Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Στο e-roi.gr από Δευτέρα 8/9

Την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 13:30 το μεσημέρι ξεκινάει η εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη στον διαδικτυακό σταθμό e-roi.gr

8 σχόλια:

  1. Κ. Καζάκη εκεί που ακούμε την ενδιαφέρουσα εκπομπή σας στο e-roi πέφτουν διαφημίσεις δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν εχεις Firefox ή Chrome, βαλε Adblock και θα γλυτωσεις απο τις διαφημισεις

      Διαγραφή
  2. Mάλλον θα πρέπει να εγκαταστήσεις το adblock:
    https://adblockplus.org/en/firefox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβεβαιώνω τον ανώνυμο 12:48, η συχνότητα των διαφημίσεων είναι περίπου ανά 10 λεπτά και κρατάνε περίπου 1,5 λεπτό η κάθε μία, έτσι χάνεται κάθε ειρμός και είναι σχεδόν αδύνατη η παρακολούθηση. Το ίδιο συμβαίνει και όταν υπάρχουν διακοπές, έστω δεκάτων του δευτερολέπτου, οπότε όταν επανέρχεται η σύνδεση, η πλατφόρμα αναγνωρίζει νέα σύνδεση και βάζει διαφήμιση.
    Ας ελπίζουμε να διορθωθεί το συντομότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη σχετικά με την προσφοράς χρήµατος, που έχει μειωθεί σημαντικά στα νοικοκυριά μήπως υπάρχει το εξής οξύμωρο: Στην θεωρία των οικονομικών το χρήμα ειναι "γενικά αποδεκτό μέσο συναλλαγών." Εφόσον αυτό συσσωρεύεται στα χέρια των offshore funds και των τράπεζων, δεν παύει να είναι Γενικα Αποδεκτό οπότε η πλειοψηφία πρέπει να αναζητήσει νέα μορφή χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω αν εχεις αναφερθεί στις εκπομπές, αν όχι γράψε σε παρακαλώ την άποψή σου για το αντιρατσιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απογοητευτικός ο Τσίπρας στην ΔΕΘ. Τα συσσίτια και οι επανασυνδεσεις του ηλεκτρικού που υποσχέθηκε, θυμίζουν ανακοινώσεις δευτεροκλασάτου αρχηγού ΜΚΟ, ή στην καλύτερη, τις ανακοινώσεις των ενοριών που συνδράμουν τους άστεγους. Είναι αυτό πρόγραμμα κόμματος που θελει να βγάλει την πατρίδα μας απο την κρίση τερματικού χαρακτήρα που βρίσκεται;
    Δημήτρη, σε συνέχεια των σχολίων της τελευταίας εκπομπής σου στο e-roi, περιμένω περισσότερα πανω στα δυο βασικά ζητήματα:
    α) στις μπουρδολογιες περί τα οικονομικά των Δραγασάκη & Σια και
    β) στο ζήτημα της διάλυσης/απόσχισης των ελληνικών περιφερειών που φαίνεται οτι εχει αναλάβει ο Τσίπρας να διεκπεραιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πάνος καμμένος αναφέρει γιατι καθηστερουν τις εκλογές για μετά την 1/1/15 και τι σχέση εχει αυτο με 110 τονους χρυσού ελληνικης περιουσίας στη τράπεζα της ελλάδος :
    http://www.youtube.com/watch?v=C-jMvq0SLYg&feature=player_detailpage#t=1026

    ΑπάντησηΔιαγραφή