Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σχέδια αποσταθεροποίησης εξυφαίνει η επίσημη εξουσία

Η στυγερή δολοφονία με άκρως επαγγελματικό τρόπο των δυο μελών της ΧΑ έξω από τα γραφεία του κόμματος αυτού στο Νέο Ηράκλειο, γεννά πολλά ερωτηματικά για τα αληθινά κίνητρα και τους στόχους των δραστών. Ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται για αντιφασίστες της μιας, ή της άλλη μορφής, αλλά για σεσημασμένους επαγγελματίες εκτελεστές που μόνο ο υπόκοσμος, ή το παρακράτος διαθέτει.

Το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια φάνηκε από την πρώτη στιγμή αν παρακολουθήσει κανείς τον καταιγισμό δήθεν ενημέρωσης από τα γνωστά μέσα μαύρης προπαγάνδας του καθεστώτος. Πολύ πριν αποφανθούν επίσημα οι διωκτικές αρχές, οι γνωστοί τηλεοπτικοί κήνσορες σε διατεταγμένη υπηρεσία είχαν βαφτίσει το χτύπημα ως τρομοκρατική ενέργεια και η όλη τους προσπάθεια ήταν ευθύς εξαρχής να διαμορφώσουν ανάλογο κλίμα. Πώς το ήξεραν, ποιος τους το σφύριξε και μάλιστα πολύ πριν οι ίδιες οι διωκτικές αρχές εμφανιστούν με αυτή την εκδοχή; Μήπως ήταν προαποφασισμένο;


Ταυτόχρονα έπαιξαν το γνωστό παραμύθι της αποσταθεροποίησης, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι της τρομοκρατίας προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την παγκόσμια γνωστή για την σταθερότητα χώρα μας. Και μάλιστα, όπως λένε, τώρα που πάμε μια χαρά. Δηλαδή τώρα που έχει εξοντωθεί με την ανεργία, την εξαθλίωση και την ανυπαρξία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης το μισό του πληθυσμού και οι κυβέρνηση ετοιμάζεται να εξοντώσει το άλλο μισό. Μέσα σε τέτοια υποδειγματική σταθερότητα, ήρθαν από το πουθενά κάποιοι σκοτεινοί τύποι να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση, την χώρα και ιδιαιτέρως την δημοκρατία!

Ήταν τελικά τρομοκρατική ενέργεια το χτύπημα; Πρώτα βγήκαν οι τηλεαστέρες της διατεταγμένης δημοσιογραφίας να προετοιμάσουν το έδαφος και ύστερα εμφανίστηκε η κυβέρνηση να αναθέτει στην αντιτρομοκρατική την όλη υπόθεση. Με ποια στοιχεία; Από πού φαίνεται ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια; Τα παπαγαλάκια μιλούν για οργανωμένη ενέργεια ως στοιχείο τρομοκρατικής δράσης. Συγνώμη, τα χτυπήματα του οργανωμένου εγκλήματος δεν χαρακτηρίζονται από την άρτια μεθόδευση και οργάνωσή τους;

Γιατί αποκλείστηκε εξαρχής το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με όρους οργανωμένου εγκλήματος; Η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη της δεν είναι εκείνη που κατηγορεί για εγκληματική δράση την ΧΑ και μάλιστα για εμπλοκή της με κυκλώματα του εγκλήματος; Τι και ποιος μας λέει, ότι το χτύπημα αυτό δεν είναι μια προσπάθεια αντίπαλης συμμορίας για έλεγχο περιοχής; Τώρα μάλιστα που τα «τάγματα εφόδου» της ΧΑ αποδείχτηκαν τζούφια; Γιατί να μην θεωρήσει κανείς, ή να ερευνήσει έστω το ενδεχόμενο τώρα που η ΧΑ βρίσκεται σε υποχώρηση και χάνει έδαφος στις ελεγχόμενες από αυτήν περιοχές, κάποια άλλη οργανωμένη εγκληματική οργάνωση να επιχειρεί ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Ή μήπως ο κ. Σαμαράς άλλαξε γνώμη, ή έκλεισε τις πρέπουσες συμφωνίες στο παρασκήνιο και ψάχνει τώρα τρόπους να εξαγνίσει την ΧΑ ώστε να την αξιοποιήσει ως χρυσή εφεδρεία για το δικό του πολιτικό μέλλον; Είναι τυχαίο άραγε ότι δολοφονήθηκαν με τρόπο επαγγελματικής εκτέλεσης τρία μέλη της «περιφρούρησης» της ΧΑ; Αν ήταν τυφλό χτύπημα – όπως ισχυρίζεται η ΧΑ και εμμέσως αποδέχονται οι διωκτικές αρχές – τότε γιατί οι εκτελεστές έδρασαν με τόσο επαγγελματικό τρόπο και μάλιστα με την καθαρή πρόθεση να σκοτώσουν μέλη της «περιφρούρησης»; Γιατί δεν άδειαζαν απλά τα όπλα τους γενικά στον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα γραφεία της ΧΑ;

Προσωπικά δεν γνωρίζω τι έγινε, αλλά η πρεμούρα να εμφανιστεί το δολοφονικό χτύπημα, πριν καν αποφανθούν οι διωκτικές αρχές, ως τρομοκρατική ενέργεια οφείλει να μας βάζει σε σκέψεις. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει επίσημα την ευθύνη – τουλάχιστον μέχρι τώρα – και καμιά προκήρυξη δεν υπήρξε που να εξηγεί τα κίνητρα της δολοφονίας. Κι εγώ ρωτώ: Μα καλά τι σόι τρομοκρατική ενέργεια είναι αυτή όπου καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη και δεν εξηγεί τα κίνητρα για την δολοφονική της πράξη; Τι νόημα έχει μια τέτοια τρομοκρατική ενέργεια και πώς μπορεί να είναι σίγουρος κανείς ότι όντως πρόκειται για κάτι τέτοιο;

Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Και δεν θα υπήρχε καμιά σοβαρή διωκτική αρχή που θα απέκλειε και μάλιστα τις πρώτες ώρες μετά το χτύπημα την οποιαδήποτε εκδοχή για να επικεντρωθεί μόνο σε μία: της τρομοκρατικής ενέργειας. Εκτός κι αν είχε αναλάβει την ευθύνη κάποια τρομοκρατική οργάνωση. Δεν θα το έκανε καμιά διωκτική αρχή που σέβεται τον εαυτό της και δεν είναι υποχείριο της εξουσίας, όπως συμβαίνει στον τόπο μας.

Παρ’ όλα αυτά, αυτό που είδαμε είναι να προαναγγέλουν οι διατεταγμένοι δημοσιογράφοι την τρομοκρατική ενέργεια κι έπειτα να αναλαμβάνει επίσημα η αντιτρομοκρατική. Αν όλα αυτά σας κάθονται καλά, τότε, πολύ φοβάμαι, ότι έχετε χάσει την επαφή με τον κοινό νου.

Έγινε τελικά τρομοκρατική ενέργεια. Κατά τη γνώμη μου ναι. Η δολοφονική επιχείρηση ήταν μια σαφής τρομοκρατική ενέργεια, αλλά όχι εναντίον της ΧΑ, του πολιτεύματος ή της ανύπαρκτης δημοκρατίας. Ήταν μια ξεκάθαρη τρομοκρατική ενέργεια με στόχο τον ίδιο τον λαό. Και πώς το ξέρουμε αυτό; Μα ανέλαβαν την ευθύνη ευθύς εξαρχής οι ηθικοί της αυτουργοί. «Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία,» δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Ποιοι προσπαθούν να κάνουν την χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών; Μας το είπε ο κ. Βορίδης. Ο Βορίδης βγήκε στον ΣΚΑΙ το ίδιο βράδυ της δολοφονίας και έριξε το σύνθημα των «δυο άκρων»... πριν ακόμη μάθουμε την ταυτότητα των δραστών. Είχε το θράσος μάλιστα να εγκαλέσει τον απλό κόσμο να σταματήσει να οργίζεται και να θέλει να ρίξει την κυβέρνηση γιατί δίνει λαβή σε τέτοιες ενέργειες.

Κάνει τραγικό λάθος ο κ. Καμμένος. Δεν κινδυνεύει ο λαός από εμφύλιο. Δεν υπάρχουν σήμερα δυνάμεις ικανές να σπρώξουν τους έλληνες στην αλληλοσφαγή, όσο κι αν θα το ήθελαν οι νοσταλγοί του εμφυλίου και οι πάτρωνες τους εντός και εκτός Ελλάδας.

Κινδυνεύει από ανοιχτή φασιστική εκτροπή που προετοιμάζουν οι κυβερνώντες με την καθοδήγηση των δανειστών και της αφεντικών της τρόικας. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν με τις πολιτικές εξανδραποδισμού, ανέχειας, ξεπουλήματος και καταστροφής, χωρίς να βάλουν στο γύψο και επίσημα τον ελληνικό λαό. Να του στερήσουν δηλαδή ακόμη και την τυπική ελευθερία να διαμαρτύρεται. Εκεί μας πάνε και προετοιμάζουν το έδαφος με τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες σαν τις χθεσινές.

Ε, ναι λοιπόν, η χθεσινή στυγερή δολοφονία είναι μια καθαρή τρομοκρατική ενέργεια με στόχο τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν ανέχεται άλλο το καθεστώς της δουλοπαροικίας του χρέους που του επιβάλλεται. Κι οι ηθικοί αυτουργοί και ενδεχομένως οι εμπνευστές αυτής τρομοκρατικής ενέργειας βγήκαν πριν καλά-καλά στεγνώσει το αίμα των δολοφονημένων, να προετοιμάσουν το έδαφος για περεταίρω ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής με επίκληση της θεωρίας των «δυο άκρων». Φάνηκε καθαρά ότι αυτό που ήθελαν ήταν η ενεργοποίηση του αντιτρομοκρατικού και άλλων χουντικών διατάξεων που ενδεχομένως να διαθέτουν ήδη στο συρτάρι τους και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για τις επιβάλλουν.

Πατριώτες, δημοκράτες γρηγορείτε. Οι ομογάλακτοι της χούντας και του φασισμού κατέχουν ήδη την εξουσία και δεν θέλουν με κανένα τρόπο να την χάσουν υπό την καθόλα πραγματική απειλή ενός γενικού ξεσηκωμού του λαού. Ξέρουν ότι δεν έχουν κανένα, μα κανένα έρεισμα και χρησιμοποιούν το τελευταίο τους χαρτί. Ψάχνουν να βρουν τρόπο να κρατηθούν στην εξουσία με ανοιχτή καταστολή του λαού σε συνθήκες μιας ιδιότυπης «κατάστασης πολιορκίας» και στρατιωτικού νόμου. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε.

Η μόνη αποσταθεροποίηση που μπορεί να υπάρξει σε μια χώρα είναι όταν η επίσημη εξουσία βάζει στον γύψο τον λαό προκειμένου να διασωθεί η ίδια και τα αφεντικά της. Έχουμε καθαρούς σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας που δεν θέλουν με κανένα τρόπο να χάσουν την εξουσία, γιατί ξέρουν τι τους περιμένει. Κι η απάντηση σ’ αυτούς και στα σχέδια αποσταθεροποίησης που απεργάζονται μπορεί να είναι μόνο μία: η συγκρότηση της πιο πλατιάς δημοκρατικής συμμαχίας και συσπείρωσης όλων των δυνάμεων, που θα σταθεί με όρους νίκης απέναντι στο φαύλο και προδοτικό καθεστώς του «συνταγματικού τόξου» της εκτροπής και της ανωμαλίας, ώστε να μπορέσει ο λαός να ανατρέψει το καθεστώς αυτό που οδηγεί τη χώρα σε φασιστική εκτροπή.

47 σχόλια:

  1. Δεν είναι η στυγερή δολοφονία που έβαλε στοχο τις εναπομείνασες ελευθερίες μας.
    Η προσπάθεια ξεκίνησε πολύ νωρίτερα.Από το ξέπλυμα του τρομονόμου (αρθρα 187 και 187Α) με τις συντονισμένες ενέργειες συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης (Ο Γλέζος προς τιμήν του δεν συμμετείχε ).
    Οποιος δεν έβλεπε ότι με Δούρειο Ιππο τη ΧΑ καταλύθηκε η Δημοκρατία στο όνομα της Δημοκρατίας ήταν ή εξωνημένος ή βλάκας.
    Η στυγερή δολοφονία στοχεύει στη δημιουργία βεντέτας,αναγκαία συνθήκη για τη δημιουργία εμφυλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύλογα τα ερωτήματα του άρθρου. Θα συμφωνήσω κ με τον ανώνυμο 2 Νοεμ. 12.08 μ.μ. Τέθηκαν τα θεμέλια του εμφυλίου με τη δολοφονία των χρυσαυγιτών, που υποτίθεται αποδεικνύει στην πράξη την ύπαρξη των δύο άκρων.
      Όμως, είτε εμφύλιος γίνει είτε στρατιωτική χούντα, ποια η διαφορά για το λαό; Είμαστε καταδικασμένοι.

      Διαγραφή
  2. Δημήτρη αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι το πόσο προβλέψιμοι είναι. Θα μπορούσα να αναγνωρίσω στον παρακρατικό υπόκοσμο ψιχία ευφυίας, εφόσον αυτά υπήρχαν. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου - δεν υπάρχουν προϋποθεσεις για εμφύλιο. Γύψο ετοιμάζουν για να μπορέσουν να ξεπουλήσουν. Είμαστε στον τελικό γύρο και τα μανίκια είναι σηκωμένα.

    Το θέμα είναι ότι νομοτελειακά, ασχέτως του πως ακριβώς θα λήξει αυτό για τον λαό, κάποιοι θα πρέπει να καούν στην πυρά για να επέλθει κάποιας μορφής λύτρωση και τα αφεντικά τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το κάνουν όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Σε όλους αυτούς τους ψυχοπαθείς "τζογαδόρους" λοιπόν (ξέρουν αυτοί...) έχω να πω το εξής:

    "ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ¨";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε. Καζακη

    Συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σου και ειναι φανερο που το παει η χουντα που κυβερναει την χωρα. Αν και περασανε αρκετες ωρες απο την ωρα της δολοφονικης επιθεσης καμια προκυρηξη η ανακοινωση βγηκε απο καποια ''τρομοκρατικη'' ωργανωση και οσο περναν οι ωρες η καλως ωργανωμενη επιχειρησης που μιλανε τα παπαγαλακια δεν δινει σημαδια στον οριζοντα.

    Νομιζω οτι οι στυγνες δολοφονιες ειναι μερος του μεγαλου σχεδιου του Δογματος του ΣΟΚ για να παραλυσουν τον λαο που οσο περναει ο καιρος ειναι και ποιο κοντα στην εξεγερση, ειδικωτερα τωρα που ερχονται και τα επομενα ληστρικα μετρα.

    Το ξερω οτι γνωριζεις οτι ο Κουρης βγαζει την Δευτερα το ''Κοντρα Νεα'' και θα σου ελεγα, να τους στειλεις, για δοκιμη, το παραπανω επικαιρο σου αρθρο, να δουμε εαν θα σε δημοσιευσει, αφου δηλωνει οτι θα αγωνιστει για την επιστροφη στο Εθνικο μας νομισμα.

    Γνωριζεις την γνωμη μου οτι οποια δημοσιοτητα ειναι καλο για το κινημα...... δεν χανεις τιποτα...... μπορει και να σου δωσει μονιμη στηλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη, ακριβώς ετσι οπως τα σκέφτηκα, εξέφρασες την γνώμη μου. Το άλλο είναι πως ρε διάολε μόνο απλά δολοφονήσανε νέους, μέλη της οργάνωσης της Χ.Α. ειναι Τρομοκρατική; αλλά του Παύλου Φύσσα ΔΕΝ είναι; Το εννόησαν τα καθεστωτικά ΜΜΕξαπάτησης. Ενω στο ένα έπιασαν τον δράστη (Usefull idiot, "Patsi") ενω στό άλλο ειμαι 100% ΔΕΝ θα τους πιάσουν (βλεπε δολοφονία Σωκράτη Γκιόλια); Εδω πρόκειται για καθαρά Ερασιτεχνική Παρακρατική στήν σύλληψή της, ενέργεια,μέ επαγγελματίες όμως εκτελεστές (τα ξένα αφεντικά ειναι πολύ απασχολημένα αλλού, γιά να βοηθησουν αποτελεσματικά), αφου ολοι σχεδόν οι Ελληνες τους πήραμε χαμπάρι.
    Τό Σύστημα παραπαίει, αυτά μοιάζουν με απεγνωσμένες προσπάθειες νά πιαστούν από κάπου ή κάτι, οπουδήποτε ή οτιδήποτε. Εδώ θέλει ΣΙΔΗΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ, οπωσδήποτε, από μέρους μας. ¨Ηγγικεν γάρ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " .... Δεν πρόκειται για αντιφασίστες της μιας, ή της άλλη μορφής, αλλά για σεσημασμένους επαγγελματίες εκτελεστές που μόνο ο υπόκοσμος, ή το παρακράτος διαθέτει. ...."

    Αν ειναι σεσημασμένοι, τότε γιατί δεν τους πιάνουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 'πιάνουμε" είναι προφανώς πληθυντικός ευγενίας. Πάντως το ερώτημα είναι βάσιμο. Πώς γίνεται και οι διωκτικές αρχές δεν μπορούν να πιάσουν ή να εντοπίσουν κάποιους τόσο επαγγελματίες δολοφόνους. Πόσοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι με την ανάλογη εκπαίδευση και προϋπηρεσία;

      Διαγραφή
    2. [Αν είναι σεσημασμένοι, τότε γιατί δεν τους πιάνουμε ???]

      Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις.......αλλά και να περιμένουμε κάτι. Δεν νομίζω ότι το κράτος / παρακράτος θέλει να τους πιάσει. Άλλωστε το σύστημα "πιάνει " δικούς του μόνο όταν θέλει να μας πείσει για την "καθαρότητα του" και να επιβιώνει ώστε να πάει παρακάτω. Βλέπε Τσοχαντζοπουλο, Μιχαλολιακο +χρυσαυγιτες.....και έχει ακόμα αποθέματα πάρα πολλά για να φάει και να καθαρίζει προσωρινά το πυώδες σώμα του!

      Διαγραφή
  6. Μπράβο ρε Δημήτρη, αυτές είναι οι σκέψεις μου ακριβώς. Και ομολογώ οτι με έκπληξη παρατήρησα οτι ο κόσμος, ακόμα και οι πιο πωρωμένοι ιδεολογικά, δεν παρασύρεται, κοντοστέκεται και το σκέφτεται δυο φορές το πράγμα. Μια ερώτηση πάντως: αυτή την έρμη τη θεωρία των άκρων πώς γίνεται να τη καταδικάζουν με τόση βδελυγμία και να την έχουν τόσο πολύ ανάγκη για να κυβερνήσουν έστω κι ένα μήνα; Τροφή για τη σκέψη.

    Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ερώτημα είναι, έχει αμεση ή εμμεση σχεση με τις δολοφονιες το καθεστως σαμαρα ?

    Ή πρόκειτε απλά για ψυχωτικούς δράστες αυτο-αποκαλούμενους "αντιεξουσιαστές" που έδρασαν μόνοι τους οπως έκανε η συμμορια του ρωμανού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εκτελεστές από τον τρόπο που έδρασαν έδειξαν ότι κάθε άλλο παρά ψυχωτικοί είναι. Πρόκειται για άρτια εκπαιδευμένα άτομα. Ακολούθησαν ένα εξαιρετικά καλά οργανωμένο σχέδιο. Διέθεταν απόλυτη ψυχραιμία για την επίτευξη της αποστολής τους και την ικανότητα να την φέρουν εις πέρας. Είναι δύσκολο στην Ελλάδα να μην μπορούν να εντοπιστούν τέτοιοι, που σίγουρα θα είναι πολύ λίγοι. Η εκπαίδευση που χρειάζεται για μια τέτοια επιχείρηση υπερβαίνει την στρατιωτική, ή των ειδικών δυνάμεων. Και με βάση την ψυχραιμία που επέδειξαν κατά την εκτέλεση συνάγεται το συμπέρασμα ότι το έχουν ξανακάνει. Ούτε σφαίρα δεν έχασε στόχο.

      Διαγραφή
    2. σχεδον παντα ταυτιζομαι με τις αποψεις σου,εδω εισαι εξω απο καθε λογικη.
      Εξηγω καμια ψυχραιμια ο επαγγελματιας δεν αστοχει απο τοσο κοντινη αποσταση(ο τεταρτος που γλυτωσε),δευτερον δυο σφαιρες στον καθενα ηταν αρκετες το να αδειαζεις το οπλο ειναι σημαδι μισους (η εστω παραπλανητικα αν ηθελε να δειξει αυτο),το ολο ΣΗΜΕΙΟ κ η ωρα της επιχειρησης ειναι λαθος απο καθαρη τυχη δεν υπηρχαν αλλα θυματα,η διαφυγη εκεινη την ωρα ειχε υψηλο ρισκο-
      Αν ποτε τους πιασουν παω στοιχημα οτι δεν εχουν καμια εκπαιδευση υψηλου επιπεδου.ξαναλεω να αστοχησεις απο τα 2 μετρα σε απεναντι σε αοπλο ειναι κωμικο.

      Διαγραφή
  8. Ἀγαπητὲ κ. Καζάκη, τὸ πρῶτο πράγμα ποὺ σκέφτηκα, μὲ τὴν εἴδηση ὅτι καθάρισαν δύο πιτσιρικάδες, ἦταν ὅτι ἦταν καλοστημένη φάση ποὺ βρωμάει Παρακράτος. Τὸ θέμα εἶναι ὅτι ἐμεῖς οἱ κοινοὶ θνητοί, δισέγγονοι Προσφύγων, ζοῦμε στὰ προάστια τοῦ Κράτους: στὸ κυρίως Κράτος ζοῦν οἱ γόνοι κάποιων (λίγων) οἰκογενειῶν Παλαιοελλαδιτῶν. Αὐτοὶ γνωρίζουν πῶς λειτουργεῖ αὐτὸ τὸ Κράτος, οἱ Ὑπηρεσίες του κλπ. ὅπως καὶ οἱ τσιφλικάδες προπροπαποῦδες του ἤ οἱ δοσίλογοι παποῦδες τους. Ἐμεῖς, οἱ ταλαίπωροι γόνοι μισθοσυντήρητων μικρομεσαίων, μόνο ὑποθέσεις θὰ μποροῦμε νὰ κάνουμε. Πολλὰ βλέπουμε, λίγα καταλαβαίνουμε. Πάντως, στὸν λογαριασμό μου στὸ Fb ἀναδημοσίευσα τὸ κείμενό σας, μὲ τὸ παρακάτω σχόλιο:

    Γιὰ ὅποιον τὸν ἐνδιαφέρει νὰ διαβάσει μιὰ σφαιρικὴ ἀνάλυση γιὰ τὰ χθεσινά: ὁ Καζάκης εἶναι μαθηματικὸ μυαλό. Μελετᾶ τὰ δεδομένα, τὰ ταξινομεῖ, χρησιμοποιεῖ συνδιαστικὴ γιὰ νὰ κατηγοριοποιήσει τὰ συμπεράσματα . Δὲν ἀπαντᾶ, ἀλλὰ κυρίως ρωτᾶ: ἐξαντλεῖ ὅλες τὶς ἐρωτήσεις ποὺ _δὲν_ ὑπέβαλλαν στὸ ``ρεπορτᾶζ'' οἱ καθεστωτικοὶ δημοσιογράφοι. Ὁ ἀναγνώστης can fill-in the gaps, χωρὶς τὸ noise καὶ τὰ φίλτρα ποὺ τοποθετοῦν τὰ κρατικοδίαιτα ΜΜΕ.

    Νὰ εἶστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω θυμαμαι τον Τεμπονερα …,ημουνα φοιτητρια τοτε. Που βρισκεται ο δολοφονος του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η εκτέλεση των δύο νέων, συν τον έναν που χαροπαλεύει, εμφανίζει χαρακτηριστικά μαφιόζικου χτυπήματος με "υπογραφή". Μαφιόζικο (και ταυτόχρονα και τρομοκρατικό) σημαίνει οργανωμένο έγκλημα και το οργανωμένο έγκλημα, από μόνο του είναι αποδεκτό ως αναπόφευκτο για λόγους τάξης, από την άρχουσα τάξη. Φυσικά το οργανωμένο έγκλημα είναι προτιμητέο σε σχέση με την άναρχη βία και τείνει να γίνει άτυπα και έμμεσα προέκταση της τάξης.
    Η σχέση λοιπόν του οργανωμένου εγκλήματος με το παρακράτος και του παρακράτους με τις εξουσίες μπορεί να είναι αόρατες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υφίστανται.
    Δηλαδή η εν ψυχρώ εκτέλεση είναι απόφαση της εξουσίας, που ολοκληρώνεται μέσω των παρακλαδιών της. Από που βγαίνει το συμπέρασμα; Από το ότι είναι η μόνη που επωφελείται, σε αρκετά επίπεδα.

    Η Χρυσή Αυγή, επωφελείται της κατάστασης, χωρίς να το έχει επιδιώξει η ίδια, μιας και είναι προέκταση της κατάστασης που περιγράφτηκε παραπάνω. Δεν θα μπορούσε να οργανώσει κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά οι σχέσεις της με τον υπόκοσμο-παρακράτος δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιάνεται στον ύπνο και σπεύδει να καταδικάσει το συμβάν, ως έπρεπε, για να μην βρεθεί στη προηγούμενη θέση της Χρυσής Αυγής και καταλήξει και αυτή να καταγγελθεί ως τρομοκρατική οργάνωση. Δεν είναι σε θέση να οργανώσει κάτι τέτοιο. Ο κ.Τσίπρας κάνει πρόβες στο καθρέπτη ως πρωθυπουργός, δεν θέλει τέτοια προβλήματα στο δρόμο του. Βρίσκεται σε αμυντική στάση.

    Όσο για τους κυβερνώντες ας δούμε τις προθέσεις τους δια στόματος Νίκου Δένδια: "...Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία.” Μίλησε κάποιος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δεν το ξέρουμε;

    Ότι και να κρύβεται πίσω από όλα αυτά, το ερώτημα που πάντα πρέπει να γίνεται, είναι: Ποιος επωφελείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΒΑΘΗ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΒΟΥΛΕΤΥΩΝ ΤΗΣ. Χ.Α., ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΧΙΧΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Καζάκη κυκλοφόρησε η είδηση ότι(αν έχω καταλάβει καλά) μέσω της τροπολογίας για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης προσπαθούν να απαλείψουν,μεταξύ άλλων,το άρθο 134 περί εσχάτης προδοσίας!Γνωρίζεται αν έχει τοποθετηθεί κανένα κόμμα πάνω σ'αυτό το θέμα;
    http://vmediagr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6896.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπήρξε τέτοια τροπολογία που να αφορά το άρθρο 134 περί εσχάτης προδοσίας. Πρόκειται για ράδιο αρβύλα, ή για προετοιμασία του εδάφους από επιτείδιους που ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το διαδίκτιο.

      Διαγραφή
  13. Η Χ.Α έκανε δικά της συνθήματα κάποιες από τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ και πλασαρίστηκε στα πλαίσια του επικοινωνιακού τους παιχνιδιού ως αντισυστημικό κόμμα,για να ακυρώσει στην πράξη το Ε.πα.μ,εγκλωβίζοντας μάζες στους κόλπους του.Οι ανώριμοι και μη πολιτικοποιημένοι Έλληνες,χωρίς ουσιαστική κοινωνική συνείδηση,είναι εύκολη λεία γι' αυτούς.Έτσι ελέγχεται η όποια εν δυνάμει παλλαική αντίσταση.Τώρα ηρωοποιούνται,παρουσιάζονται ως θύματα του συστήματος ,για να εγκλωβίσουν ακόμα πιο πολλούς στις τάξεις τους,και να εμφανιστούν οι εγκάθετοι ως εγγυητές της "νομιμότητας"και της τάξης,μέχρι να ολοκληρώσουν την καταστροφή μας.Εμείς τι κάνουμε;Θα υποδείξουμε επιτέλους ως εγκληματική τη συνένοχη στάση των άλλων κομμάτων,που δε δίνουν καμιά διέξοδο και εξακολουθούν να μένουν στη βολή τους ως γνήσιοι γερμανοτσολιάδες του καθεστώτος;Είναι το ίδιο εγκληματίες όλοι -ακόμα και οι πολίτες που γνωρίζουμε τι παίζεται και δεν κάνουμε τίποτα για να τους ανατρέψουμε-με αυτούς που σκηνοθέτησαν το έγκλημα.Πόσο ακόμα θα κρατλησει αυτό το θέατρο του παραλόγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Re-Blog http://thepartiesover.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1326.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσυπογραφω το σχολιο 'Κινδυνεύει από ανοιχτή φασιστική εκτροπή που προετοιμάζουν οι κυβερνώντες με την καθοδήγηση των δανειστών και της αφεντικών της τρόικας. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν με τις πολιτικές εξανδραποδισμού, ανέχειας, ξεπουλήματος και καταστροφής, χωρίς να βάλουν στο γύψο και επίσημα τον ελληνικό λαό. Να του στερήσουν δηλαδή ακόμη και την τυπική ελευθερία να διαμαρτύρεται. Εκεί μας πάνε και προετοιμάζουν το έδαφος με τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες σαν τις χθεσινές.'
    σε συνδυασμο με μια αλλη ειδηση που θαφτηκε τις τελευταιες ημερες και σας παρακαλω κ Καζακη να την αναδειξετε:

    Την καταδικη συνδυκαλιστων μετα απο μηνυσεις της εργοδοσιας για ακουσον ακουσον ' προπαγανδιση συγκεκριμμενων ιδεολογιων' μεσω μοιρασματος φυλλαδιων και αλλων τετοιων πρακτικων.
    http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7679097

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φαινόμενα αυτά δεν είναι μεμονωμένα. Ωστόσο πως το παρών δεν έχουν έρεισμα. Αποτελούν τακτικές εκφοβισμού της εργοδοσίας σε εργασιακούς χώρους γκέτο. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει σύντομα και νομική κάλυψη για τέτοιες αυθαιρεσίες της εργοδοσίας, έτσι ώστε να αποστηρωθεί ολοκληρωτικά ο χώρος εργασίας από κάθε λογής ζύμωση, πολιτική, συνδικαλιστική ή άλλη. Αυτός ο αποστειρωμένος χώρος με νομική κατοχύρωση της απαγόρευσης κάθε λογής ζύμωσης υπάρχει ήδη στην Κίνα και επεκτείνεται σαν ιός σ' ολόκληρο τον κόσμο μέσω κυρίως των πολυεθνικών.

      Διαγραφή
  16. Κε Καζακη, αποκλειετε το ενδεχομενο, οι δραστες να ειναι μελη ξενων μυστικων υπηρεσιων, με σκοπο την αποσταθεροποιηση της πολιτικης σκηνης, και κατ' επεκταση, την απαρχη ενος νεου εμφυλιου σπαραγμου?

    Θανασης Κ.

    Ας αναρωτηθουμε λοιπον, ποιοι ειναι αυτοι που θελουν παντοτε τον Ελληνισμο διαιρεμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτε δεν αποκλείω. Όμως, η προσπάθεια αυτή προς το παρών δεν περνά στον απλό κόσμο, ο οποίος κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν θα ήθελε μια επανάλειψη του εμφυλίου.

      Διαγραφή
  17. Η υπόθεση αυτή είναι πολύ σκοτεινή. Το ποιος κρύβεται και γιατί το έκανε είναι πολύ περίεργο. Σίγουρα οι δράστες ήτάν επαγγελματίες δολοφόνοι, οχι ασχετοι.

    1) Παρακρατικοί του καθεστώτος ή ακόμα και δρωντες ανεξαρτητα δολοφονοι των ξένων μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να προκαλέσουν χάος και εσωτερικές συγκρούσεις στην ελληνική κοινωνία, αποπροσανατολισμο ή ώστε να παρουσιαστεί μετά ως πράξη "αριστερών" τρομοκρατών και μετα η κατοχικη κυβερνηση να το παίξει εγγυητης σταθερότητας απεναντι στα 2 ακρα..
    2) "lone wolf" εκτελεστες τυπου Μπρειβικ για "εκδικηση" της δολοφονιας φυσσα

    Κατά πόσο εμπλεκεται η κυβερνηση σε ολο αυτο ειναι αγνωστο. Σιγουρα η δολοφονια ενισχυσε τη Χ.Α, οχι τη κυβερνηση. Και διαιρεσε και αλλο τη κοινωνια. Απο τη μια καποιοι αριστεροι νομίζουν οτι κινδυνευουν απο τους "φασιστες", οι δεξιοι/εθνικιστες οτι οι "κομμουνιστες" πηραν τα οπλα και τους δολοφονουν. Και ετσι η κατοχη της χωρας συνεχιζεται..


    Κρίμα για τα νέα παιδιά παντως που δολοφονήθηκαν και συλλυπητηρια στις οικογένειες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εμφύλιος δεν έχει κανένα έρεισμα στις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού. Όσο για το κάτα πόσο ενίσχυσε την ΧΑ, κρατείστε μικρό καλάθι. Είναι σίγουρο ότι τον σκληρό πυρήνα της ενίσχυσε τη συνοχή του και την ταύτισή του με την διωκόμενη ναζιστική ηγεσία του. Ίσως αυτό να ήθελαν κιόλας οι δολοφόνοι, ώστε να αποτρέψουν τυχόν διάσπαση και διάλυση του συγκεκριμένου μορφώματος. Όμως στον κόσμο, ακόμη κι σ' αυτόν που τους ψήφισε, δεν περνά απαρατήρητο ότι η ΧΑ λούφαξε και έτσι έγινε ακόμη πιο εύκολος στόχος προβοκατόρων. Δεν περνά απαρατήρητο ότι το μόνο που την νοιάζει είναι να μην στοχοποιηθεί παραπέρα από το καθεστώς και έτσι δεν τολμά να ανοίξει κανένα πολιτικό μέτωπο με το καθεστώς. Λούφα, παραλλαγή και κότες. Δεν περνά επίσης απαρατήρητο ότι είναι μόνο λόγια, παχιά λόγια χωρίς αντίκρυσμα σε δράσεις ή πολιτικές πράξεις. Όποιος νομίζει ότι μετά από το χτύπημα η ΧΑ θα ενισχυθεί πολιτικά, δεν έχει καμιά επαφή με την κοινωνία. Ζει μόνο στον εικονικό κόσμο των ΜΜΕ και των διατεταγμένων δημοσκοπήσεων.

      Διαγραφή
  18. Για οσους δεν εχουν ακουσει η δεν γνωριζουν τι ειναι ''ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΣΟΚ'', που η ληστοσυμμορια των Εβραιων Διεθνων Τοκογλυφων εφαρμοζει στη χωρα μας τα τελευταια 3 χρονια, σε συνεργασια με τους ντοποιους Δοσιλογους καλο θα ειναι να δουν αυτο το βιντεο οπου η καναδεζα Ναομι Κλειν το αναλυει πληρως ωστε να τους γινονται ποιο ευκολα και κατανοητα οι αναλυσεις και τα εμπειριστατωμενα αθρα του κ. Καζακη.

    http://www.youtube.com/watch?v=wpJZM-2LroE

    Το δόγμα του σοκ είναι ένα ντοκιμαντέρ που μας βοηθά να καταλάβουμε το παρόν, καθώς αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ...

    Τα σκληρα οικονομικα και βιαια αστυνομικα μετρα που γινονται εναντιον του λαου και η καθημερινη πλυση εγκεφαλου απο τα πουλημενα ΜΜΕξαθλιωσης με τα παπαγαλακια τους καθως και οι δολοφονιες δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μερος του σχεδιου και της εφαρμογης το Δογματος του ΣΟΚ.

    Συμφωνω απολυτα με τον κ. Καζακη οτι οι δολοφονοι με τετοια επαγγελματικη εκπευδευση ειναι λιγοι και σιγουρα αν ειναι ντοποιοι του ξερουν στην αντιτρομοκρατικη υπηρεσια εκτος εαν ηρθαν απο εξω οποτε, πιθανον καποιοι ..... το γνωριζουν και αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φόβος !φοβος! φόβος! Αν είναι παρακρατικοί και μυστικές υπηρεσίες πίσω από το έγκλημα , το μήνυμα το έστειλαν σε όλους τους πολίτες που ακόμα τολμούν να αντιπαρατίθενται , να διαμαρτύρονται, να διαδηλώνουν, να αρνούνται να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των ανεγκέφαλων δοσίλογων της πολιτικής σκηνής.Το έκαναν να μοιάζει με χτύπημα τρομοκρατικό από αντιφασίστες και μπορεί να εμφανίσουν και μια τέτοια τρομοκρατική οργάνωση. Είναι έτοιμοι και να τη βαφτίσουν με νέο όνομα Το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μπορεί να είναι το χτύπημα από αριστερή ή και αναρχική οργάνωση. Οι ιδεολόγοι απαντούν με λόγο που σκοτώνει και ποτέ με αίμα. Επιπλέον την έχω ικανή τη Χ. Α ακόμα και να θυσίασε τα τρία παληκάρια για να εμφανιστεί ως θύμα και να κερδίσει το έδαφος που φαίνεται να χάνει δημοσκοπικά.Την ανθρώπινη οντότητα δεν τη σέβονται και το δείχνει η ιστορία και η κοσμοθεωρία του ναζισμού . Τι λες Δημήτρη; Κρίμα στα παιδάκια που μπλέκονται στα δίχτυα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο περνούν οι μέρες και τα ΜΜΕ της μαύρης προπαγάνδας επιχειρούν να ξεπλύνουν την ΧΑ, τους Κασιδιάριδες και Σία με το αίμα των παιδιών που δολοφονήθηκαν, τόσο περισσότερα ερωτηματικά μου δημιουργούνται. Τρομοκρατική οργάνωση μέχρι στιγμής ανύπαρκτη. Προκήρυξη επίσης ανύπαρκτη. Που σημαίνει ότι το χτύπημα κάθε άλλο παρά τρομοκρατικό ήταν. Από εδώ και μπρος ακόμη και τρομοκρατική οργάνωση να βρεθεί και προκήρυξη να υπάρξει, σημαίνει ότι η όλη ιστορία είναι φτιαχτή. Επομένως το ερώτημα παραμένει. Ποιος δολοφόνησε και για ποιον σκοπό. Η ΧΑ φέρει ακέραια την ηθική ευθύνη. Προκειμένου να τα βρει στο παρασκήνιο με τις διωκτικές αρχές και την κυβέρνηση, ώστε να μην γενικευτεί περισσότερο το σάρωμα που υπέστη η ηγεσία της, λούφαξε και ακολούθησε τακτική χαμηλού προφίλ. Αυτό την μετέτρεψε σε ακόμη πιο εύκολο στόχο προβοκάτσιας. Προσωπικά τους Μιχαλολιάκους και τους Κασιδιάρηδες τους θεωρώ ικανούς για τα πάντα. Ακόμη και για την εν ψυχρώ εκτέλεση δικών τους παιδιών. Άλλωστε αναρωτιέμαι γιατί οι επαγγελματίες εκτελεστές σκότωσαν τα συγκεκριμένα παιδιά και όχι κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΧΑ. Ήταν τόσο δύσκολο να στοχοποιήσουν κάποιον Κασιδιάρη, ή Παναγιώταρο, ή κάποιο άλλο σημαίνον στέλεχος της ΧΑ και να το εκτελέσουν; Ο τρόπος που έδρασαν αποδεικνύει που θα τους ήταν πολύ εύκολο κάτι τέτοιο. Όμως δεν το έκαναν. Αυτό από μόνο του αποκλείει κάθε "αριστερής" απόχρωσης τρομοκρατική ενέργεια. Οι μόνοι τρομοκράτες που ασκήθηκαν στην εν ψυχρώ δολοφονία αθώων και μάλιστα με τέτοιον τρόπο είναι μόνο οι ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις τύπου "κόκκινη προβιά". Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο κόσμος δεν μασάει. Κι ούτε βλέπει με άλλο μάτι την ΧΑ. Καταλαβαίνει ότι η εμπλοκή μαζί της οδηγεί σε παρατράγουδα και αίμα.

      Διαγραφή
  20. Δημήτρη συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Το θέμα είναι εμείς οι πολίτες τι κάνουμε απο δω και πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Καζάκη, παρεμβαίνω ξανά, διότι νομίζω ὅτι ἀξίζει νὰ τονιστεῖ ἡ θέση σας γιὰ τὰ ΜΜΕ.

    Λοιπόν, χθὲς τὸ ἀπογευματάκι στὸ ΣΚΑΙ προβλήθηκε ντοκυμανταῖρ ποὺ ἔδειχνε πῶς ὁ φαλαινοκαρχαρίας πηγαίνει ἐκεῖ ποὺ συνουσιάζονται (μὲ ἐπίβρεξη) γιγαντιαῖα λιθρύνια, ρουφῶντας τὸ σπέρμα τῶν ἀρσενικῶν καὶ τεράστιες ποσότητες αὑγῶν.

    Νομίζω ὅτι εἶναι σημαντικὴ αὐτὴ ἡ πληροφορία, γιὰ αὐτοὺς ποὺ γνωρίζουν ψυχιατρικὴ εἴτε ἐξ ἐπαγγέλματος εἴτε μέσω τῆς μελετητικῆς τους ρουτίνας.

    Ὁ Μίκυς Θεοδωράκης εἶχε θίξει τὸ θέμα τῶν ντοκυμανταῖρ τοῦ ΣΚΑΙ, καὶ δὲν τὰ θεώρησε καθόλου τυχαία. Εἶχε τονίσει ὅτι ἡ ὑπερπροβολὴ δυναμικῶν συστημάτων θηρευτῶν-θηραμάτων, σὲ ὧρες ὅπου ὁ κοσμάκις χαλαρώνει ἀπὸ τὰ ἄγχη τῆς ἡμέρας, μεταδίξει μηνύματα στὸ ὑποσυνείδητο, λ.χ. πὼς εἶναι μέσα στοὺς κανόνες τῆς ζωῆς καὶ τῆς ἐξέλιξης τὸ μεγάλο ψάρι νὰ τρώει τὸ μικρό, καὶ πὼς πρέπει νὰ τὸ ἀποδεχτοῦμε αὐτὸ τὸ πεπρομένο ὡς ἔχει. Ἄλλωστε, τὸ ΣΚΑΙ δὲν ἔπαψε _ποτὲ_ νὰ τονίζει ὅτι ἡ Ἑλλάδα εἶναι χώρα μὲ περιορισμένες δυνατότητες, καὶ πρέπει νὰ τὸ καταλάβουν αὐτὸ οἱ πολίτες της καὶ νὰ προσγειωθοῦν. Μάλιστε, ἐπιστράτευσαν, οἱ ἀχρείοι, μέχρι καὶ εὔθυμες/σατυρικὲς ἐκπομπές, στῦλ Ἑλληνοφρένειας, Βουλαρίνου κ.ο.κ., ὅπου μὲ ἥπιο τρόπο μᾶς ἔλεγαν ὅτι μᾶς διέπει μεγαλομανία καὶ ζοῦμε σὲ ψευδαισθήσεις μιᾶς δῆθεν ἐφικτῆς ἀνεξάρτητης πορείας τῆς Ἑλλάδας ὡς ἐθνο-Κράτος στὸ ἱστορικὸ γίγνεσθαι.

    Μπορεῖ νὰ ἔρχεται ὅντως τὸ τέλος τοῦ ἐθνο-Κράτους, ἱστορικά, στὴν ἐποχὴ τοῦ μεταμοντερνισμοῦ. Τουλάχιστον ὅμως νὰ μὴν πέσουμε ἀμαχητί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kυριε Καζακη παρακολουθω την αρθρογραφια σας αν και εχω επιλεξει αλλο πολιτικο χωρο, βλεποντας οτι και γνωσεις διαθετετε και λογικη.
    Ομολογω ομως πως μερικες φορες δεν σας καταλαβαινω.
    Η Χ.Α ειναι υπευθυνη γιατι κρατησε χαμηλο προφιλ και δεν εριξε λαδι στην φωτια;
    Να μην ξεχναμε οτι σε ολο αυτο το τσιρκο των διωξεων πηρε μερος και συσωμη η αριστερα. Ακομη και σεις στο μετρο που μπορουσατε.
    Γιατι να τα βρει στο παρασκηνιο και για ποιο σαρωμα μιλατε;
    Στην τελευταια δημοσκοπηση του Τριανταφυλοπουλου, που εγω τουλαχιστον τον εμπιστευομαι περισσοτερο απο τους παραγγελιοδοχους των κομματων δημοσκοπους, η Χ.Α ειναι πρωτο κομμα.
    Η πρεπει να φοβηθουν την κριση της δικαιοσυνης: Ακομα και η κρυφοκοιταζουσα Ελληνικη δικαιοσυνη δεν μπορει να καταδικασει χωρις κανενα στοιχειο.
    Αν εχετε να μου υποδειξετε καποιο στοιχειο που θα μπορουσε να σταθει σε δικαστηριο εναντιον των βουλευτων της Χ.Α θα σας χρωστουσα χαρη.
    Εγω στοιχεια που να συνδεουν τους κατηγορουμενους με οποιοδηποτε εγκλημα δεν μπορεσα να βρω ουτε στο πορισμα ουτε στις τηλεδικες.
    Οσο για τους μαρτυρες θα περιμενα αυτοι που καταθετουν οτι εκαναν παρανομες ενεργειες σαν μελη του κομματος να υποδειξουν τουλαχιστον τους αμμεσους συνεργους τους για να τους καλεσει ο Εισαγγελεας.
    "Ημουν εκει, την ταδε του μηνος , κτυπησαμε αυτους , μαζι με τον ταδε και τον δεινα". Αυτη ειναι καταθεση μαρτυρα και οχι αοριστα δερναμε και καιγαμε με εντολες ανωθεν.
    Ουτε για σφαγες αμνοεριφιων και σκοπευτηρια και οπλοστασια που ειχαν ακουσει και τετοια. Αυτα ειναι γελοιοτητες.
    Επισης επειδη εγω για ακροδεξιους τρομοκρατες που δολοφονουν αριστερους (πολυ περισσοτερο χρυσαυγιτες) δεν εχω ακουσει ποτε στην Ελλαδα θα ηθελα να ξερω γιατι τους κανατε εισαγωγη.
    Για επαγγελματικο κτυπημα εχω ακουσει πολλες φορες με τελευταια την δολοφονια του Φυσσα οπου στην αρχη παρουσιαστηκε το μαχαιρωμα σαν ακριβειας και επαγγελματικο μεχρι που εγινε σαφες οτι ο ψαρεμπορος Ρουπακιας δεν προσφεροτανε για κομμαντο. Οσες φορες εγιναν συλληψεις κανεναν επαγγελματια δεν πιασανε. Το πολυ πολυ κανα Κουφοντινα.
    Μπορει να εχετε τις ενστασεις σας και τις υποψιες σας για την Χ.Α. αλλα δεν πρεπει να επεμβαινουν στην λογικη.
    Και εγω μπορει να εχω τις ενστασεις και τις υποψιες μου για τον τροπο που θελετε να κατεβασετε την εξουσια στο πεζοδρομιο οπου συμφωνα με τα "πρωτοκολα" μπορει να την αρπαξει οποιος εχει την δυναμη. Αυτο ομως δεν με εμποδιζει να σας ακουω με προσοχη και να σας θεωρω συμμαχο ως προς τον σκοπο παρολο που διαφωνουμε στα μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς όταν επικαλείστε την λογική, να την χρησιμοποιείτε. Ποιοι βιαιοπραγούσαν διαρκώς εναντίον μελαμψών και άλλων κατά συρροή και μάλιστα οργανωμένα με σημαίες και σήματα της ΧΑ; Ήταν ή δεν ήταν μέλος της ΧΑ ο Ρουπακιάς, ο οποίος μάλιστα τον συντηρούσε η ΧΑ και τον κάλεσαν επί τόπου όταν η ομάδα που προκαλούσε τον Παύλο Φύσσα τα βρήκε σκούρα; Οι διωκτικές αρχές και οι αυτόπτες μάρτυρες απαντούν θετικά. Η ΧΑ δεν γεννήθηκε χθες. Την ξέρουμε από το 1987. Στελέχη της έχουν εμπλακεί σε πάνω από 6 απόπειρες δολοφονιών και σε τουλάχιστον 4 δολοφονίες όλο αυτό το διάστημα, χώρια τις βιαιοπραγίες τους με οργανωμένο τρόπο εναντίον "εχθρών". Ένα από τα "ιστορικά" στελέχη της ΧΑ εκτίει ήδη ποινή για δολοφονία από το 1998. Τίποτε απ' όλα αυτά δεν ξέρετε; Ούτε φυσικά ξέρετε για την λατρεία του ναζισμού και του σατανισμού στην οποία ασκούνται οι Μιχαλολιάκος και Σία από ιδρύσεως ΧΑ. Είναι κι αυτά φαντασιώσεις; Έχω στην κατοχή μου όλα τα περιοδικά της ΧΑ από ιδρύσεως με όλους τους θυρεούς των ναζί και τα εμετικά κείμενα που αμφισβητούν ακόμη και τις μαζικές σφαγές των Ελλήνων από τα Ες-Ες και τους ναζί στην κατοχή. Φαντασίωση είναι κι αυτά; Ζητήσατε να δείτε το ποινικό μητρώο των εγκαλουμένων να δείτε τι περιλαμβάνει; Ή κι αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό για "αγωνιστές" να έχουν ποινικό μητρώο για μαστρωπία, βιαιοπραγίες, προστασία, ακόμη και συμμετοχή σε ληστείες. Αν εσείς διακατέχεστε από πενυματικό γλαύκωμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάθουμε κι εμείς το ίδιο.
      Όσο για τις δημοσκοπήσεις και κυρίως για του κ. Τριανταφυλόπουλου, να κρατάτε πολύ μικρό καλάθι. Είναι στημένες από την αρχή ως το τέλος. Μάλιστα ξέρουμε ποιος τις στήνει και για ποιον σκοπό. Αν η ΧΑ ήταν πρώτο κόμμα, τότε θα υπήρχε παντού και δεν υπάρχει παρά μόνο σε μέρη όπου η ίδια ελέγχει τον υπόκοσμο. Να μου επιτρέψετε να ξέρω καλύτερα. Κυκλοφορώ πολύ περισσότερο στην Ελλάδα από οποιονδήποτε δημοσκόπο ή μη. Η ΧΑ δεν ξεπέρασε στις καλύτερες μέρες της το 10%. Όλα τα άλλα είναι κατασκευάσματα της μαύρης προπαγάνδας για τους δικούς της λόγους.
      Με την σύλληψη της ΧΑ αποδείχτηκε ότι ούτε κίνημα είναι, ούτε διαθέτει αγωνιστές. Ο καθένας για την πάρτη του φροντίζει. Αν υπήρχε έστω και υποψία κινήματος θα φρόντιζε να κινητοποιηθεί. Να δείξει - τουλάχιστον - το εύρος και την δύναμή του. Η τελευταία ομαδούλα των εξαρχείων από αυτή την άποψη έχει περισσότερο τσαγανό και πολιτικό ανάστημα, γιατί δεν αφήνει κανέναν δικό της έρμαιο της καταστολής. Η ΧΑ λάκισε και λούφαξε. Οι παρελάσεις και τα μιλιταριστικά αποδείχτηκαν τελείως τζούφια και μόνο για να πουλάνε μούρη και να το παίζουν "άντρες" σε ξεμοναχιαμσένα θύματα μετανάστες και μη. Ο Μιχαλολιάκος δεν ήταν εκείνος που προκαλούσε την κυβέρνηση να λύσουν τους λογαριασμούς τους στους δρόμους; Με το πρώτο μπραφ, λαγός οι καρπουζοκέφαλοι με τα μαύρα μπλουζάκια και τα ναζιστικά σύμβολα. Αυτό έκανε εύκολο στόχο την ΧΑ τόσο απέναντι σε προβοκάτορες, όσο και σε αντίπαλες συμμορίες. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου η ΧΑ έχει διασπαστεί σε τρία κομμάτια, ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το ποινικό μητρώο του καθενός που ηγείται. Αλλά, σύμφωνα πάντα με την διαστροφική λογική που υπηρετείται, το να διαθέτει κανείς ποινικό μητρώο σήμερα αποτελεί υπόδειγμα λαικού αγωνιστή.

      Διαγραφή
    2. Τέλος, οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα του αρκούσε να δει τα χρυσαύγουλα να δρουν οργανωμένα στις γειτονιές σκορπόντας τρόμο. Όπως επίσης και σε συνεργασία με τις δυναμεις καταστολής εναντίον διαδηλωτών. Δεν χρειαζόταν η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η οποία ήρθε ως αποκορύφωμα. Για κάντε μια υπόθεση εργασίας και βάλτε με το μυαλό σας τι θα γινόταν αν οργανωμένες ομάδες του ΕΠΑΜ με σήματα και σημαίες βιαιοπραγούσαν όπως έκαναν επανειλλημένα οι χρυσαύγουλοι εναντίον μελαμψών και άλλων όλα αυτά τα χρόνια. Τι θα γινόταν; Θα ήταν ή δεν θα ήταν εκτός νόμου το ΕΠΑΜ την επόμενη ημέρα; Θα ήταν. Η ΧΑ γιατί δεν είναι; Γιατί το καθεστώς την προστατεύει. Ακόμη και τώρα που την έχει επίσημα προκηρύξει ως εγκληματική οργάνωση, βλέπετε να παίρνει μέτρα εναντίον της ως όφειλε να κάνει; Όταν υφίσταται μια εγκληματική οργάνωση, τότε θέτεις τα γραφεία της υπό αυστηρή επιτήρηση και όλα τα εγγεγραμένα μέλη της καλούνται τουλάχιστον σε απολογία. Αυτό απαιτεί ο νόμος. Γιατί δεν εφαρμόστηκε; Μήπως οι σκοπιμότητες είναι άλλες; Μήπως απλά παρατηρούμε μια βίαιη αλλαγή ηγεσίας της ΧΑ, ώστε να εξαγνιστεί και κατόπιν να χρησιμοποιηθεί από το καθεστώς; Γιατί άραγε τα πρωτοπαλήκαρα της μαύρης προπαγάνδας μας έχουν πρήξει μετά την δολοφονία των δυο στο Ν. Ηρακλειο, ότι υπάρχει δήθεν και μια άλλη ΧΑ; Ποιους και για ποιον σκοπό προσπαθούν να εξαγνίσουν με το αίμα των παιδιών που δολοφονήθηκαν;
      Δεν σας έχει απασχολήσει καθόλου το γιατί δολοφονήθηκαν δυο άσχετα παιδιά έξω από τα γραφεία της ΧΑ, ενώ με μεγάλη ευκολία θα μπορούσε να στοχοποιηθεί και να χτυπηθεί ο Κασιδιάρης; Γιατί αυτή η ιδιαίτερη προτίμηση από μια ομάδα που διακρίνεται για την επαγγελματική της αρτιότητα; Επαναλαμβάνω, γιατί προτίμησαν να σκοτώσουν δυο παιδιά, ασήμαντα για την ΧΑ και όχι ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της; Ήταν πιο εύκολο; Όχι βέβαια. Ο επαγγελματικός τρόπος που έδρασε η ομάδα των εκτελεστών δείχνει ότι είχε κάθε δυνατότητα να εκτελέσει όποιον ήθελε; Γιατί λοιπόν δεν εκτέλεσε κάποιον που σήμαινε κάτι για την ΧΑ; Αυτό δεν θα ήταν το λογικό, αν η συγκεκριμένη ομάδα είχε κίνητρο να πλήξει την ΧΑ; Εκτός κι αν τα κίνητρα και οι σκοποί ήταν άλλοι.

      Διαγραφή
    3. Η ΧΑ είναι απόγονοι, ή γόνοι των ταγματαλητών, των χιτών και των άλλων αποβρασμάτων που πρώτα ματοκύλησαν τον ελληνικό λαό κατά την κατοχή ως συνεργάτες των ναζί και έπειτα στον εμφύλιο ως έμμισθοι των βρετανών και των αμερικανών. Τι έκαναν εναντίον του καθεστώτος κατοχής σήμερα; Πότε τα έβαλαν μαζί του; Εκτός από γιορτές μίσους όπου εκθειάζεται η εμφύλια σφαγή του ελληνικού λαού προς όφελος των δοσιλόγων και των ξένων προστατών τους, τι άλλο έκαναν; Από που κι ως που οι γόνοι και οι απόγονοι των χειρότερων αποβρασμάτων της ελληνικής ιστορίας θα πρέπει να θεωρούνται σήμερα πατριώτες; Από πότε ο φασισμός και ο ναζισμός έχει σχέση με τον πατριωτισμό; Επειδή μερικοί αμόρφωτοι και επιτίδειοι τον ντύνουν με τα χρώματα της "αρισταρχίας" του Πλάτωνα, ή με τον ανάποδο μαίανδρο που έχει σύμβολο - όπως όλοι οι ναζί - και η ΧΑ; Σε τούτον τον τόπο δεν υπήρξε ποτέ πατριώτης, αληθινός πατριώτης που δεν πάλεψε για την δημοκρατία. Αν κάτι ξεχωρίζει τον ελληνικό πολιτισμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα είναι ότι απετέλεσε το λίκνο της δημοκρατίας. Είναι ποτέ δυνατόν να είναι κάποιος πατριώτης που δεν πιστεύει στην δημοκρατία; Μείνετε εσείς με τους ποινικούς, με τους ημίτρελους, τους ναζί και τον υπόκοσμο που εκπροσωπεί η ΧΑ κι αφήστε εμάς να παλεύουμε για την απελευθέρωση της πατρίδας από μιάσματα σαν την συμμορία του Μιχαλολιάκου, τους ντόπιους και ξένους προστάτες του.

      Διαγραφή
    4. Κύριε Καζάκη, θαυμάζω την υπομονή σας. Απαντάτε σε νεοναζί ψηφοφόρους της Χ.Α. λες κ υπάρχει περίπτωση ποτέ να τους πείσει η επιχειρηματολογία υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης κ της δημοκρατίας. Νοσταλγοί του Άουσβιτς παραδίδουν μαθήματα πολιτικής ηθικής κ δε διστάζουν να γράψουν επώνυμα για να στρατολογήσουν κ άλλους αφελείς. Τρέμω στη σκέψη τι μέλλον ξημερώνει για εμάς τους εχέφρονες...

      Διαγραφή
  23. Θα ήθελα να παραθέσω την οπτική μερίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου για τη δολοφονία των δύο μελών της ΧΑ,που θεωρεί ότι η "...Πρόκειται για πολιτικές εμμονές που επιμένουν να χάνουν το δάσος πίσω από το δέντρο, όπου οι δράστες με την λογική των συμμοριτικών αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε «φασίστες και αντιφασίστες», προχώρησαν σε μια κίνηση αναβάθμισης φαντασιωνόμενοι εμφυλίους πολέμους, αλλά ταυτόχρονα με την συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους φροντίζουν να απαξιώνουν τις προοπτικές απελευθερωτικών δραστηριοτήτων, αναλαμβάνοντας το ρόλο του «εκκαθαριστή»-«εκδικητή» και συμπορευόμενοι με τις μύχιες επιθυμίες των κρατιστών...."
    Το κείμενο της συσπείρωσης Αναρχικών βρίσκεται στον παρακάτω συνδεσμο
    http://anarchypress.wordpress.com/2013/11/02/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8E-3/#more-18010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ,ανεξάρτητα με την αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών και τα όποια σενάρια μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς,αυτό στο οποίο πρέπει να απαντήσουμε είναι σε ποιο βαθμό μας αφορούν οι διαμάχες μεταξύ οπαδών και αντιπάλων του ιστορικού φασισμού (Χρυσή Αυγή-Αντιφα κινήσεις)
    Μήπως τα εκατέρωθεν συνθήματα (τσακίστε τους φασίστες σε όλες τις γειτονιές από τη μία πλευρά ,και τα ανάλογα από την άλλη πλευρά) δεν οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε δολοφονικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών;Μήπως οι τελευταίες αιματηρές επιθέσεις κατά πολιτών σε Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα στη διάρκεια αντιφα διαδηλώσεων ,διότι τάχα ήταν Χρυσαυγίτες ,δεν θα έπρεπε να μας υποψιάσουν για μία συνέχεια της διαμάχης ,με αιματηρό τέλος;
    Η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δεν πλήττεται ούτε χειμάζεται από τον ιστορικό φασισμό ,αλλά από τον σύγχρονο κυβερνώντα φασισμό της συγκυβέρνησης και της τρόικα.
    Ο κυβερνών φασισμός είναι αυτός που οδήγησε στην αυτοκτονία 3500 πολίτες ,που κατεδάφισε τα κοινωνικά και συλλογικά δικαιώματα ,που θα καταστήσει άστεγες 200.000 οικογένειες,που θα οδηγήσει στις φυλακές τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ,που επιβάλλει φόρους και εισφορές με σκοπό τη δήμευση της μικρής ιδιωτικής περιουσίας.
    Η εμμονή στους μετανάστες (Χ.Α.) ή στον φασισμό (αντιφα κινήσεις) σαν τις πηγές όλων των κακών,αποπροσανατολίζουν από πρόθεση ή από αμέλεια τον ελληνικό λαό από τον επερχόμενο ολοκληρωτισμό και το σχέδιο γενοκτονίας-εθνοκάθαρσης ,που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, συμφωνούμε σε όλα, αλλά "ο επερχόμενος ολοκληρωτισμός κ το σχέδιο γενοκτονίας" χρειάζεται το παρακράτος της Χ.Α. για να υλοποιηθεί, για ακόμα πιο βίαιη κ αιματηρή καταστολή των κινητοποιήσεων του λαού.

      Διαγραφή
  25. Οι συνήθεις πολιτικές θεωρίες ξεχνούν το άτομο. Είναι πολύ επιφανειακές για τον τρόπο πού κατανοώ εγώ τα πράγματα.
    Όταν τα άτομα αποφεύγουν τον εαυτό τους κανένα ιδανικό, καμιά ιδεολογία και κανένας σωτήρας δεν θα τα σώσει. Ίσα, ίσα τα ιδανικά και οι μεγάλες ιδέες, όταν ακολουθούνται ασυνείδητα θα αποτελέσουν κεκαλυμμένα κίνητρα ή δούρειους ίππους για πολύ χειρότερα βάσανα.
    Ανεξάρτητα από το άν πολεμάς το κακό στους άλλους ή όχι, η ζωή σου θα ήταν πιό ποιοτική αν θυμόσουν ότι το κακό που πολεμάς στους άλλους βρίσκεται και μέσα σου.
    Το καλύτερο δώρο που προσέφεραν κάποιοι Έλληνες στην ανθρωπότητα είναι το πόσο σημαντική είναι η αυτογνωσία όσον αφορά την πιό ποιοτική ζωή ενός ανθρώπου και κατ' επέκταση της ανθρωπότητας.

    Ηλίας Α. Λυμπέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ Ανώνυμε 11.12 τι χρειζόμαστε το παρακράτος όταν έχουμε ένα Δένδια στο Δημόσιας Τάξης ή ένα Σόιμπλε στο οικονομικών της Γερμανίας;
    Νομίζω ότι η λογική σου "ξεπλένει" τη συμμορία του κυβερνώντος φασισμού ,παρουσιάζοντας τη ΧΑ σαν κάτι χειρότερο από την συγκυβέρνηση και την τρόικα.
    Εάν υπάρχει κάτι χειρότερο από τον ιστορικό φασισμό ,είναι ο φασισμός της ΕΕ,ΕκΤ,ΔΝΤ και των ντόπιων δοσιλόγων ,που αύριο θα σε κλείσουν φυλακή για οφειλές ,θα σου εκπλειστηριάσουν τη πρώτη σου κατοικία,θα εξανδραποδίσουν τα παιδιά σου στα σκλαβοπάζαρα της Εσπερίας,θα στείλουν στον τάφο γέροντες και ασθενείς,θα σε στείλουν στα συσσίτια και στα κονωνικά ιατρεία,θα σε αναγκάσουν να πουλάς τα όργανά σου για ένα κομμάτι ψωμί,όπως οι "συνάδελφοι" της Κίνας ,της Ινδίας και της Αφρικής.
    Ο Πινοσέτ όπως και ο Φράνκο ή ο Χίτλερ δεν χρειάστηκαν κανένα παρακράτος για τις θηριωδίες τους.Αποφάσιζαν και διέταζαν εγκλεισμούς,γενοκτονίες ,εκτελέσεις.Ο Πινοσέτ διέλυσε τη κοινωνία και την οικονομία της Χιλής και ελάμβανε παράσημα από τους νεοφιλελεύθερρους της εποχής τύπου Φρηντμαν και εγκωμιαζόταν η προσωπικότητά του σε αφιερώματα των TIMES και όχι μόνο.
    Μέσα στα περιστατικά "ξεπλύματος" του κυβερνώντος φασισμού να αναφέρω την παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης ,προ ολίγων ημερών ,μελών της ΚΕΕΡΦΑ (ομάδα εναντια στη φασιστική απειλή) ,που ζητούσαν το κλείσιμο των γραφείων της ΧΑ στη Θεσσαλονίκη από τον Μπουτάρη,τον κολλητό του Φουχτελ,και από τους εκπροσώπους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,υπονοώντας ότι οι γενοκτόνοι συγκυβερνώντες είναι καλύτεροι από τη ΧΑ ,παρόλο που η τελευταία δεν κυβερνά,ούτε θα κυβερνήσει με το 6,5%,πόσο μάλλον όταν έχει εναντίον της την ΕΕ, την Αμερικανοεβραική Επιτροπή ή το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με παρεξήγησες. Δεν ξεπλένω καμία κυβέρνηση. Όλα τα αυταρχικά καθεστώτα χρησιμοποιούσαν το παρακράτος για να επιβληθούν. Είναι γνωστή η οργάνωση από τη CIA παραστρατιωτικών ομάδων που προετοίμαζαν τη χούντα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής κ στην Ελλάδα. Όσο για την ΚΕΕΡΦΑ, αν αγωνίζεται να σώσει τη ζωή έστω κ ενός αθώου μετανάστη, κατά τη γνώμη μου καλά κάνει κ ζητάει το κλείσιμο των γραφείων της Χ.Α. Και δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι το ποσοστό της Χ.Α. είναι 6,5% ούτε ότι το ισραηλινό λόμπι κόπτεται για την καταπολέμηση του ρατσισμού. Δεν υπήρχαν τραπεζίτες εβραϊκής καταγωγής που χρηματοδότησαν το ναζισμό; Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα ούτε ιδεολογία.
    Το ερώτημα όλων μας είναι πώς θα εγκαθιδρύσουμε δημοκρατία. Χωρίς να ξεκινήσει ένας νέος εμφύλιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βαγγελης Φωτιαδης8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:11 μ.μ.

    Ποσο καθηστερημενος πρεπει να ειναι καποιος που δεν εχει στον ηλιο μοιρα για να ψηφιζει μια οργανωση οπως η ΧΑ που χρηματοδοτειται απο τους εκμεταλευτες του και εξυπηρετει τα συμφεροντα τους που ειναι εναντια στα δικα του;

    Γιατι το μουνοπανο ο Κασιδιαρης ελεγε στους δημοσιογραφους "ειστε ανθρωπακια"; Γιατι εχει τις πλατες των εφοπλιστων απο πισω.

    Τελος παντων οι τεχνικες αυτες ειναι παγιες απο κυβερνησεις που ελεγχονται απο τους κεφαλαιοκρατες. Ειναι βουτηγμενοι στην προδοσια, την εξαπατηση και το εγκλημα χωρις κανεναν ενδοιασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όσο καθυστερημένος είναι και ο άλλος που έχει κάποια λεφτά στην τράπεζα και έχει ψηφίσει Σαμαρά...επειδή πιστεύει α) ότι θα τα σώσει, β) ότι οι άλλοι θα πεινάσουν και θα εξανεμιστούν, αλλά αυτός θα επιβιώσει...καθυστερημένος βέβαια και στο μυαλό που συγκεντρώνει τις αισθήσεις και ανίκανος να αισθάνεται με φυσικό τρόπο...ένα τούβλο.

      Διαγραφή
    2. Βαγγελης Φωτιαδης12 Νοεμβρίου 2013 στις 7:11 μ.μ.

      Καλα οποιος ψηφιζει Σαμαρα δεν ειναι απλα καθυστερημενος. Ειναι καθαρμα.

      Διαγραφή
  29. Βαγγελης Φωτιαδης8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:24 μ.μ.

    To SKAI ειναι πολυ μελετημενο στην τεχνη της χειραγωγησης συνειδησεων. Οπως τα αντιστοιχα ινστιτουτα των ΗΠΑ (RAND κτλ). Ειναι προχωρημενοι οι ανθρωποι. Εφεραν τα σκατα υψηλοτερου επιπεδου στην Ελλαδα. Μονο που οι Ελληνες δεν ειναι αμερικανακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλο το φαινόμενο συνολικά είναι ότι μια άχρηστη και επιβλαβής καθολικώς οικονομική οργάνωση είναι χρήσιμη και καλή επειδή έτσι τους αρέσει. νομίζεις εσύ ότι έχουν κατορθώσει στη ζωή να βρουν τίποτα αληθινά δημιουργικό και καλό και να το κάνουν; δεν μπορούν. το κακό θριαμβεύει στις καρδιές τους. δεν είναι εύκολο να είμαστε καλοί με τους ανθρώπους..χρειάζεται για να γίνει η καλοσύνη και φρενήρης ευφυία και απόφαση...

      Διαγραφή