Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο Λαφαζάνης επιμένει προκειμένου να οδηγήσει την Ελλάδα σε πόλεμο.

Πρέπει κι ο αγωγός της Ρωσίας να περάσει από την Ελλάδα. Δεν μας φτάνει ο αγωγός από το Αζερμπαϊτζάν Νατοικών συμφερόντων, ο Λαφαζάνης θέλει και τον αγωγό Ρωσικών συμφερόντων. Σούπερ Μάρκετ αγωγών η Ελλάδα. Τζίρος με ξέπλυμα μαύρου χρήματος να γίνεται για τους φίλτατους ολιγάρχες κι ας πάει και το παλιάμπελο, δηλαδή η πατρίδα.
Όμως, τον πόλεμο αλά Ουκρανία που συνεπάγεται αναγκαστικά ο ανταγωνισμός των αγωγών, ποιός θα τον φορτωθεί; Αυτό δεν το διευκρίνησε ο εν λόγω υπουργός. Μιλά την ίδια γλώσσα του ψέμματος και της απάτης όπως και οι προκάτοχοί του. Στην υπηρεσία των ίδιων αδίστακτων συμφερόντων. Λες και το υπερεθνικό δίκτυο αγωγών, που προξένησε τους περισσότερους πολέμους παγκόσμια την τελευταία 20ετία, είναι μια αθώα επένδυση.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι του καίγεται καρφί. Τόσο ο Λαφαζάνης, όσο και οι σύντροφοί του, τα έχουν βρει με το Μπομπόλαιϊκο, τους Μελισανίδηδες, τους Βαρδινογιανέους και τον λοιπό συρφετό που θεωρεί την πατρίδα αναλώσιμη για τα δικά του συμφέροντα. Μαζί με τους συντρόφους του έχει κάνει την καβάτζα του στο εξωτερικό (βλέπε λίστα Λαγκάρντ) και θα αφήσει τα δικά μας παιδιά να πληρώσουν για τις δικές τους εθνοπροδοσίες.
Μπροστά σε αριστερούς σαν τον Λαφαζάνη, οι Τσιριμώκοι της αποστασίας ήταν αρσακειάδες. Δικαίως λοιπόν τον αποκαλούν οι σύντροφοι του της βάσης, Λαλιώτη του ΣΥΡΙΖΑ.

9 σχόλια:

  1. Οποτε μπορεσεις Δημητρη γραψε και για αυτα που γινονται με το ελληνικο κρατος και ολιγαρχια και τους τζιχαντιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ασχολειται τωρα με τον αγωγο και πρασσινα αλογα, θα βαλουμε το μυαλο μας να κουραστει, σας παρακαλω πολυ η συνταξη να μην κοπει να περνω εγω καλα και χεσε τους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι ο Λαφαζανης στη λίστα Λαγκαρντ; Με πόσα;
    Που μπορούμε να βρούμε αυτή τη λίστα; Διότι μπορούμε να γνωρίζουμε ονόματα που δεν τα ξέρει άλλος κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την λίστα Λαγκάρντ την έχει δημοσιεύσει το HOTDOC. Ο Λαφαζάνης δεν βρίσκεται μέσα. Γιατί ανακυκλώνουμε μια τέτοια κατηγορία;

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται να σου διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες. Την λίστα λαγκάρντ αρνείται η νέα συγκυβέρνηση να τη δώσει στη δημοσιότητα. Γιατί άραγε; Ο ίδιος ο Λαφαζάνης στο τελευταίο Πόθεν Έσχες του εμφανίζεται να διαθέτει περί τις 38.000 ελβετικά φράγκα, 8.651 λίρες Αγγλίας και 60.000 Ευρώ σε καταθέσεις στο εξωτερικό. Οποιοσδήποτε έχει εκλεγεί βουλευτής τόσες φορές εκτός αριστεράς, θα μπορούσε να διαθέτει αυτήν την περιουσία και ακόμη μεγαλύτερη. Όχι όμως για κάποιον που εκλεγόταν και έθετε την αποζημίωσή του στη διάθεση του κόμματος, όπως συνηθιζόταν στην αριστερά. Επίσης υπάρχει παντελής απουσία άσκησης οποιουδήποτε επαγγέλματος στο βιογραφικό του. Δεν υπήρξε ποέ κάτι άλλο εκτός από επαγγελματικό κομματικό στέλεχος ή βουλευτής.
      Τέλος, σάλος επίσης έχει γίνει με το έγγραφο που είχε σταλεί από τον Πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση του ξεπλύματος «μαύρου χρήματος» Παναγιώτη Νικολούδη, με βάση το οποίο σημειώνονται ερωτηματικά για τη διακίνηση χρήματος για πολιτικούς όλων των κομμάτων, συμεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ με εξαίρεση το ΚΚΕ. Ανάμεσά τους αναφέρεται κι ο Λαφαζάνης, ο Παπδημούλης, κ.ά. Από τη λίστα έχουν δημοσιοποιηθεί επιλεκτικά τα ονόματα που εχουν σχέση με τους ΟΤΑ την εποχή της επιχείρησης κλοπής των ταμειακών τους διαθεσίμων. Η κυβέρνηση επίσης αρνείται πεισματικά να παραδώσει στη Βουλή και να δημοσιοποιήσει ολόκληρη την λίστα.
      Προσωπικά δεν αμφισβητώ τη νομιμότητα των ποσών και των δοσοληψιών του κ. Λαφαζάνη. Όμως τίθεται εκ των πραγμάτων κορυφαίο ηθικό και πολιτικό ζήτημα. Ανεπάγγελτος και με τέτοια ποσά καβάτζα σε κάνει ως πολιτικό, οργανικό μέρος του συστήματος και δεν ξέρω κανέναν που να έθεσε σε κίνδυνο τη θέση του για το λαό και την πατρίδα. Τα υπόλοιπα είναι για ανόητους και θρησκόληπτους της αριστεράς.

      Διαγραφή
    3. Συμπληρωματικά ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Περικλής Κοροβέσης περί λαδώματος ΚΑΙ της αριστεράς από την Ζήμενς.

      Διαγραφή
  4. Κύριε Καζάκη,
    καταθέτω δημοσίως την πρότασή μου να δημοσιοποιήσετε με δική σας πρωτοβουλία και χωρίς να έχετε οποιαδήποτε νομική υποχρέωση, σε εύλογο χρονικό διάστημα, το δικό σας πόθεν έσχες, στα πρότυπα της δήλωσης που καταθέτουν όσοι έχουν την νομική υποχρέωση.
    Κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι θα γινόταν σε αμιγώς οικειοθελή βάση, θα συνιστούσε πρωτοφανή κίνηση για έναν άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά και πολιτεύεται και θα αναδείκνυε τον δόκιμο τρόπο με τον οποίο πρέπει να πολιτεύεται κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμαν είναι για πόλεμο τότε όπως το βλέπω η Θράκη είναι η πιο επικίνδυνη περιοχή. Μπορεί να μην χρειαστεί να πέσει ούτε μία σφαίρα για να γίνει μία νέα Κύπρος όπου πολύ απλά θα είναι ένα τουρκικό κράτος δορυφόρος όπως τα κατεχόμενα της Κύπρου. Καλό είναι να θυμηθούμε όλοι μας ότι πριν το 1939 η πόλης της Αλεξανδρέττας και της Αντιοχείας άνηκαν στο κράτος της Συρίας. Όμως ύστερα από δημοψήφισμα δηλαδή αυτοδιάθεση, προσαρτήθηκαν στο Τουρκικό κράτος. Όποιος ανοίξει χάρτες προ δεκαετίας του 40 θα δει την Αντιόχεια και την Αλεξανδρέττα στην Συριά. Όμως εαν ανοίξετε χάρτες μετά το 1940 θα δείτε το αντίθετο. Η Τουρκία μαγειρεύει πολλά κακά, και καλό είναι να ανοίξουμε βιβλία να μάθουμε 5 γράμματα όσον αφορά εσωτερική,εξωτερική πολιτική της Τουρκίας αλλά και γενικότερα την ιστορία τους. Δεν θέλω να γίνομαι βαρετός, αλλά για το θέμα του πολέμου βρίσκω πιο κατάλληλο παίκτη το ψευδοκράτος της Άγκυρας επειδή είναι ένα φασιστικό ανουσιούργημα με μιλιταρισμό και ιμπεριαλισμό μέχρι εκεί που δεν χωράει ο νους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμέναμε από τον Μανιάτη να συστήσει την δημόσια εταιρία διαχείρισης υδρογονανθράκων, απαραίτητη για την διαπραγμάτευση με τις εξορυκτικές πετρελαϊκές εταιρίες.
    Την έφτιαξε ;
    Αν όχι ο υπουργός της ελπίδας (λέμε τώρα) Λαφαζάνης πότε θα την συστήσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή