Κυριακή 27 Μαρτίου 2011



3 σχόλια:

  1. Θέλουν δεν θέλουν θα σε ακούσουν κύριε Καζάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καζάκη θα ήθελα να σς ευχαριστήσω για την προσπάθειά σας να μας ενημερώνετε. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι τα είπατε όλα αυτά σε κανάλι εθνικής εμβέλειας. Ίσως χρησιμοποιείστε ως βαλβίδα εκτόνωσης του αέρα από λάστιχο έτοιμο να σκάσει (αυτή την παρομοίωση την έκανε ο κ. Χατζηστεφάνου σε ομιλία του για την ανάγκη του συστήματος των media να φιλοξενεί φωνές σαν τη δική σας, ώστε να μην υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις εναντίον των συμφερόντων των καναλαρχών). Αλλά ακόμα και έτσι η ομιλία σας ανοίγει τα μάτια και ξεδιψάει όλους εμάς που έχουμε άμεση ανάγκη για πραγματική ενημέρωση.
    Προσδοκώ καθημερινή σας ενασχόληση με το blog σας, προτροπή συγκεκριμένων δράσεων για τη διέξοδο από την παράνομη κατοχή των ξένων συμφερόντων στη χώρα μας κι οργάνωση αυτών.
    Τέλος, με λύπη μου διάβασα εχθές την επιστολή παραίτησής σας από τη «Σπίθα» του κ. Θεοδωράκη και θα παρακαλούσα να γίνετε πιο σαφής για τους λόγους αποχώρησής σας, ώστε να συνδράμουμε κι εμείς στον «αγώνα» σας (η αν προτιμάτε στη δουλειά σας). Ομολογώ πως η επιστολή σας, έτσι όπως είναι συνταγμένη, αποκρυπτογραφείται από ελάχιστους, ενώ παρεξηγείται από πολλούς.
    Ένας Έλληνας Πολίτης.
    Γιώργος Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή