου Κακλαμάνου, χαβαλεδιάρικες εκφράσεις σε δημόσιες ομιλίες π.χ Μπενίτο Βαζελίνι, κύριος με ιστιοσανίδα και άλλα τέτοια το μόνο που κάνουν είναι τους διάφορους Μητσικώστηδες και Καλαμούκηδες να τρίβουν τα χέρια τους για τις νέες φιγούρες που θα βρουν να φαιδροποιήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ιστορική εμπειρία έχει δείξει ότι οι ηγέτες είτε δολοφονόνται είτε εξαγοράζονται. Ο μόνος τροπος για να ελευθερωθεί ο λαός και να παραμείνει ελέυθερος είναι να μπορεί να ελέγχει ΣΥΝΕΧΩΣ την εξουσία την οποία πήρε ΜΟΝΟΣ του στα χερια του, χωρίς να του την δώσει καποιος μεσσίας ενώ αυτός ήταν αρακτός στον καναπέ η έκανε εθιμοτυπικές πορείες πριν πάει για τσίπουρα.
    Ο καζάκης μας έκανε γνωστές όλες τις παραμέτρους του προβλήματος και σαν εξτρα πρóτεινε και την πιθανό τρόπο λύσης, ουτος ωστε ο λαός να μην έχει ποια την δικαιολογία ότι δεν γνώριζε ή ότι εξαπατήθηκε.
    Εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να περιμένεις τον μεγάλο σωτήρα που με σοβαρό, βαρίθυμο ύφος και γραβάτα θα σε σώσει από την καταστροφή.
    Αλλά το να κάνεις προβολές στο μέλλον και να λοιδωρείς με τέτοιο τρόπο έναν συνανθρώπό σου που εδώ και δύο χρόνια είναι μια από τις λίγες φωνές πραγματικής ενημέρωσεις, αυτό δείχνει πολλά άλλα πράγματα εκτός από κριτικό πνευμα, ανιδειοτέλεια, καθώς και την διάθεση που έχεις εσύ ο ίδιος να αλλάξεις μια αρωστημμένη κατάσταση. Και το επαναλαμβάνω ότι πριν αρχίσεις να ασχολείσε με τις πλακίτσες και το του χιουμορ που έχει ο καθένας μας, σπαταλόντας ώρα στο πισι γράφοντας κριτικές, προσπάθησε να κάνεις στον εαυτό σου τις παρακάτω ερωτήσεις:
    Μειώση στο μισθό σου δεν έγινε? Στην πόλη σου δεν εχουν λουκέτο 1 στα 3 καταστηματα? Γέρους γονείς δεν έχεις που πρέπει να πληρώνου για να παίρνουν αδοκίμαστα φάρμακα από το πακιστάν? Τα παιδιά σου έχουν βρεί ήδη δουλεία? Παίρνουν το βασικό? Συμφωνείς να σε αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενή? Συμφωνείς να σου λένε οι γερμανοι πότε θα κάνεις εκλογές? Συμφωνείς όλη η περιουσία της ελλάδας να δοθεί για διαχείρηση σε μία εταιρία στο Λουξεμβούργο? Γενικά αυτά τα δύο τελευταία χρόνια η ζωή σου έγινε καλύτερη η χειρότερη?
    Τώρα εσύ πρέπει να κρίνεις. Αξίζει να ασχολιέσαι με τον ραδιοφωνατζη κακλαμανο η με τα παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλη,

      Και το μηνυμα του Λογισμικαριου για την αποφυγη της γραφικοποιησης του ΕΠΑΜ/Καζάκη.

      Θελει προσοχη κατα την γνωμη μου για να μην ακυρωθει το όλο θεμα. Ειναι που ειναι ασθενικο, μην πεθανει κιολας.

      Διαγραφή
  13. Να σου πω κάτι ρε DimAlf. Στα αρχ..ια μου και το ΕΠΑΜ και ο καζακής. Το θέμα είναι ότι η χώρα μου, που ποτέ δεν ήταν και πολύ στα καλά της, αυτη τη στιγμή με μαθηματική ακρίβεια οδεύει σε ολική καταστροφή και εμείς κάνουμε σαν γεροντοκορες γκόμενες, το ένα μας χαλαει το άλλο μας βρωμίζει, τι στιγμή που δεν υπάρχει η πολυτέλεια για ενδοσκόπιση και αφυψηλού ανάλυση ασύμαντων λεπτομερειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. DimAlf καταλαβαίνω τι εννοείς. Κι εμένα με ξάφνιασαν κάποια σχόλια όπως και το ύφος για μερικά λεπτά της εκπομπής. Ήταν απλώς διαφορετικό από αυτό που είχαμε μέχρι τώρα συνηθίσει. Βέβαια μην ξεχνάς ότι και ο Καζάκης άνθρωπος είναι και μάλιστα υπό τρομερή πίεση από όλους μας που κρεμόμαστε από τα χείλη του για να επιβεβαιώσουμε στον εαυτό μας ότι δεν είμαστε οι μόνοι που σκεπτόμαστε έτσι. Το ότι μας έχει δώσει την ευκαιρία να οργανωθούμε είναι ήδη αρκετό.

    Και ούτως ή αλλιώς συνέβη μόνο στην εκπομπή της Πέμπτης και για μερικά λεπτά. Ας μην κρεμαστούμε και από τα κάγκελα. Πάντως δεν έκανες λάθος που το σχολίασες.

    Vasili η σωστή χρήση της γλώσσας είναι πολύ σημαντική για όσους δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα και τι προσπαθούμε να πετύχουμε στο ΕΠΑΜ. Μην ψάχνεις να βρεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, είμαστε όλοι μαζί σ'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. isidor, εμένα πάλι μου άρεσε εξαιρετικά ο τρόπος που τα έχωσε σε εκείνη την εκπομπη, μου θύμισε λιγο τον Τζιμάκο, και θα προτιμούσα τον καζάκη να είναι πιο επιθετικός και λιγότερο πολιτικαλι κορεκτ στις εκφράσεις του.
    Παντώς δεν θα είχα κανένα προβλημα να δεχτω αυτό το σχόλιο αν δεν συνοδευονταν από το συμπάρασμα toy diaf ότι ¨Αντι για αναλυσεις και πληροφορίες ακουμε πραγματα που δειχνουν ότι ο κος Καζακης ελαφρως εχει χασει τον ελεγχο¨. Αν αυτό το συμπέρασμα βγαίνει μετά από ¨κάποια σχόλια όπως και το ύφος για μερικά λεπτά¨ μιας 2ωρης εκπομπής τότε για εμένα κάθε άλλο παρα καλοπροαίρετω είναι το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απολύθηκε από το "Best" η Αφροδίτη Σημίτη γιατί είπε τη γνώμη της

    http://tvxs.gr/news/internet-mme/apolythike-apo-best-i-afroditi-simiti-giati-eipe-ti-gnomi-tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πότε θα βγεί η εφημερίδα σας? Τι όνομα θάχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο Δημήτρη μία μία τις αποφεύγεις τις μπανανόφλουδες έχεις πολλές ακόμα.

    Πρόσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κυριε καζακη ελατε να ψαξουμε ολοι μαζι το κατα ποσο ειναι πιθανη η υλοποιηση ενος προγραμματος απεξαρτητοποιηση της χωρας απο τα ορυκτα καυσιμα και με αυτον τον τροπο να κινητοποιησουμε και αλλους λαους.
    η τεχνολογια υπαρχει και μας περιμενει να την εφαρμοσουμε
    κραυγη αγωνιας απευθυνω σε ολους

    παρακατω παραθετω ανακοινωση της νομαρχιας αθηνων που εχει αναρτηθει εδω και 1 χρονο τουλαχιστον και ειναι και κουτσουρεμενη εδω και μερικες μερες που το ξαναεψαξα.
    την παραθετω ολοκληρη οπως την ειχα αποθηκευσει περσι οταν την εντοπισα

    Παρουσίαση αποτελεσμάτων ερευνητικού έργου για τη μετατροπή συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτροκίνητα Εκτύπωση

    Στιγμές από το μέλλον έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου για την ολιστική μετατροπή των συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά και στη βιώσιμη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το νερό. Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σε συνεργασία με τη Νομαρχία Αθηνών, η οποία το έχει χρηματοδοτήσει με το ποσό των 672.682,93 ευρώ.

    Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ζάππειο από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Ερευνητικού - Αναπτυξιακού Έργου «Μετατροπή Συμβατικών Αυτοκινήτων σε Ηλεκτρικά», με διακριτικό τίτλο City Battery Electric Car (CiBEC), κ. Ευάγγελο Χριστοφόρου, Αν. Καθ. ΕΜΠ και το Νομάρχη Αθηνών, κ. Γιάννη Σγουρό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Νομάρχης Αθηνών, κατά τη σύντομη ομιλία του, τόνισε:

    «Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πρώτα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που χρηματοδοτείται από τη Νομαρχία Αθηνών και αφορά στην ολιστική μετατροπή συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά και στη βιώσιμη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το νερό.

    Ως Νομαρχία Αθηνών, όλα αυτά τα χρόνια, συνεργαστήκαμε σε αρκετές δράσεις, τόσο με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, όσο και με το Πολυτεχνείο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενισχύσαμε την προσπάθεια μιας ερευνητικής ομάδας, στην οποία εκτός από τον επικεφαλής της, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου, συμμετέχουν τα νέα παιδιά, οι φοιτητές δηλαδή και μάλιστα όπως μου αποκάλυψαν, η αρχική σύλληψη είναι ενός φοιτητή που ονομάζεται Θανάσης Δέτσης.

    Αυτή η προσπάθεια είναι το πρόσωπο μιας άλλης Ελλάδας, μιας Ελλάδας που θέλουμε να ενισχύει την καινοτομία, την έρευνα, το επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό, τους νέους ανθρώπους και τέλος το αποτέλεσμα που παράγεται να είναι προς όφελος του πολίτη.

    Μετά την παράδοση του έργου τους επόμενους μήνες, η Περιφέρεια Αττικής, που θα διαδεχθεί τη Νομαρχία Αθηνών, έχει την ευχέρεια, όπως αποφασίσαμε, να δημιουργήσει το Φορέα Μετατροπών, ώστε από τον Ιανουάριο του 2012 οι Έλληνες πολίτες να μπορούν να μετατρέψουν τα συμβατικά τους αυτοκίνητα σε ηλεκτρικά. Ο φορέας αυτός της Περιφέρειας θα έχει έσοδα, γιατί θα διαχειρίζεται τα απόβλητα του συμβατικού αυτοκινήτου, όπως ο χάλυβας και το αλουμίνιο του κινητήρα, ο χαλκός των καλωδιώσεων, η πλατίνα των καταλυτών, ο εγκέφαλος και οι αισθητήρες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ολιστική μετατροπή συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά έχει μόνο θετικές επιπτώσεις:

    Ελαχιστοποιημένο κόστος μετακίνησης. Προβλέπεται ότι το κόστος χρήσης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, με πρόβλεψη χρήσης δεκαετίας, θα είναι μικρότερο από 1 € ανά 100 km, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μετατροπής και συντήρησης, χωρίς την παραμικρή μόλυνση του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η πολιτική επιβράβευσης της ηλεκτρικής κίνησης με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ελεύθερη είσοδο στο δακτύλιο και ελεύθερη στάθμευση, την οποία θα διεκδικήσουμε να νομοθετηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών
    Ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας υψηλών τεχνικών απαιτήσεων με την ίδρυση του φορέα μετατροπών, με ταυτόχρονη σημαντική αναβάθμιση του ρόλου της Περιφέρειας στον τομέα των μεταφορών. Ο φορέας αυτός είναι εξ' αντικειμένου βιώσιμος με δυνατότητες σοβαρής συμμετοχής στην αύξηση του ΑΕΠ
    Μείωση των εξόδων των ελληνικών νοικοκυριών και φυσικά τη δημιουργία προϋποθέσεων για εξαγωγή αυτής της τεχνογνωσίας σε άλλες χώρες

    Κλείνοντας, θέλω να αναφερθώ σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα, αυτό της οικολογικής διάστασης αυτής της καινοτομίας:

    Μηδενική ρύπανση
    Μη χρήση ορυκτών καυσίμων
    Μη επιβάρυνση του ηλεκτρικού δικτύου
    Δυνατότητα τροφοδοσίας του εθνικού ηλεκτρικού δικτύου και εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

    Όλο αυτό το εγχείρημα πιστεύω ότι αποδεικνύει τις δυνατότητες που έχουμε ως χώρα και ως Έλληνες, όταν δουλεύουμε με σύστημα και σχέδιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Ε.Μ.Π., κ. Ευάγγελος Χριστοφόρου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχει μια μακρά παράδοση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με σχεδιάσεις, κατασκευές και αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί στο διεθνή και εθνικό επιστημονικό Τύπο. Το έργο που συζητάμε σήμερα είναι ποιοτικά διαφορετικό από τα προηγούμενα και αφορά στην ολιστική μετατροπή των συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά. Όλη η τεχνολογία που αναπτύσσεται, μπορεί να υλοποιηθεί μαζικά, με την ανάπτυξη του Φορέα Μετατροπών, ένα νομικό πρόσωπο υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Αθηνών, σήμερα και της Περιφέρειας Αττικής αύριο, που θα είναι υπεύθυνος για τη μετατροπή των αυτοκινήτων και την αδειοδότηση - επιτήρηση των κέντρων μετατροπής, τη διαχείριση των αποβλήτων του συμβατικού αυτοκινήτου και τέλος τη διαχείριση - παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από νερό.

    Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η ομάδα έργου του ΕΜΠ, έχει σχεδιάσει ένα σύστημα επιτήρησης της κυκλοφορίας, το οποίο στη μορφή ενός μικρού υπολογιστή που αύριο μπορεί να αποτελεί και μέρος της κονσόλας του αυτοκινήτου, πληροφορεί για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στην πόλη, τη θέση και την αλλαγή θέσης του οχήματος, καθώς επίσης και ηλεκτρονική πινακίδα κυκλοφορίας, στην οποία αποθηκεύονται ηλεκτρονικά, όλα τα στοιχεία του οχήματος (π.χ. ασφάλιστρα κλπ)».

    Λίγα λόγια για το ερευνητικό έργο CiBEC:

    Το ερευνητικό αυτό έργο βασίζεται σε μια καινοτόμο μέθοδο ταχείας παραγωγής υδρογόνου και ηλεκτρικής ενέργειας από το πόσιμο, μη πόσιμο και θαλασσινό νερό.Το κόστος μετατροπής - για αυτοκίνητα μικρού κυβισμού - προβλέπεται στα 5.000 € - 7.000 €, ανά αυτοκίνητο, με κόστος χρήσης και συντήρησης μικρότερο από 1 € ανά 100 Κm, χωρίς την παραμικρή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η απόσβεση του ποσού για την μετατροπή γίνεται σε δυο χρόνια, με μέσο όρο κυκλοφορίας 30.000 χλμ/χρόνο.

    Το επιτυχημένο αυτό έργο που εκπονείται με πολύ μικρό προϋπολογισμό, φιλοδοξεί να ανακουφίσει τα ελληνικά νοικοκυριά στα θέματα κόστους μεταφοράς και ηλεκτρικής ενέργειας, να προσφέρει νέες ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας και προοπτικές εξαγωγών υψηλής τεχνολογίας, δείχνοντας τις δυνατότητες που έχει η χώρα για την έξοδο από το τέλμα στο οποίο ευρίσκεται.

    Στόχος της Νομαρχίας Αθηνών είναι, σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο, να υιοθετηθεί μια πολιτική επιβράβευσης, όσων προχωρήσουν στη μετατροπή των συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά, με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ελεύθερη στάθμευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σιδεροκέφαλοι!!
    Αντε γιατί μας λείψατε!
    Εύχομαι για σας τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή