Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Εμπρός για την πιο πλατιά συμμετοχή στο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ.

Μέσα σε ένα πραγματικά πανηγυρικό κλίμα επιβεβαίωσης της ενότητας και του αγωνι-στικού πνεύματος που χαρακτηρίζει τους αγωνιστές του Ε.ΠΑ.Μ., ολοκληρώθηκαν από-ψε το βράδυ Σάββατο 30 Αυγούστου 2014, οι εργασίες της έκτακτης Συνόδου του απερχό-μενου Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκε η πρόταση για τον Κανονισμό διεξαγωγής του 3ου Τακτικού Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ. που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το 4ήμερο 25 - 28 Σεπτεμβρίου.

Στη Σύνοδο έγινε ανάλυση της πολιτικής κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώνεται και την πιθανότητα προκήρυξης πρόωρων εκλο-γών, η διεθνής κατάσταση και οι πιθανότητες επέκτασης των πολεμικών αναμετρήσεων κτλ., καθώς και οι αντίστοιχες θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ..

Συζητήθηκε επίσης, η εντατικοποίηση των προσπαθειών του Ε.ΠΑ.Μ. στη κατεύθυνση δημι-ουργίας μιας πανστρατιάς αντίδρασης στις ληστρικές επιδρομές του καθεστώτος ενάντια στα λαϊκά εισοδήματα και την περιουσία, καθώς και ενός ευρύτατου μετώπου άρνησης πληρωμής των ληστρικών φόρων με κύρια αιχμή τον ΕΝΦΙΑ.

Έγινε εκτεταμένη ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στο εσωτερικό του Μετώπου και το άνοιγμα των οργανώσεών του στα λαϊκά προβλήματα και γενικά στην κοινωνία.

Αποφασίστηκε, το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι το Συνέδριο, να αποτελέσει ευκαιρία για το πιο πλατύ άνοιγμα των οργανώσεων του Ε.ΠΑ.Μ. στη κοινωνία, τη προσέγγιση των πολιτών, την ανταλλαγή απόψεων μαζί τους και το κάλεσμα τους να συμμετάσχουν στο γόνιμο προσυνεδριακό διάλογο, είτε εγγραφόμενοι ως τακτικά μέλη στο Μέτωπο, συμμετέχοντας ενεργά και στις εργασίες του Συνεδρίου, είτε διατυπώνοντας απλά τις απόψεις τους για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία σήμερα και τους τρόπους αντιμετώπισης του καθεστώτος κατοχής.

Αθήνα 30 Αυγούστου 2014

7 σχόλια:

 1. μιάς και αποφασίσατε πανηγυρικά πως έχετε μείνει 3 και ο κούκος στο γκρουπούσκουλο, καταργώντας κάθε ποσόστωση εκπροσώπησης και καλώντας όποιον περνά απέξω από το Καλυψώ να μπει μέσα για να φανείτε... πολλές, εάν πάλι δε γεμίσετε ούτε τον εξώστη, έχει πιάτσα από πίσω στη Συγγρού καλέστε και τις τραβεστί για να ολοκληρωθεί η κατάντια που οδήγησες το κόμμα Καζάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφού χαλιέσαι με το ΕΠΑΜ, γιατί μπαίνεις εδώ? Θες κάποιος να δώσει σημασία στην ασήμαντη ζωή σου κουφαλίτσα ε?

   Διαγραφή
  2. Κομμάτι πίκρα σάμπως να βγάζεις βρε Ανώνυμε/η με τα περί "ποσόστωσης εκπροσώπησης" που αναφέρεις. Μη μου στεναχωριέσαι. Για χάρη σου θα εισηγηθώ στο ΕΠΑΜ να εφαρμόσει σ’ αυτό το συνέδριο σύστημα ποσόστοσης –αν όχι ποσόστωση εκπροσώπησης, έστω να εφαρμόσει ένα σύστημα εφάμιλλο με τις ποσοστώσεις στα μαρούλια. Γιατί δεν μου φαίνεται να διαθέτεις ικανότητα σκέψης μεγαλύτερη από ένα μαρούλι.

   Διαγραφή
  3. Πω πω.... πονηρούλη μας την είπες και εμείς κοκκινίσαμε από ντροπή και κλαίμε με μαύρο δάκρυ!! Κάτι τέτοιες εύστοχες ατάκες προφανώς έλεγες και πριν, και σε πετάξανε έξω από το ΕΠΑΜ. Τώρα πια επιτέλους μπορείς να απολαύσεις τα ψυχοφάρμακά σου μόνος στο θάλαμο, με συντροφιά στην τηλεόραση το Μπάμπη και την Όλγα άντε και λίγο Χίο στο τσακίρ κέφι!

   Διαγραφή
 2. Δεν πρόκειται να σου χαλάσουμε την πιάτσα όπου εκδίδεσαι. Γι' αυτό μην ανησυχείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εκτός από τον προσυνεδριακό διάλογο που ανεβαίνει στην ιστοσελίδα του Μετώπου, είναι εκτεθειμένες δημόσια και οι θέσεις του Ε.Σ.Σ. που θα συζητηθούν στο συνέδριο (αν ακολουθείται τέτοια διαδικασία);

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Oλακερο συνεδριο μια οικονομοτεχνικη η δυο λογια βρε αδελφε στο μπλοκ δε θα ακουσουμε για την ανορθωση της οικονομιας ουτοσωστε να θεσουμε ερωτησεις κι να πειστουμε ειτε οχι .. για το προγραμμα του Επαμ εντος ενος υποτιμημενου εθνικου νομισματος κι παντα εξω ακομη κι απο την Ευρωπαικη Ενωση ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή