Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

J. Cox: To ιδανικό θύμα σε μια πολύ βρώμικη ιστορία.

Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το αίμα της δύστυχης J. Cox στον χώρο του εγκλήματος, η είδηση άρχισε να μεταδίδεται σε Βρετανία και Ευρώπη ως εξής: Η ειδεχθής δολοφονία της Cox ανατρέπει τα δεδομένα δίνοντας το προβάδισμα στην ψήφο παραμονής στην ΕΕ. Από την πρώτη στιγμή η J. Cox δεν δολοφονήθηκε μόνο μια φορά με ειδεχθή τρόπο, αλλά αμέτρητες φορές με κάθε δελτίο ειδήσεων, κάθε ρεπορτάζ, κάθε δήθεν ανάλυση, κάθε υποκριτικά συμπονετική δήλωση των επικεφαλής του "Μένω", κοκ. Όλοι τους χρησιμοποιούν με τον πιο εξόφθαλμο και χυδαίο τρόπο τη δολοφονία σαν μέσο για να αποσπαστούν ψήφοι υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.
Έτσι ξέσπασε μια αλλόφρονα εκστρατεία στη βάση μιας τόσο πρόστυχης καπηλείας της συγκεκριμένης δολοφονίας, που είχε εξαρχής σαν στόχο να εμφυτέψει τη συνενοχή γι' αυτήν την ειδεχθή πράξη σε κάθε έναν ξεχωριστά οιονεί ψηφοφόρο υπέρ της εξόδου από την ΕΕ. Η εκστρατεία αυτή είχε και έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου εναντίον του πληθυσμού προκειμένου δια της συνενοχής να του αποσπάσει την ψήφο υπέρ της ΕΕ.

Αλήθεια, πότε πρόλαβαν να οργανώσουν όλη αυτή την εκστρατεία, που ξέσπασε μέσα σε λίγες ώρες από την δολοφονία της Cox; Πότε πρόλαβαν να διεξάγουν έρευνες που παρουσίασαν σχεδόν αμέσως με αντιστροφή του κλίματος υπέρ του "Μένω"; Όλα δείχνουν ότι οι καθοδηγητές της εκστρατείας ήταν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τη δολοφονία πριν καν συμβεί αυτό το ειδεχθές έγκλημα.
Ας δούμε το σκηνικό. Η εκστρατεία υπέρ της ΕΕ πήγαινε down the tubes, όπως θα έλεγαν κι οι Βρετανοί. Κι είναι λογικό. Κανένας από τους υποστηρικτές της παραμονής στο τερατούργημα της ΕΕ δεν έχει να πει τίποτε το θετικό. Κι έτσι ολόκληρη η εκστρατεία του "Μένω" θεμελιώθηκε στον εκφοβισμό του ψηφοφόρου και την κινδυνολογία σε βαθμό γελοιότητας.
Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο για τα αφεντικά της εκστρατείας. Αντί η πλειοψηφία των Βρετανών ψηφοφόρων να τρομοκρατηθεί και να πάει σαν κοπάδι προβάτων να ψηφίσει υπέρ της παραμονής, έγινε το αντίθετο. Αγανάκτησε με την προσβολή στη νοημοσύνη της σε τέτοιο βαθμό που η ψήφος υπέρ του "Φεύγω" έγινε ουσιαστικά μονόδρομος για τους περισσότερους.
Κάτι έπρεπε να γίνει. Αλλιώς οι Βρετανοί θα ψηφίσουν στις 23 Ιούνη υπέρ της εξόδου με τέτοια πλειοψηφία που κανένα κοινοβούλιο, καμιά κυβέρνηση δεν θα μπορεί να παραβλέψει εύκολα, χωρίς μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις. Κι έτσι η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ δεν θα έδινε μόνο την ευκαιρία στους βρετανούς να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή στη χώρα τους, αλλά θα επέφερε ένα καίριο πλήγμα εναντίον της Νέας Τάξης των ευρωκρατών, που είναι ότι χειρότερο συνέβη στην Ευρώπη από την εποχή της Νέας Τάξης των ναζί.
Χρειαζόταν επειγόντως ένα θύμα, ένας "μάρτυρας" του αγώνα για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ. Η J. Cox ήταν το ιδανικό θύμα. Ευπαρουσίαστη, δημοφιλής, χαμηλού προφίλ πολιτικός, μητέρα ανήλικων παιδιών, καλή σύζυγος, χωρίς εμφανείς διαπλοκές με κυκλώματα και σκάνδαλα, αυτοδημιούργητη, ακτιβίστρια, χωρίς πλούτη. Μια τυπική καθώς πρέπει μεσοαστή, ιδανική για να ταυτιστεί μαζί της ο μέσος Βρετανός ψηφοφόρος και ιδιαίτερα οι γυναίκες.
Πολύ φοβάμαι ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δολοφονήθηκε. H προετοιμασία για τη δολοφονία ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Ανώνυμες απειλές που κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει. Γιατί να απειληθεί η Cox; Ήταν τόσο καθοριστική η συμμετοχή της στο πλευρό του εξαγορασμένου δίδυμου Κάμερον-Κόρμπιν και των υπολοίπων ευρωλιγούρηδων; Ούτε κατά διάνοια.
Τότε γιατί να απειληθεί η Cox κι όχι οι ηγέτες, ή οι πιο προβεβλημένοι της εκστρατείας του "Μένω"; Κι εφόσον απειλήθηκε, γιατί δεν φρόντισε η αστυνομία να διαθέσει έναν αστυνομικό για προστασία. Ένας μόνος αστυνομικός θα ήταν αρκετός. Οι δικαιολογίες που λένε ότι η ίδια η Cox δεν ήθελε, είναι για μικρά παιδιά. Η αστυνομία θα μπορούσε να παράσχει διακριτική προστασία, εφόσον - όπως λένε - επέμεναν τα απειλητικά μηνύματα.
Κι έτσι η Cox δολοφονείται έξω από το σπίτι της με τον πιο ειδεχθή τρόπο. Από ποιόν; Από κάποιον με βεβαρημένο παρελθόν ψυχασθένειας, ο οποίος μπαινοβγαίνει για χρόνια σε προγράμματα επανένταξης. Ιδανικός τύπος για να προγραμματιστεί προκειμένου να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα χωρίς να αφήσουν ίχνη αυτοί που πραγματικά το σχεδίασαν και το οργάνωσαν.
Πότε δολοφονήθηκε; Όταν το "Φεύγω" από την ΕΕ έχει ξεφύγει τόσο μπροστά από το "Μένω", ώστε η απόσταση να μην μπορεί να καλυφθεί έως την 23η Ιούνη. Υπάρχει πιο ιδανικό έγκλημα προς εκμετάλλευση από την εκστρατεία του "Μένω";
Αν μετά από καιρό αποκαλυφθεί ότι η ειδεχθής δολοφονία της J. Cox έγινε για να μην φύγει η Βρετανία από την ΕΕ, προσωπικά δεν θα εκπλαγώ. Η μαφία της ΕΕ δεν κατάγεται μόνο ιδεολογικά και πολιτικά από τους ναζί, είναι το ίδιο αδίστακτη με τους ναζί. Στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια έχουν δολοφονήσει εν ψυχρώ κοντά στους 100 χιλιάδες πολίτες. Είτε οδηγώντας τους μαζικά στην αυτοκτονία, είτε διαλύοντας το σύστημα υγείας της χώρας. Την Cox θα λυπηθούν;

9 σχόλια:

 1. Μπραβο Δημητρη. Ταπες ακριβως οπως ειναι: Ετσι ακριβως σκεφτεται και ο μεσος Βρεττανος , μην πω και ο μεσος Ευρωπαιος Πολιτης που δεν τοχει καψει ακομα και διαθετει μια σταλια νιονιο , μα και ιστορικη μνημη. Οι μεθοδευσεις των κατα εποχων οπαδων των ΡΑΙΧ, ειναι πασιγνωστες και δεν εκπλησουν διολου κανεναν πλεον. Προσωπικα, δυστυχως περιμενα μιαν παρομοια εξελιξη μεσα σαυτην την περιοδο - λεω διαβολε, δεν μπορει, δεν εινι δυνατον να λειπει μια σωστη προβοκατσια την πιο κρισιμη ωρα, δεν ειναι του στυλ τους. Και να που δεν με διεψευσαν.Ενα ορλαντο απο την μια μερια του ατλαντικου, μια πολιτικη δολοφονια απο την αλλη... Ειναι σα να διαβαζεις ανοιχτο βιβιλιο με αυτα τα καθαρματα. Καθαρο σαν κρυσταλο κοφτερο , και οι σκεψεις, και οι πραξεις τους. Κρυσταλο που κοβει κι απ΄τις δυο μεριες συναμα , κατι που φαινεται συνεχως να λησμονουν σα χρυσοψαρα οι ιδιοι στη φουρια τους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό που θα καταφέρουν είναι να καθυστερήσουν την ευρω-διάλυση. Νομοτελειακά ότι λειτουργεί μονοπολικά (Βρυξέλες) απέναντι στην αδυναμία των υπολοίπων (ευρωπαϊκοί λαοί) ή καταστρέφεται ή μεταλλάσσεται... Η σύζευξη των αντιθέτων από τον μεγάλο Εφέσειο Ηράκλειτο. Δεν μπορεί να υπάρχει μόνο η 'δύναμη' των γραφειοκρατών χωρίς την ύπαρξη της 'αντίθετης δύναμης' της πολιτικής κοινωνίας. Η σύζευξη αυτή επιτυγχάνεται ως μια ρευστή μεσότητα από την εγκατάσταση και λειτουργία δημοκρατικού πολιτεύματος για όσο διάστημα υπάρχει η σχέση 'πόλις-πολίτης' όπως μας δίδαξε ο άλλος ..χαζός από τα Στάγειρα (Αριστοτέλης). Μένει να δούμε την μετάβαση (transition) πόσο 'θεαματική' και 'αιματηρή' θα είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το πιό τρανταχτό στοιχείο που αποδεικνύει την ίντριγκα και την προετοιμασία του συστήματος είναι πως οι πρώτες γραμμές που γράφτηκαν σε εφημερίδες και είπαν τα μέσα στις "ανταποκρίσεις" τους είναι ότι άρχιζαν με την αναφορά πως ο φερόμενος ως δράστης φώναζε "Μπρίτεν Φέρστ" ενω πυροβολούσε και έσφαζε την Κόξ, πράγμα που μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του κινήματος Μπρίτεν Φέρστ απλά σταμάτησε να μεταδίδεται χωρίς καν να ζητηθεί συγνώμη. Απλά "ξεχάστηκε" το θέμα.
  Καί όπως σχολίασα εχθές και στο φέισμπουκ σου: Χαμένο κορμί, πληροφοριοδότης, χαφιεδάκος, χρόνια με ψυχοφάρμακα, ότι του είπαν έκανε και ούτε που θυμάται τίποτα .. στην κοινή γνώμη η ψήφος για την παραμονή στην ΕΕ είναι τώρα η επιβεβλημένη αντίδραση .. το πανίσχυρο Αγγλικό κατεστήμενο κρυμένο στα παλάτια και την ψευτοαξιοπρέπεια του χρησιμοποιεί όπως πάντα την ανθρωπότητα σαν κρέας γιά κιμά και οι σατανικοί χοροί τους καλά κρατούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μέσα σε 15 μέρες -από την στιγμή που έβγαιναν συνεχώς δημοσκοπήσεις που έδειχναν καθολική υπεροχή του Brexit(!!!)-
  το 10 δεκαετές spread των Βρετανικών ομολόγων έπεσε κατά 30%!!!
  Όλων των χωρών της Ε.Ε. ανέβαιναν και της Γερμανίας επίσης
  http://countryeconomy.com/bonds/uk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. I am gonna try to express my thoughts, even English are not my language. I was very shocked when I heard the news about the murder that took place in uk. we, europeans, are blessed with the luxury to cherish and consider precius the human life. and is a healrthy feeling the repulsion on such actions.
  I live in Greece and life here has the label " precious " but it is n't. It gets cheaper and cheaper day after day. I am absolutely convinced that is happening in a big part because we are stuck in this " loving " hug of European Union.
  What is the price to get everything? A life is too little, is a price for free. It only needs a fanatic idiot a heartbreaking event and oops! everything is going again like it meant to be. - ????? -
  How about all the other lifes that suffer and will continue to suffer under the pressure that EU put on us?
  that's policy. mumbo-jumbo with collateral damage.
  and I ask my self. who is going to reap the benefits of the crime?
  oh my oh my!
  I deeply feel that, once more, this has nothing to do with people. It is a bloody political game about power.
  But people has not spoken yet. I am keep hoping for a scratch of freedom. to be the starting point that will tear that hybrid EU body apart. because if this will not be done, many others souls will be sacrifice in the name of globalisation and for the benefit of a small part of wealthy bastards who they think that they are smarter than anyone and they may keep on playing by pulling the strings of our future.
  maybe yes maybe not. who knows?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δημήτρη ως κάτοικος και πολίτης Βρετανίας βλέπω πως η δολοφονία έχει αλλάξει την ψυχολογία και ο κόσμος έχει βουβαθεί. Οι απειλές του Ομπάμα, οι κακές εμφανίσεις Κάμερον / Οσμπορν στην τηλεόραση και οι κακομαθημένοι (μεχρι βαθμό πνευματικής ανωμαλιας) Ευρωκρατες είχαν δημιουργήσει μια θριαμβευτική ατμόσφαιρα για το BREXIT. Η δολοφονία τα πάγωσε όλα.

  Νομίζω η κλίκα του BRIMAIN χρειάζεται άλλο ένα μιντιακό πυροτέχνημα για να αντιστρέψει την δυναμική, αν και ο μέσος Βρετανός ασχολείται πιο πολύ με το Euro 2016, και θα είναι δύσκολο.

  Διαισθάνομαι σε περίπτωση BREXIT, το κατεστημένο θα θυσιάσει τον Κάμερον πολιτικά και θα βάλλει νέο πρόσωπο να ξανα 'διαπραγματευτεί' με ΕΕ τα επόμενα δύο χρόνια.

  Προσωπικά βλέποντας απο απόσταση την Ελλάδα να σβήνει, και τα τραπεζικά συμφέροντα στην Βρετανία να έχουν αυξήσει την φτωχοποίηση στον ήδη ταλαιπωρημένο Βρετανικό λαό, θα ψηφισω BREXIT.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. Ελπιζω να διαρευσει στο Βρετανικο λαο το ολο σκηνικο εγκαιρα και το ΦΕΥΓΩ να παει 90%. Ισως τουλαχιστον καποια εφημεριδα απο αυτες που ειναι προσκειμενες στο ΦΕΥΓΩ να το κανει θεμα.

  Βαγγελης Φωτιαδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. πιστεύω πως, οι αυτοκράτορες που έχουν δημιουργήσει την νέα αθλιότητα σάν Ε.Ένωση,δεν θα αφήσουν εύκολα να χαθούν οι θρόνοι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εγω εχω την εντυπωση οτι παρα την αφασια του Ελληνα σε μια τετοια προβοκατσια θα ηταν πιο ετοιμος απ τους Αγγλους,αρκει να μην ηταν παρκαρισμενος στα κομματα γιατι θα τον πουλουσαν κανονικοτατα

  ΑπάντησηΔιαγραφή